snup Opublikowano 6 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2024 To dwusklad z metalowa skuwką na łączeniu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 Cześć. Moje pytanie dotyczy wartości kijka seeker e glaas sp 704-2 213 cm do 21 gr osprzęt matagi przelotki Fuji tytan kijek w bdb stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 7 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2024 To film z przed ośmiu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 8 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 (edytowane) Gdyby to "ruskie dziadostwo" (?), którym kiedyś posługiwał się z powodzeniem zapewne nie jeden polski wędkarz miało pazur, to z pewnością kupił bym do "mojej szafy". Myślę, że amator sprzętu vintage zapłaci 50-80 zeta. Piękny stan Dziekuje bardzo. Wedka jest jednoczesciowa. Edytowane 8 Maja 2024 przez hose4ras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 14 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 Jaka jest rynkowa wartość Rapali Sliver 20 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 14 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 Jaka jest rynkowa wartość Rapali Sliver 20 ?Marna :-) Wystawiałem kiedyś na OLX i nikt się nie odezwał nawet w temacie targowania, a nie była wystawiona za milion monet :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areck Opublikowano 2 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2024 Cześć,Czy poniższe coś warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 3 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2024 Delfin 8... jak sobie przypomnę co on robił to niech go jasny gwint. Myślę, że jak ktoś potrzebuje jako dekorację do gablotki to warte jest tyle co dwa piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamklin Opublikowano 29 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2024 Ja mam taka nietypowa prośbę, podpowie ktoś odnośnie wartości wiadomości wędkarskich ? Mam oprawione w niezłym stanie roczniki od 1958 - 1985 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volkswagen Opublikowano 21 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Czołem. Noszę się z zamiarem sprzedaży Łodzi którą użytkowałem przez ostatni czas. Łódź to solar 430 sport, silnik Yamaha 40hp na wtrysku z manetką i zegarami. Echosonda lowrance hds gen 2 touch. Akumulator 105Ft 12 V 100 Ah.Przyczepa, pasy szybkiego spinania które jeszcze na zdjęciu nie były zamontowane. Lampy do przyczepy bezprzewodowe. Nie wiem co to tam jeszcze mogę dopisać. Wszystko jest w super stanie. Na Łodzi lekkie ślady od osadu ale łatwo do usunięcia, usuwam je co rok na wiosnę.Łódź zarejestrowana z numerami.Ew. Do dogadania że sprzedażą z dziobówką motorguide xi5 z pedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 30 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2024 Trochę za dużo sprzętu się zrobiło.. i pasuje oddać go w dobre ręce, tylko za ile ?Klejonka- tu kompletnie pojęcia nie mam jak to wycenić Szklak Hardy #6 - nowy z folią na korku I kilka kołowrotków z lat 70 i 80 U Nas w Polsce jak i Europie słabo z takimi modelami, w USA już szybciej. Ale może ktoś kogoś zna kto by wiedział jak to wycenić albo chciał by to kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Jędrzej Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca Wpadł mi w ręce stary szklak Daiwy i nie mogę znaleźć o nim praktycznie żadnych informacji. Wędka ma 240cm i jest pusta w środku. Tak na oko powinna mieć wyrzut do około 30 gramów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca Wpadł mi w ręce stary szklak Daiwy i nie mogę znaleźć o nim praktycznie żadnych informacji. Wędka ma 240cm i jest pusta w środku. Tak na oko powinna mieć wyrzut do około 30 gramów. 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpgTutaj chyba masz taką samą wędkę https://www.ebay.com/itm/335442856307 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Jędrzej Opublikowano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca Tutaj chyba masz taką samą wędkęhttps://www.ebay.com/itm/335442856307Faktycznie wygląda na tę samą serię. Tylko też nie ma żadnych informacji o przeznaczeniu i nazwie modelu poza "Daiwa Gold". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia (edytowane) Cześć wszystkim. Mógłby ktoś mi pomóc w odnalezieniu twórcy tych wahadłówek? Edytowane 1 Kwietnia przez Mariusz1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Powyższy post bardziej pasuje do tego wątku:https://jerkbait.pl/topic/172930-co-to-za-przyn%C4%99ta/page-85#entry3272138 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia W sumie to racja.Pomyłka.Ale jak już wstawiłem tu to może ktoś poda przybliżoną wycenę wahadełek ze środka. Nie mam pojęcia kto je wykonał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Po ile sprzedać woblery P. Janusza Wideł 7 - ki czy 9 - ki to wiadomo. A na ile wycenić prawie 12 cm. wobler z korzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia U Janusza nowy z podpisem 80zł, czas realizacji nieduży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Cześć wszystkim. Mógłby ktoś mi pomóc w odnalezieniu twórcy tych wahadłówek?Cześć, te z naklejonym okiem to Mirek Burzyński 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Cześć, te z naklejonym okiem to Mirek BurzyńskiDziękuję za odpowiedź. Wiesz może ile mogą być warte? Mało informacji znalazłem na ich temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Planuję zmianę łódki, ale nie wiem jak wycenić do sprzedaży obecną.1. RiverFox 420 GPX, użytkowany od wiosny 2019r2. Silnik Tohatsu 30 z power trim i elektrycznym rozruchem na rumplu z maja 2024. 3. Przyczepa Neptun N17 z płozami i ledami(do sprzedaży byłaby bez dziobówki i bez echosond) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Umbra Opublikowano 16 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia Trochę za dużo sprzętu się zrobiło.. i pasuje oddać go w dobre ręce, tylko za ile ?Klejonka- tu kompletnie pojęcia nie mam jak to wycenić klej 4.jpg klej 6.jpg klej1.jpg klej2.jpg klej3.jpg klej5.jpg Szklak Hardy #6 - nowy z folią na korku hard szklo 6.jpg hard szkło 6 1.jpg I kilka kołowrotków z lat 70 i 80 20230901_110807.jpg 20230901_110820.jpg 20230909_121306.jpg 20230909_121319.jpg U Nas w Polsce jak i Europie słabo z takimi modelami, w USA już szybciej. Ale może ktoś kogoś zna kto by wiedział jak to wycenić albo chciał by to kupić?Zostało ci coś z tego sprzętu? Jakiś kołowrotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 5 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja Ile może być wart Shimano power loop spinning 270 10-40g,stan bardzo dobry - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablito86 Opublikowano 9 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja Prośba o pomoc z dwoma wiekowymi tematami, może ktoś podpowie tutaj lub w pw:- kij Sanger 2,7m 100-400g nowy ale swoje lata ma oczywiście, zakładam że to ciekawy temat pod sumy?- Shimano Diaflash 300H 3m 20-50g z tubą sztywnąZa ile ewentualnie to wystawiać rozsądnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi