guciolucky Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Kupiłem tego chrustu sporo i realnie napisałem jak to widzę. Osobiście nie jestem zainteresowany zakupem takiej wędki bez względu na cenę. Czy ktoś zapłaci 1400 ? Nie sądzę ale nic nie kosztuje spróbować.Natomiast w cenie do 1400 kupiłem sporo wędek zdecydowanie wyższej klasy. Co do tych 400 PLN to kalkulacja jest prosta; komplet przelotek 500, przezbrojenie z polerowaniem blanku 400, ewentualnie wysyłka w obie strony 100, łączny koszt wychodzi 1400 i za tyle mamy fajny kij do łowienia natomiast nadal jest to stary blank z rękojeścią marnej jakości i wątpliwej estetyce. Czy to jest śmieszne? Dla mnie nie jest ale...Gdyby cena wyjściowa była 1400 to koszt wyniesie 2400 i wątpię czy ktoś chciałby taki kij za tą cenę? Osobiście robię takie operacje ale celuję w coś ekstra typu CD XLS, Restaffine itd ... Znając realia rynku, 1000 PLN to cena, którą trudno będzie uzyskać ale oczywiście życzę sprzedawcy aby udało mu się sprzedać za kwotę jaką sobie życzy... Ani mnie to grzeje ani ziębi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danek Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Dzięki za opinie i spostrzeżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Widać pewne trendy i guściki . Osobiście nigdy bym nie kupił starego CD NZ bo to nie moja bajka a do tego taka trochę jak ze starymi Batsonami co to nowe made in czajnik były przynajmniej częściej proste Co by nie powiedzieć o chłamie jakie klepie St.Croix poniżej Avida - Elitka to zawsze Elitka ... nie jeden się skusi , a te brązowe przynajmniej dla mnie są po prostu przepiękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Ehhhh... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 6 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 (edytowane) Gucio ma rację swego czasu moją przezbrajałem ze spina na casta. Dodatkowo jeszcze rękojeść - ale byłem zadowolony. Niestety już nie jest brązowa I kto mi teraz uwierzy Edytowane 6 Września 2023 przez Marcin Rafalski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 7 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Prócz nienagannych właściwości użytkowych dożywotnia gwarancja ma również swoją wagę i wymowę, a brązowe StC nadal ją mają.. czego pozostałym hitom brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Tylko... gwarancja działa w taki sposób, że w razie potrzeby jej uruchomienia, właściciel wędki nie otrzyma towaru za który płacił...ani zwrotu, kwoty jaką zapłacił. W przypadku modelu o jakim mowa, otrzyma wędkę, na której nie byłem w stanie wyczuć pracy woblera z 20m czyli dokładnie tzw pozostały hit 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 W przypadku gwarancji musi kupić sobie nową wędkę , chyba że jest w stanie wytrzymać prawie rok bez spiningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 W przypadku gwarancji musi kupić sobie nową wędkę , chyba że jest w stanie wytrzymać prawie rok bez spiningu Może zdarzały się takie przypadki, ja jednak z gwarancji stc korzystałem dwa razy i nigdy nie czekałem dłużej niż dwa miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Rozumiem oczywiście uczucia ludzi nadmiernie oszczędnych, obywających się jednym kijem.. choć ich nie podziwiam ani nie podzielam Szybko to jest w Tesco, na ali albo u Jaksona. Z założenia.. żeby nie mruczeli po katach ino radośnie kupowali.. Sprzęt może być traktowany po kolekcjonersku, a nie tylko jako inwestycja z gwarantowanym zwrotem nakładów. Pan ze Szczytna jest tu nam ekstremalnym, w stronę vintage masówki przegiętym reprezentantem. Są w nim serie o wyróżniających się właściwościach, dużo bardziej godne naszego zainteresowania od standardowego typoszeregu. Np. kultowe Cd na blankach morskich muchówek, za które literalnie żadnej rekompensaty, nowozelandzka firma nam nie udzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 I finalnie dochodzimy do: "250 mogę dać jak już z wysyłką w cenie". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Jeszcze jest styl - kupię za 600 / sprzedam za 1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schindler Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 Ile yo może być warte - wszystkie 14 w wersji sinking https://zapodaj.net/plik-3dNiU4yzAG Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 A sprawdzałeś po ile chodzą na znanych forach aukcyjnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schindler Opublikowano 25 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2023 A sprawdzałeś po ile chodzą na znanych forach aukcyjnych?Pewnie, ale tylko Brown Perch jest dostępny... 85 Pozostałe 3 mnie zastanawiają SX,HMUL i RBS, raczej już ciężko dostępne Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 Pewnie, ale tylko Brown Perch jest dostępny... 85 Pozostałe 3 mnie zastanawiają SX,HMUL i RBS, raczej już ciężko dostępne Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu TapatalkaMógłbym poprosić o zdjęcia opakowania SX i HMUL - tam gdzie są ich parametry podane? Man pewne dziwne wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schindler Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 To nie są oryginalne pudełka, zdjęcia nic nie wniosą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schindler Opublikowano 26 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 https://zapodaj.net/plik-OEI2podSHBhttps://zapodaj.net/plik-qLQhx3oFnw Wysłane z mojego SM-S908B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 10 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Mógł by ktoś mi wycenić te woblery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaLLL Opublikowano 26 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2023 (edytowane) Witam. Pomoże ktoś w wycenie sprzętu pływającego? Łódka : Solar 430 fishSilnik: Mercury 20 EFIPrzyczepa: SpawlineEcho: Garmin striker svZestaw z 2018/19. Raczej nie zmęczony. Żadnych dziur i napraw. Normalne ślady użytkowania. Edytowane 26 Października 2023 przez MichaLLL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 (edytowane) Witam serdecznie.Prosiłbym o wycenę.Posiadam 2 woblery Krzysztofa Stepanowa, ręcznie strugane i malowane, podpisane, flaga Polski .1 wobler Koza Ryczkowskiego [emoji4]Ile są one warte? Edytowane 29 Października 2023 przez Perch Strike Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 29 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Nikt nic? [emoji4] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2023 Hej,Ktoś podpowie czy coś to warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 7 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2023 (edytowane) Witam serdecznie.Prosiłbym o wycenę.Posiadam 2 woblery Krzysztofa Stepanowa, ręcznie strugane i malowane, podpisane, flaga Polski .1 wobler Koza Ryczkowskiego [emoji4]Ile są one warte?Ponawiam prośbę [emoji4]Chcę wystawić na giełdę, ale nie wiem za ile mogę je sprzedać...Najlepiej cena za same 2 stepanowy.Koza raczej zostaje u mnie Wysłane z mojego ASUS_I006D przy użyciu Tapatalka Edytowane 7 Listopada 2023 przez Umbra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2023 Orientuje się ktoś może ile może być warta kilku letnia łódka wigry 355?stan bardzo dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi