adamklin Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Ok 20-22 zł sztuka za nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew126 Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2020 Panowie, mam możliwość kupna wędki shimano exage stc telescop 270cm 10-30g. Niestety kupno zdalne, dlatego pytanie do użytkowników czy wędka warta uwagi i ile maksymalnie warto zapłacić. Jest to stara seria produkowana ponad 10 lat temu, stan bdb ( oceniam na podstawie zdjęć ), ma mi służyć jako uniwersalna wędka zawsze pod ręką w bagażniku. W internecie brak informacji na jej temat..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dante Opublikowano 13 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2020 (edytowane) Cześć, czy jest na forum ktoś, kto potrafi wycenić Rapale Original Floating 18cm w kolorze FMN Fire Minnow? Made in Finland. O ile inne kolory są jeszcze dostępne na eBayu to o tym nie mogę nic znaleźć. Dzięki za wszystkie info. Edytowane 13 Sierpnia 2020 przez dante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Posiadam 3 muchowe kije ktore chcialbym sprzedać bardzo proszę o znawców tematu o realna cenę jesli to nie problem .Dziękuję serdecznie Wysłane z mojego SM-A307FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian821 Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Witam.ile mogą być warte nowe kołowrotki shimano aero stradic st2000f i aero gtm 4010? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Witam.ile mogą być warte nowe kołowrotki shimano aero stradic st2000f i aero gtm 4010? ale na nowe PLN czy jeszcze w starej walucie, tak jak byly kupowane ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian821 Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Ile teraz są warte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 aero gtm 4010? to zdaje się odległościówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 XO - za Shimano i normarka możesz wołać po 200-250zł. Za klejonkę 600-700zł biorąc pod uwagę uszkodzenie. Z tym, że w PL rynek klejonek jest mały i może być problem ze sprzedażą. Możesz na Ebay wystawić to trochę podbije zasięg. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spider718 Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Witam moze ktos sie orientuje ile jest wart kołowrotek ( jak w tytule) praktycznie nówka plus szpula zapasowa, jesli pomyliłem dział z góry przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Cześć,ile może kosztować w stanie bdb beast master z pierwszej seri 2,1m cw 10-30? pozdrawiam Olgierd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Cześć,ile może kosztować w stanie bdb beast master z pierwszej seri 2,1m cw 10-30? pozdrawiam Olgierd300-400zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 Witam moze ktos sie orientuje ile jest wart kołowrotek ( jak w tytule) praktycznie nówka plus szpula zapasowa, jesli pomyliłem dział z góry przepraszamTo klon caldii jeśli jest w naprawdę dobrym stanie pewnie z 400-500zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 To klon caldii jeśli jest w naprawdę dobrym stanie pewnie z 400-500zlNówka w sklepie kosztowała 800-1000pln. Dawno temu. Cena używki zależy od stanu i ilości chętnych. Kiedyś trocie łowił ją R. Jernaś na Drwęcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Witam moze ktos sie orientuje ile jest wart kołowrotek ( jak w tytule) praktycznie nówka plus szpula zapasowa, jesli pomyliłem dział z góry przepraszamSwego czasu to była jedna z najbardziej awaryjnych Daiw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DzikiBazant Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 WitamProsze o wycene tego wobka Salmo Boxer 4SR4.5cm/7gFLOATINGBX4SR YCZdjęcia :https://ibb.co/Ch2hPydhttps://ibb.co/s1H8BF4https://ibb.co/nf53xSJPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 WitamProsze o wycene tego wobka Salmo Boxer 4SR4.5cm/7gFLOATINGBX4SR YCZdjęcia :https://ibb.co/Ch2hPydhttps://ibb.co/s1H8BF4https://ibb.co/nf53xSJPozdrawiamhttps://www.fish-ing.cz/wobler-salmo-boxer-bx4sr-yc.html?utm_source=cz_heureka&utm_medium=cpc&utm_campaign=Boxer+4SR&utm_term=Wobler+Salmo+Boxer+BX4SR+-+YC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 od 14 do 85 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewatoR Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Mam pytanko do szanownego grona czy oryginalna szpula do multiplikatora shimano citica pasuje do bliźniaczego modelu curado? Mam taką niepotrzebna, chce się jej pozbyć i zastanawiam się czy mogę ją też opisać jako szpula do curado i ile ewentualnie jest warta bo nie znalazłem nigdzie w internecie żadnych informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek* Opublikowano 20 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) Mogę ją przygarnąć do citici, curado też posiadam, do curado k ma za krótką ośkę nawet gdy dokręci się docisk szpuli, szpula wchodzi za głęboko. Jest luz prześwit między szpulą a obudową.Może do poprzedniego modelu curado. Edytowane 20 Grudnia 2020 przez Mirek* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomsi Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Witam Szanownych!Panowie może sie ktoś orientuje ile można dostać za bolonke Shimano Technium GT 470 TR 20-50g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 (edytowane) Ile mogą być warte poszczególne wobki? Nie wiem czy są to stare kolekcjonerskie woblery czy raczej normalne w cenie sklepowej? Interesuje mnie jeszcze cena breloczka salmo pike?Z góry dziękuję Mariusz Nalewajko Edytowane 10 Stycznia 2021 przez Mariusz1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Za chwilę wrzucę dokładniejsze zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Proszę o wycenę.Breloczek Salmo Pike 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1990 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 (edytowane) Wyglądają jak salmo hornet 5 cm.Mają napisy na sterach. Żółty ma napis na korpusie salmo poland. Na zielonym brak opisu na korpusie. Edytowane 17 Stycznia 2021 przez Mariusz1990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi