robert7704 Opublikowano 2 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2020 Screenshot_20200502_131201_com.android.gallery3d.jpg Screenshot_20200502_131153_com.android.gallery3d.jpgKurde pewnie tyle co nowa Stella. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietralek Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 WitamProszę o pomoc w wycenie łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox81 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 (edytowane) Cześć może ktoś szepnąć słówko o tym talonie pełno krwisty Amerykaniec ile mnie jwiecej jest wart? Edytowane 10 Maja 2020 przez esox81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Cześć może ktoś szepnąć słówko o tym talonie pełno krwisty Amerykaniec ile mnie jwiecej jest wart?Tyle ile ktoś będzie chciał zpłacić...30 sekund na sprawdzenie ile kosztuje blank i za tyle chyba możesz sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esox81 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 To chyba blank z początku produkcji w USA już tych blanków nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 WitamProszę o pomoc w wycenie łódkiJaka to łódka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flame Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Jaka to łódka ?...na razie sąsiada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietralek Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Jaka to łódka ?Wigry 355 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Wigry 355Będziesz sprzedawał razem z przyczepą? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Prosze o pomoc w wycenie: Fenwick Elite Tech WJ EWS692MH-MF 1/8-7/8 oz - 4-16lb 2,05cm dwusklad Normalne skady uzytkowania bez paragonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 14 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 WitamProszę o pomoc w wycenie łódkiNowa 5 tysięcy więc pozostaje kwestia stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk122 Opublikowano 1 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2020 Ile może byc warta ta rapala. Na sterze jest podpisana tak jak na korpusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tubylec1982 Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 Witam ile wart jest taki multik ? rv03 stx-l . Nie jest zniszczony w pełni sprawny , jest pudełko . Będę chciał sprzedać bo to jednak nie dla mnie a nie chce przegiąć z ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2020 (edytowane) pomyłka Edytowane 14 Lipca 2020 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Witam, jaka może być realna cena za Scorpiona Metanium Mg ze szpulką Availa i ceramicznymi lożyskami? (Oryginalne lożyska i szpulka w komplecie)Kupiłem parę lat temu i służył wyśmienicie ale teraz zastanawiam się czy nie odsprzedać (bez pośpiechu) bo zmieniłem nieco profil połowów. Pytam o realną cenę bo zdzierać nie chcę ale za półdarmo to też nie za bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Ciężko jest na chwilę obecną sprzedać stare konstrukcje. Ja sprzedawałem taki zestaw jakiś rok temu. Za 500 zl poszedł dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Sam sobie wyceń.Albo się sprzeda albo nie. To bardzo stara konstrukcja wręcz archaiczna.Ja bym na twoim miejscu zostawił, gdyż i tak nie uzyskasz tyle ile byś chciał.Zważywszy iż casting w PL jest mniej popularny niż spinning. Może 350- 400zł byś za niego dostał ale to moja prywatna wycena i opinia. Poszukaj na jebaju za ile mniej więcej chodzą oceń stan i wystawiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 To faktycznie ceny poleciały . Ja na przestrzeni lat zupełnie straciłem rozeznanie. Wczoraj odkopałem z szuflady i zastanawiałem się co z nim zrobić. Może faktycznie... w ramkę i na ścianę ze zdjęciem największego pstrąga .Dzięki za odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Zostaw ,zostaw nawet z sentymentu, a kiedyś do niego właśnie z tego powodu wrócisz:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Jak nie potrzebujesz kasy zostaw dla wnuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakPot Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Zostaw ,zostaw nawet z sentymentu, a kiedyś do niego właśnie z tego powodu wrócisz:)Kolega ma rację, zrobiłem to samo z TDZ103ML, wstawiłem hamulec CARBONTEX, wymieniłem łożysko i czeka na .... inne czasy, może młody zejdzie z wagi w cascie i będzie chciał delikatniej połowić. na początek będzie idealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Zostawię, drugiego takiego nie będę miał . Kilka lat temu, jakieś 5-6 chyba będzie kupiłem blank MHX z potrzebnymi klamotami żeby złożyć własną wędkę pod ten multik. Łapałem na inną więc też się nie doczekała montażu. Myślę, że się w końcu doczeka PS. Moderator ten co przeniósł wątek mógłby napisać, że to robi. Człowiek patrzy potem, szuka i myśli że usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Dla dzieciaków nie zostawiaj. Nie ma sensu, nie będą chciały starych rzeczy, wiem z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 Zostawię, drugiego takiego nie będę miał . Kilka lat temu, jakieś 5-6 chyba będzie kupiłem blank MHX z potrzebnymi klamotami żeby złożyć własną wędkę pod ten multik. Łapałem na inną więc też się nie doczekała montażu. Myślę, że się w końcu doczeka PS. Moderator ten co przeniósł wątek mógłby napisać, że to robi. Człowiek patrzy potem, szuka i myśli że usunięty. Moderator też Człowiek, a jak Ty byś napisał post w odpowiednim miejscu nie musiałby tego przenosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brek69 Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 pomożecie mi wycenić patyki Wrzyszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi