babel104 Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Może ktoś wstępnie oszacować ile takie zestawy realnie mogą być warte?? 1. obrotówki SUM z serii AMUR 2. obrotówki FOX made in USA 3. wahadła SUM 4. wahadła DEWAR 5. wahadła SPSW Kraków 6. zestaw radzieckich podlodówek 7. Cykady D.A.M. + cicada 8. wahadła + mewy polsping Z góry dziękuje za cokolwiek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Bardzo fajny zbiór, myślę, że to idealna pozycja na Garaż a dwa stoliki może być mało z tego co rozmawialiśmy o Twoim dobytku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babel104 Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Może ktoś kojarzy takie wędki??typ B2, B3, B4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Może ktoś kojarzy takie wędki??typ B2, B3, B4 20220211_194655.jpg 20220211_194708.jpg 20220211_194712.jpgTo są wędziska powstałe w Czechosłowacji na przełomie 80/90 lat. Były produkowane na licencji firmy Shakespeare. Nie cieszyły się specjalnym wzięciem, raczej kiepskiej jakości. Dzisiaj można je uznać za użytkowo słabe. Dzisiejsze tanie odpowiedniki znacznie je przewyższają pod każdym względem. Wartości kolekcjonerskiej też chyba nie mają. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Dla kolekcjonera brak ważnego elementu - biało-czerwonej naklejki wykonanej z folii aluminiowej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 (edytowane) To prawda. Kiedy kupowałem takie w Domu Przyjaźni Polsko-Czechosłowackiej na Marszałkowskiej w Warszawie była taka nalepka a kije miały bardzo szykowny pokrowiec z grubej, prawie przeźroczystej folii Najważniejsze, na nalepce był piękny napis Shakespeare Wędki nie znalazłem. Chyba przerobiłem na podlodówkę, ale znalazłem pokrowiec i metkę Edytowane 24 Lutego 2022 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 24 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Ja ten kij oskrobałem i przezbroiłem. Rękojeść z pełnego korka bez uchwytu na kołowrotek , zamiast niego przesuwane pierścienie.Służył mi dość długo praktycznie do wszystkiego od okoni i pstrągów do zębatych. W erze pełnych szklaków typu germina lub tokoz to była rewelacja. Wydębił go ode mnie kolega. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietralek Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 Cześć Chcę sprzedać łódkę wigry 355 wraz z przyczepą stan bardzo dobry z braku czas jestem zmuszony sprzedać ile taki zestaw jest wart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek1989 Opublikowano 7 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2022 (edytowane) Łódka pewnie z 5tys i przyczepa widać że nie byle jaka to ze 2,5-3tys. Tak ja bym strzelał. Ooo.. Patrzę juz na olxsie jest Edytowane 7 Marca 2022 przez Bartek1989 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Potrzebuje wyceny,wędki Konger Word champion micros 215cm,stan kija prawie idealny,jest oryginalny pokrowiec,Dziękuję za wszelkie odpowiedzi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Potrzebuje wyceny,wędki Konger Word champion micros 215cm,stan kija prawie idealny,jest oryginalny pokrowiec,Dziękuję za wszelkie odpowiedziKolego Okonku, widzę że nie bardzo wiesz co chcesz wycenić w celu kupna lub sprzedaży. Wędka ze zdjęcia to nie jest Konger World Champion Micros tylko Konger Champion Micros z tzw. pierwszej serii. Jakiś fanatyk /kolekcjoner może zaproponować Ci około 250 pln. Pozdrawiam Tomi ????. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Tak jak pisze Tomek około 250 zł jeśli jest w dobrym stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cycu Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Witam. Chciałbym aby ktoś obeznany wycenił, określi wartość sprzętu:Cormoran powergrip 2,2m 10-40 - klejone 2 części, widać na zdjęciuCormoran BlackStar Pro 2,7 20-60 - dolnik skrócony na łączeniu o jakieś max 4cmZebco HyperCast 2,7 10-40 - klejoną szczytówka na wysokości uchwytu kołowrotkaAbyGarcia Conolon Custom Graphite 248 0-15g - lakierowany korekShimano Perfection 3510mShimano zx 1010Sprzęt oczywiście sprawny, wszysyko pracuje jak należy, a niektóre wędki po przejściach. Są to stare kije i kołowrotki 30 letnie -/+ 5 lat i brak jakichkolwiek informacji na takie tematy i sprzęty. Jest ktoś w stanie wycenić i określić wartość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 1 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2022 Tak stary sprzęt naprawiany i klejony jest niewiele lub nic nie warty. Jeśli chodzi o 'starocie' muszą być w nienagannym stanie aby przedstawialy jakąś wartość. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 3 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2022 To prawda. Kiedy kupowałem takie w Domu Przyjaźni Polsko-Czechosłowackiej na Marszałkowskiej w Warszawie była taka nalepka a kije miały bardzo szykowny pokrowiec z grubej, prawie przeźroczystej folii Najważniejsze, na nalepce był piękny napis Shakespeare Wędki nie znalazłem. Chyba przerobiłem na podlodówkę, ale znalazłem pokrowiec i metkę IMG_20220224_211220a.jpg IMG_20220224_211324a.jpgNo to kupowaliśmy w tym samym miejscu Po tym jak złamałem szczytówkę, przerobiłem na wklejkę. Mozolnie szlifowany pręt szklany, 3 przelotki własnej produkcji z jakiegoś twardego drutu i dratwa. To była moja pierwsza "okoniowa" wklejka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Cześć, prosze może ktoś podpowie mi ile są warte: konger Elvis 220 do 4g z pierwszej serii team dragon 210 do 7g z pierwszej serii wedki w stanie bardzo dobrym, nie uszkodzone, czyste korki itp. pozdrawiam Olgierd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2022 Konger jeśli w bardzo dobrym stanie 200 do 300zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 21 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2022 Powoli przymierzam się do wyjścia z castingu. Ile mogę wołać za te salmiaki i tego westina? Z tego zestawu może ze 3 salmiaki były na chwilę w wodzie. Wszystko nie gryzione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pat92 Opublikowano 30 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2022 Witam.Jest ktoś w stanie mi podpowiedzieć ile mogą być warte te dwa używane sweepery kolor pajk i RR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanislaw66 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Witam,posiadam multika ABU ambassadeur XLT Plus,kołowrotek przywieziony z USA w latach 90-tych i do tego czasu przeleżał w szafie,nie był nawet do wędki przykręcony.na stopce ma numer 85-0 czy może ktoś go wycenić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Pełen komplet z pudełkiem i papierami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanislaw66 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 No niestety sam kołowrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 To na naszym rynku jakieś 200-250. Ale jak będziesz wystawiał na aukcjach to startuj od 400 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanislaw66 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Możesz spróbować na ebay. O wiele większa liczba potencjalnych klientów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi