Skocz do zawartości

Pomoc w wycenie sprzętu

Leny

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam, jaka może być realna cena za Scorpiona Metanium Mg ze szpulką Availa i ceramicznymi lożyskami? (Oryginalne lożyska i szpulka w komplecie)

Kupiłem parę lat temu i służył wyśmienicie ale teraz zastanawiam się czy nie odsprzedać (bez pośpiechu) bo zmieniłem nieco profil połowów. Pytam o realną cenę bo zdzierać nie chcę ale za półdarmo to też nie za bardzo.

Sam sobie wyceń.Albo się sprzeda albo nie. To bardzo stara konstrukcja wręcz archaiczna.Ja bym na twoim miejscu zostawił, gdyż i tak nie uzyskasz tyle ile byś chciał.Zważywszy iż casting w PL jest mniej popularny niż spinning. Może 350- 400zł byś za niego dostał ale to moja prywatna wycena i opinia. Poszukaj na jebaju za ile mniej więcej chodzą oceń stan i wystawiaj.

Zostaw ,zostaw nawet z sentymentu, a kiedyś do niego właśnie z tego powodu wrócisz:)

Kolega ma rację, zrobiłem to samo z TDZ103ML, wstawiłem hamulec CARBONTEX, wymieniłem łożysko i czeka na .... inne czasy, może młody zejdzie z wagi w cascie i będzie chciał delikatniej połowić. na początek będzie idealna :)

Zostawię, drugiego takiego nie będę miał :). Kilka lat temu, jakieś 5-6 chyba będzie kupiłem  blank MHX z potrzebnymi klamotami żeby złożyć własną wędkę pod ten multik. Łapałem na inną więc też się nie doczekała montażu. Myślę, że się w końcu doczeka ;)

PS. Moderator ten co przeniósł wątek mógłby napisać, że to robi. Człowiek patrzy potem, szuka i myśli że usunięty.

Zostawię, drugiego takiego nie będę miał :). Kilka lat temu, jakieś 5-6 chyba będzie kupiłem blank MHX z potrzebnymi klamotami żeby złożyć własną wędkę pod ten multik. Łapałem na inną więc też się nie doczekała montażu. Myślę, że się w końcu doczeka ;)

PS. Moderator ten co przeniósł wątek mógłby napisać, że to robi. Człowiek patrzy potem, szuka i myśli że usunięty.

Moderator też Człowiek, a jak Ty byś napisał post w odpowiednim miejscu nie musiałby tego przenosić.