Skocz do zawartości

Pomoc w wycenie sprzętu

Leny

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć , nie widze nigdzie indziej jak tylko u mefisto na sklepie ale cena chyba nie aktualna. Pomoże ktoś określić wartość , dodam że to nówka , nie był nawet przykrecony do kija bo się nie doczekał :) Chcę wystawić na giełde tylko nie wiem po ile to lata. Multiplikatory to nie moja bajka.

post-76103-0-55832300-1700840469_thumb.jpeg

Taki karton-pudełko z napisem STEEZ kosztuje tyle ...ile za niego ktoś zapłaci.Na moje około 50zł.

Nabijasz posta , masz problemy z czytaniem? Rozumiem że masz w zwyczaju przykręcać pudełko do wędki... w zasadzie , jak nie masz nic wartościowego do napisania to polecam lepiej sie nie odzywać .

• Like 1

Wrzuć Rafał foto sprzętu i nikt nic nie będzie nabijać. Każdy towar jest wart tyle ile w danym czasie ktoś chce za niego zapłacić. Ty nawet nie napisałeś czy jest na ten multiplikator jakiś papiren co z kolei daje gwarancję albo nie, a to bardzo istotny warunek wyceny ... Mało info to i można tylko określić szacunkową wartość.

• Like 2

Tak, w ten sposób udało mi się nabić 1045 postów i złapać dwa ostrzeżenia. To mój styl, nie mam nic do roboty to troluję na forum, piszę byle co,byle gdzie i byle jak, aby się do kogoś dopierdolić,mam cel do końca roku nabić 2000 postów.

Spokojnie

Pisząc w wątku Cafe jak i na giełdzie to postów nie nabijesz :)

Takze nie przejmuj się ;)

Edytowane przez Rampampam

Masz w internecie linki do stron z cenami tego multika. Waha się w granicach 3100-3300 zł. Wystarczy trochę myszką poklikać, Mnie to zajęło niewiele czasu.

I zastanów się ile jesteś w stanie opuścić, bo nie masz gwarancji.

Nie czekaj na gotowe.

Edytowane przez Banjo
  • Like 4

Masz w internecie linki do stron z cenami tego multika. Waha się w granicach 3100-3300 zł. Wystarczy trochę myszką poklikać, Mnie to zajęło niewiele czasu.

I zastanów się ile jesteś w stanie opuścić, bo nie masz gwarancji.

Nie czekaj na gotowe.

Przecież takie pytania zazwyczaj nie są zadawane ze względu na rzeczywistą chęć wiedzy… To czysty marketing ;) Ogłoszenie bez ogłoszenia.

• Like 5

700 zł mogę dać za ten multik

Tyle jest wart bo nie ma paragonu jest bez gwarancji i jest nietrafionym prezentem

Wiec masz sprzęt wyceniony i możesz go teraz sprzedać

Skoro to prezent to znaczy że nic za niego nie zapłaciłeś i 700 zł to i tak będzie dla Ciebie dobra cena

;)

700 zł mogę dać za ten multik

Tyle jest wart bo nie ma paragonu jest bez gwarancji i jest nietrafionym prezentem

Wiec masz sprzęt wyceniony i możesz go teraz sprzedać

Skoro to prezent to znaczy że nic za niego nie zapłaciłeś i 700 zł to i tak będzie dla Ciebie dobra cena

;)

prezent od żony , część budżetu mamy wspólny wiec to nie tak do końca, że nic nie zapłaciłem :D

700zł mowisz , przemyśle temat :)

prezent od żony , część budżetu mamy wspólny wiec to nie tak do końca, że nic nie zapłaciłem :D

Daj znać ile dostaniesz wiadomości na priv. o chęci zakupu za 700 pln.  ;)

Edytowane przez HaDe
  • Like 1

To może dowiedz się od żony ile za niego zapłaciła i spróbuj sprzedać go za taką cenę, aby jak najmniej stracić. Chyba, że sprzedajesz w tajemnicy przed żoną.

To może dowiedz się od żony ile za niego zapłaciła i spróbuj sprzedać go za taką cenę, aby jak najmniej stracić. Chyba, że sprzedajesz w tajemnicy przed żoną.

to bylo 2.5 roku temu , mowi że nie pamieta :) wcale jej się nie dziwie , pojecie o wedkowaniu ma zerowe.. zreszta widac po prezencie :)

• 2 miesiące temu...

Cześć, ile mogą być warte używane japońskie Chatterbaity?

Porządne marki JDM, takie jak Sugoi, Evergreen, Smith czy Ken Craft

Chodzi mi plus/minus o cenę jednego Chatterbaita

attachicon.gif IMG_2024-02-11-021920.jpeg

wycene uzywek spinnerbaitów najlepiej zobaczysz na ebayu

Zwykle duzo tego tam wisi - trzeba patrzec na ilu sie koncza licytacje najlepiej  a nie ceny wywoławcze bo te bywają absurdalne czasami

sam czasem  kupuje jeśli ceny sa  normalne , ktos sprzedaje kilka sztuk na raz  i nie zabija doliczana wysyłka

w PL mało kto tego uzywa i  towar tego typu generalnie za bardzo sie nie sprzedaje patrzac po tym ile czasu wisi w ofertach i jest potem przeceniany ale to moje zdanie moze ktoś sądzi inaczej

al np na allegro spinerbaity daiwy wisza przecenione po około 20 zł/szt  (wczoraj kupowałem)

a poprzedniego  roku nawet w jakims Niemieckim markecie budowlanym kupowałem całkiem fajne spinnerbaity po 4EU ,

Jaxon czy robinson też wypuścił przyzwoity model za mała kase , oczywiscie SG tez sprzedaje ale wielkie i drogie no i na alli dostaniesz cała mase róznej jakości 

nie wiem co tam masz dokładnie i jakie wagi ale jak juz bedziesz chętny do sprzedazy i bedziesz wiedział za ile to chcesz sprzedać 

to cyknij dokładne fotki i zważ każdy z nich i daj znać na PV moze  bede chętny na zakup - zalezy od ceny i wagi

najbardziej interesują mnei spinnerbaity z napisem TITAN na skrzydełku

Edytowane przez selk