Skocz do zawartości

Pomoc w wycenie sprzętu

Leny

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, mam możliwość kupna wędki shimano exage stc telescop  270cm 10-30g. Niestety kupno zdalne, dlatego pytanie do użytkowników czy wędka warta uwagi i ile maksymalnie warto zapłacić. Jest to stara seria produkowana ponad 10 lat temu, stan bdb ( oceniam na podstawie zdjęć ), ma mi służyć jako uniwersalna wędka zawsze pod ręką w bagażniku. W internecie brak informacji na jej temat.....

Cześć, czy jest na forum ktoś, kto potrafi wycenić Rapale Original Floating 18cm w kolorze FMN Fire Minnow? Made in Finland. O ile inne kolory są jeszcze dostępne na eBayu to o tym nie mogę nic znaleźć. Dzięki za wszystkie info.

Edytowane przez dante

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Mam pytanko do szanownego grona czy oryginalna szpula do multiplikatora shimano citica pasuje do bliźniaczego modelu curado? Mam taką niepotrzebna, chce się jej pozbyć i zastanawiam się czy mogę ją też opisać jako szpula do curado i ile ewentualnie jest warta bo nie znalazłem nigdzie w internecie żadnych informacji

post-73524-0-56526700-1608479969_thumb.jpg

Mogę ją przygarnąć do citici, curado też posiadam, do curado k ma za krótką ośkę nawet gdy dokręci się docisk szpuli, szpula wchodzi za głęboko. Jest luz prześwit między szpulą a obudową.

Może do poprzedniego modelu curado.

Edytowane przez Mirek*

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Ile mogą być warte poszczególne wobki? Nie wiem czy są to stare kolekcjonerskie woblery czy raczej normalne w cenie sklepowej? Interesuje mnie jeszcze cena breloczka salmo pike?

Z góry dziękuję Mariusz Nalewajko

post-72604-0-18210400-1610274248_thumb.jpg

Edytowane przez Mariusz1990