SlawekNikt Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Kuba ja sądzę, że Piotr doskonale wie ile za niego cenić będzie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 (edytowane) Kuba ja sądzę, że Piotr doskonale wie ile za niego cenić będzie To po co pyta? Edytowane 17 Lipca 2019 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 To ciężki kij do sprzedaży. W swoich czasach kosztował krocie, jednakże te czasy już minęły... Teraz są znacznie lepsze wędki, z lepszych materiałów, lżejsze, lepiej wyważone. Jak znajdzie się kolekcjoner to może 600-700 dać, do łowienia mało kto da 400 pewnie...Dzięki, mi ten Kijek leży fajnie do tego ma do wyważenie wkrecany odważnik w rękojeść, ttak więc sproboje pójść na kompromis i wystawię za 550zl jak nie znajdzie się chętny zostawię sobie może kiedyś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na fb nie było chętnego to teraz tu szukasz chętnego?Cenę wysmażyłeś konkretną- nowe tyle nie kosztowały???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Na fb nie było chętnego to teraz tu szukasz chętnego?Cenę wysmażyłeś konkretną- nowe tyle nie kosztowały????Pokaż mi gdzie ja tu szukam chętnych niby?Nie poszedł kij za tyle co chciałem to się normalnie pytam lepiej zorientowanych ile można za niego wziąść PS nowe stelle fe swego czasu w Moritz były po 400euro a teraz po ile są To taka uwaga dla twojego wpisu ???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek2602 Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Porównujesz Stellę nie z naszego rynku...Poza tym to Stella- sami wędkarze podniecając się jej zaj***stością i przelewając emocje na fora podbili sobie jej cenę????A tu są lepiej zorientowani ale w spinningu czy castingu.Z pytaniem pomyliłeś forum???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 18 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Porównujesz Stellę nie z naszego rynku...Poza tym to Stella- sami wędkarze podniecając się jej zaj***stością i przelewając emocje na fora podbili sobie jej cenę????A tu są lepiej zorientowani ale w spinningu czy castingu.Z pytaniem pomyliłeś forum????Coś bym napisał ale widzę że szkoda czasu.... Niech zostanie że masz rację ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 19 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Dzięki, mi ten Kijek leży fajnie do tego ma do wyważenie wkrecany odważnik w rękojeść, ttak więc sproboje pójść na kompromis i wystawię za 550zl jak nie znajdzie się chętny zostawię sobie może kiedyś się przydaWśród spławikowców stary (dawno temu produkowany) nie ma takiego miru, jak klasowe wyroby spinningowe, to trochę inny świat. Trudno o zapalonego kolekcjonera tej metody, bardziej liczy się nowość niż dobra tradycja. Nazwa dajaflesz nic nie mówi większości dzisiejszych spławikowców, inne firmy i nazwy są na topie i stanowią o pożądaniu. A kijek ma jedną podstawową dolegliwość, jeśli chodzi o własności użytkowe, ma tylko 3,9m, gdyby tak 30cm więcej... . Dla kolekcjonera (o takich trudno) może nie mieć to znaczenia, ale zakup z przeznaczeniem na użytkowanie, to jednak małą bariera. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 Witam Potrzebuję wycenić multik Abu Revo STX drugiej Generacji. Stan bardzo dobry - wiadomo że ryski są jak to przy normalnym użytkowaniu. Pudełko jest i instrukcja z opisem technicznym. Ktoś ma jakiś pomysł??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 30 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2019 250 do 350 z przesyłem w zależności od zużycia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Powiem tak-im starsza seria Shimano Diaflash (nie tylko,bo i Twin Powery oraz Power Loopy też się trzymają),tym cena wyższa,ja mam praktycznie nówkę pierwszej serii 420 i na europejskim rynku ceny tych kijów,jeśli się pojawią,to przekraczają 300 Euro,była nówka za ponad 500. Najtaniej na rynku angielskim,często sprzęt ma też wady. Sam poluję na pierwszą serię DF Zander Special,bo to genialny kij do lekkiego spinningu,ale często są połamańce,albo zajechane,a i tak cena rzadko schodzi poniżej 150 Eurasów,rarytasy 2x tyle. To moja obserwacja. Mam nadzieję,że uda mi się ogarnąć temat i pewne źródełko nie wyschnie,zanim nie zdobędę odpowiedniej ilości gotówy do wydania. BTW-porównując wykonanie i wagę starego DF do współczesnych kijów walających się po sklepach śmiało mogę powiedzieć,że cofnęliśmy się w czasie i technologii,jedynie cena przystępna .A tu pickerek i do tego bez pokrowca:https://www.ebay.de/itm/Shimano-Winkel-Picker-Diaflash-300-M-mit-3-Spitzenn/303137589818?hash=item4694688a3a:g:enwAAOSwsrRcxMJR Dwie odległościówki:https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/shimano-diaflash-match-360-h-lila-serie-/1179191456-230-9068https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/shimano-diaflash-match-13-fuss/1178454739-230-329 I kolekcjonerski pickerek bez zdjęć za 400 ojro:https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/angelrute-shimano-winkel-picker-diaflash-300/1176968929-230-6542 Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez CM Punk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Witam ile warto dać za Nowy taki kijPrzeznaczenie bolen szczupak z Odry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 jerkbait.pl-pomoc-w-wycenie-sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Chyba tomektj o ile dobrze pamiętam sprzedawał za 650 zł. Mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Tak było.Hej Czy twój był nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 tak nowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa10 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Witam wszystkich piszę z zapytaniem na prośbę znajomej która chce sprzedać sprzęt po zmarłym mężu i chce go wystawić gdzieś na sprzedaż tylko nie za bardzo orientuje jakie podać ceny byłem u niej ale też nie potrafię pomóc jak twierdzi już ktoś u niej był i oferował jakieś pieniądze a jest tego powiem dużo.Znajoma miała zrobić spis rzeczy.Za wszelką pomoc dziękuję.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Niech sprzeda po tyle po ile jej mówił mąż że kupuję ???? a na poważnie to jakieś zdjęcia by się przydały aby ocenić czy to coś konkretnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CM Punk Opublikowano 29 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Witam wszystkich piszę z zapytaniem na prośbę znajomej która chce sprzedać sprzęt po zmarłym mężu i chce go wystawić gdzieś na sprzedaż tylko nie za bardzo orientuje jakie podać ceny byłem u niej ale też nie potrafię pomóc jak twierdzi już ktoś u niej był i oferował jakieś pieniądze a jest tego powiem dużo.Znajoma miała zrobić spis rzeczy.Za wszelką pomoc dziękuję.PozdrawiamA coś ciekawego z Shimano jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 30 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 (edytowane) Taki Abu 152 w bdb stanie ile może być wart? Edytowane 30 Listopada 2019 przez Seki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekM Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 50 zł i to jak znajdziesz kupca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trilung Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Niekoniecznie są smakosze co docenią ślimaka w przekładni.Hipoidalne 753 czy 553 mogą być tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seki Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 50 zł i to jak znajdziesz kupca. Hmm za granicą po 100€ potrafią chodzić... także nie wiem czy wiesz o czym piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 1 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 Jasne, że wie. Zadałeś pytanie na forum i chłop udzielił Ci odpowiedzi. Ja mogę tylko potwierdzić, że to nie jest warte więcej niż 50zł. Bo ani to kolekcjonerkie, ani do łowienia. A jak masz kuoca za 100 euro to tylko się cieszyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi