rafalsky Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Cześć , nie widze nigdzie indziej jak tylko u mefisto na sklepie ale cena chyba nie aktualna. Pomoże ktoś określić wartość , dodam że to nówka , nie był nawet przykrecony do kija bo się nie doczekał Chcę wystawić na giełde tylko nie wiem po ile to lata. Multiplikatory to nie moja bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 24 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2023 Czolem , wartosc nowego steez air to 400-500 Euro! Pozdrawiam Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Taki karton-pudełko z napisem STEEZ kosztuje tyle ...ile za niego ktoś zapłaci.Na moje około 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Taki karton-pudełko z napisem STEEZ kosztuje tyle ...ile za niego ktoś zapłaci.Na moje około 50zł.Nabijasz posta , masz problemy z czytaniem? Rozumiem że masz w zwyczaju przykręcać pudełko do wędki... w zasadzie , jak nie masz nic wartościowego do napisania to polecam lepiej sie nie odzywać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Wrzuć Rafał foto sprzętu i nikt nic nie będzie nabijać. Każdy towar jest wart tyle ile w danym czasie ktoś chce za niego zapłacić. Ty nawet nie napisałeś czy jest na ten multiplikator jakiś papiren co z kolei daje gwarancję albo nie, a to bardzo istotny warunek wyceny ... Mało info to i można tylko określić szacunkową wartość. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Ok , nie wiem na ile foto zmieni możliwość wyceny ale niech bedzie . Multik jest nowy , bez gwarancji ( przeleżal w pudle , nietrafiony przezent). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Możliwosc wyceny zmieniła głównie informacja o braku gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Tak, w ten sposób udało mi się nabić 1045 postów i złapać dwa ostrzeżenia. To mój styl, nie mam nic do roboty to troluję na forum, piszę byle co,byle gdzie i byle jak, aby się do kogoś dopierdolić,mam cel do końca roku nabić 2000 postów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Panowie to tak tylko gwoli ścisłości - w dziale café się posty nie zliczają 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Tak, w ten sposób udało mi się nabić 1045 postów i złapać dwa ostrzeżenia. To mój styl, nie mam nic do roboty to troluję na forum, piszę byle co,byle gdzie i byle jak, aby się do kogoś dopierdolić,mam cel do końca roku nabić 2000 postów.Spokojnie Pisząc w wątku Cafe jak i na giełdzie to postów nie nabijesz Takze nie przejmuj się Edytowane 25 Listopada 2023 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 W takim razie lecę do innego działu bić pianę, dzięki za info 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 (edytowane) Masz w internecie linki do stron z cenami tego multika. Waha się w granicach 3100-3300 zł. Wystarczy trochę myszką poklikać, Mnie to zajęło niewiele czasu. I zastanów się ile jesteś w stanie opuścić, bo nie masz gwarancji. Nie czekaj na gotowe. Edytowane 25 Listopada 2023 przez Banjo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 25 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2023 Panowie to tak tylko gwoli ścisłości - w dziale café się posty nie zliczają Dlatego, w tym watku nie troluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Masz w internecie linki do stron z cenami tego multika. Waha się w granicach 3100-3300 zł. Wystarczy trochę myszką poklikać, Mnie to zajęło niewiele czasu. I zastanów się ile jesteś w stanie opuścić, bo nie masz gwarancji. Nie czekaj na gotowe.Przecież takie pytania zazwyczaj nie są zadawane ze względu na rzeczywistą chęć wiedzy… To czysty marketing Ogłoszenie bez ogłoszenia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Ok , nie wiem na ile foto zmieni możliwość wyceny ale niech bedzie . Multik jest nowy , bez gwarancji ( przeleżal w pudle , nietrafiony przezent).No fajny prezent. 2400 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 700 zł mogę dać za ten multik Tyle jest wart bo nie ma paragonu jest bez gwarancji i jest nietrafionym prezentem Wiec masz sprzęt wyceniony i możesz go teraz sprzedać Skoro to prezent to znaczy że nic za niego nie zapłaciłeś i 700 zł to i tak będzie dla Ciebie dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 700 zł mogę dać za ten multik Tyle jest wart bo nie ma paragonu jest bez gwarancji i jest nietrafionym prezentem Wiec masz sprzęt wyceniony i możesz go teraz sprzedać Skoro to prezent to znaczy że nic za niego nie zapłaciłeś i 700 zł to i tak będzie dla Ciebie dobra cena prezent od żony , część budżetu mamy wspólny wiec to nie tak do końca, że nic nie zapłaciłem 700zł mowisz , przemyśle temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 (edytowane) prezent od żony , część budżetu mamy wspólny wiec to nie tak do końca, że nic nie zapłaciłem 700zł mowisz , przemyśle temat Daj znać ile dostaniesz wiadomości na priv. o chęci zakupu za 700 pln. Edytowane 26 Listopada 2023 przez HaDe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 Hubert, nie będę ukrywał, że planuję podbić ofertę zakupu za ... 710pln. A co? zaszaleję!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 prezent od żony , część budżetu mamy wspólny wiec to nie tak do końca, że nic nie zapłaciłem 700zł mowisz , przemyśle temat To może dowiedz się od żony ile za niego zapłaciła i spróbuj sprzedać go za taką cenę, aby jak najmniej stracić. Chyba, że sprzedajesz w tajemnicy przed żoną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalsky Opublikowano 26 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2023 To może dowiedz się od żony ile za niego zapłaciła i spróbuj sprzedać go za taką cenę, aby jak najmniej stracić. Chyba, że sprzedajesz w tajemnicy przed żoną.to bylo 2.5 roku temu , mowi że nie pamieta wcale jej się nie dziwie , pojecie o wedkowaniu ma zerowe.. zreszta widac po prezencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasazer Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 (edytowane) Koledzy mam taką wędkę muchową z kołowrotkiem, wędka z kołowrotkiem bardzo mało używana, muchy nowe. Podpowie ktoś jaką to ma wartość ? Edytowane 28 Listopada 2023 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Cześć, ile mogą być warte używane japońskie Chatterbaity?Porządne marki JDM, takie jak Sugoi, Evergreen, Smith czy Ken CraftChodzi mi plus/minus o cenę jednego Chatterbaita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroPerch Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 Poprawka, to są Spinnerbaity, a nie chatterbaity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 11 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2024 (edytowane) Cześć, ile mogą być warte używane japońskie Chatterbaity?Porządne marki JDM, takie jak Sugoi, Evergreen, Smith czy Ken CraftChodzi mi plus/minus o cenę jednego Chatterbaita IMG_2024-02-11-021920.jpeg wycene uzywek spinnerbaitów najlepiej zobaczysz na ebayuZwykle duzo tego tam wisi - trzeba patrzec na ilu sie koncza licytacje najlepiej a nie ceny wywoławcze bo te bywają absurdalne czasamisam czasem kupuje jeśli ceny sa normalne , ktos sprzedaje kilka sztuk na raz i nie zabija doliczana wysyłka w PL mało kto tego uzywa i towar tego typu generalnie za bardzo sie nie sprzedaje patrzac po tym ile czasu wisi w ofertach i jest potem przeceniany ale to moje zdanie moze ktoś sądzi inaczejal np na allegro spinerbaity daiwy wisza przecenione po około 20 zł/szt (wczoraj kupowałem)a poprzedniego roku nawet w jakims Niemieckim markecie budowlanym kupowałem całkiem fajne spinnerbaity po 4EU ,Jaxon czy robinson też wypuścił przyzwoity model za mała kase , oczywiscie SG tez sprzedaje ale wielkie i drogie no i na alli dostaniesz cała mase róznej jakości nie wiem co tam masz dokładnie i jakie wagi ale jak juz bedziesz chętny do sprzedazy i bedziesz wiedział za ile to chcesz sprzedać to cyknij dokładne fotki i zważ każdy z nich i daj znać na PV moze bede chętny na zakup - zalezy od ceny i wagi najbardziej interesują mnei spinnerbaity z napisem TITAN na skrzydełku Edytowane 11 Lutego 2024 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi