meps Opublikowano 27 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Ktoś orientuje się czy ten kołowrotek wart chociaż flaszkę wódki? stan bardzo dobry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Panowie jestem ciekaw ile teraz może być warta echosonda Lowrance Elite 9 Ti2 3in1? Sprzęt używany 3 sezony, w stanie bdb. Z góry dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 (edytowane) Panowie jestem ciekaw ile teraz może być warta echosonda Lowrance Elite 9 Ti2 3in1?Sprzęt używany 3 sezony, w stanie bdb.Z góry dziękuję za informacjęJak wchodziła FS były promocje po ok 4500 o ile dobrze pamiętam. Myslę że ok 4-4,5 K mozna śmialo próbować jeśli Cię taka kwota zadowoli. Bez gratów typu aku, torba itp/. Jedna sztuka wisi na OLX za 3,7K z nowym przetwornikiem. Zależy czy chcesz szybko sprzedać czy czekać. Jak szybko to poniżej 4K. Edytowane 10 Sierpnia 2022 przez rower26 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Jak wchodziła FS były promocje po ok 4500 o ile dobrze pamiętam. Myslę że ok 4-4,5 K mozna śmialo próbować jeśli Cię taka kwota zadowoli. Bez gratów typu aku, torba itp/. Jedna sztuka wisi na OLX za 3,7K z nowym przetwornikiem. Zależy czy chcesz szybko sprzedać czy czekać. Jak szybko to poniżej 4K. Dzięki Łukasz, rozważam powrót do Garmina dlatego z ciekawości sprawdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianNaklo Opublikowano 3 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Dostałem taki kołowrotek, ktoś może coś wiecie się o nim wypowiedzieć, może ktoś szuka takiego do kolekcji. Kołowrotek jest technicznie sprawny oraz posiada wizualne ślady użytkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lokityrem Opublikowano 4 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Dostałem taki kołowrotek, ktoś może coś wiecie się o nim wypowiedzieć, może ktoś szuka takiego do kolekcji. Kołowrotek jest technicznie sprawny oraz posiada wizualne ślady użytkowaniaJak dobrze pamiętam, używając dzisiejszej terminologii, 'podstawowy' model kołowrotka Daiwa, przełom 70-80. W modelu dziadka, zrobiła się bardzo głęboka rysa w rolce prowadzącej żyłkę, więc zakładam że mocno przyoszczędzono na materiale użytym do jej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 11 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 Koledzy prośbę mam do was byście mi doradzili ,chce kupić te łódkę ma 4 m do i ,1,5m szer waży 100kg może wie ktoś jaka jest jej jakość i czy jest godna uwagi ,od razu nadmiernie totalnie nie mam o tym pojęcia chce przesiąść sie z pontonu 320 na łódkę zależy mi na solidnej i stabilnej jednostce gdyż moje wody to Bug ,Narew a to coraz plytsze rzeki i najważniejsze że będę pływał z dzieckiem.Ile może być wart jest taki zestaw z przyczepka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Woblery LD. Chciałbym się dowiedzieć skąd takie ceny tych woblerow na giełdzie. Po 250zl za szt Ktoś może wyjaśnić o co chodzi?W sumie pytam bo mam całe pudło ich a w ogóle na nie nie lowieMówią, że wszystko przez wojnę na Ukrainie. To pewnie te ceny woblerów LD też. Lepiej nie przyznawać się, że ma się ich całe pudło i są raczej zbędne. To może doprowadzić do załamania się rynku i spadku do realnej ceny. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2022 Panowie, ten wątek to nie giełda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonek@123 Opublikowano 16 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Pomógł by ktoś z kolegów w wycenie, woblery:A.K P.K Z.J D.SZYSZKA E.Jdługość od 5-6cm do 7-8cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) Panowie, ile może kosztować burgundowy talon VI+ (70MHF2 - 213cm 14-28g 12-25lb). Nie znam twórcy. Stan ? Widać, że używana. Wgniotki w piance, rysy na lakierze, od leżenia na boku z ramek przelotek przebija srebrny kolor. Nie wiem, co to za przelotki, ale szczytowa jest inna. Ma taki jakiś grafitowy kolor. Zdjęcia tyłka nie urywają, ale coś tam widać.Panowie, ile może kosztować burgundowy talon VI+ (70MHF2 - 213cm 14-28g 12-25lb). Nie znam twórcy. Stan ? Widać,że używana. Wgniotki w piance, rysy na lakierze, od leżenia na boku z ramek przelotek przebija srebrny kolor. Nie wiem, co to za przelotki, ale szczytowa jest inna. Ma taki jakiś grafitowy kolor. Zdjęcia tyłka nie urywają, ale coś tam widać. Edytowane 21 Października 2022 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Pomógł by ktoś z kolegów w wycenie, woblery:A.K P.K Z.J D.SZYSZKA E.Jdługość od 5-6cm do 7-8cmJa tak bym się nimi nie chwalił ... bo mogą Ci kwadrat obrobić ... PS... niedługo będą je wystawiać w domach aukcyjnych na licytacjach ... jako dzieł sztuki obok Van Goga i innych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babel104 Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 (edytowane) Cześć,Ktoś się orientuje ile te gazety/książki mogą być warte?<...> Edytowane 11 Listopada 2022 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2022 Panowie, ile może kosztować burgundowy talon VI+ (70MHF2 - 213cm 14-28g 12-25lb). Nie znam twórcy. Stan ? Widać,że używana. Wgniotki w piance, rysy na lakierze, od leżenia na boku z ramek przelotek przebija srebrny kolor. Nie wiem, co to za przelotki, ale szczytowa jest inna. Ma taki jakiś grafitowy kolor. Zdjęcia tyłka nie urywają, ale coś tam widać.Używany, cast w tym modelu, realnie wart jest ok. 700 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapland Opublikowano 1 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2022 Hej opyla się kupić raymarine 7 używka w perfekcyjnym stanie? za jakieś 1600pln chodzi mi o to czy to sprzęt trwały i niezawodny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 raynmarine 7 jest conajmniej kilka modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapland Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 raynmarine 7 jest conajmniej kilka modelina pewno pro, ale szczegółów na razie nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
selk Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) na pewno pro, ale szczegółów na razie nie znamTo jest ta stara wersja. Chyba nie do konca sie opłaca za te kase. Nowego elementa 7 kupiłem za jakies 2300 czy 2400. Z tym ze pare latek temu Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Grudnia 2022 przez selk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 To jest ta stara wersja. Chyba nie do konca sie opłaca za te kase. Nowego elementa 7 kupiłem za jakies 2300 czy 2400. Z tym ze pare latek temu Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu TapatalkaJeśli już chcesz się odnosić do ceny to raczej aktualnej, aniżeli tej sprzed kilku lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapland Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Ta wersja simms jeszcze jest chodliwa czy e tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Simms jak również inne produkty są chodliwe niezależnie od wersji. Warunkiem tej chodliwosci jest rozmiar i cena ???? Edytowane 2 Grudnia 2022 przez S.N. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapland Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Simms jak również inne produkty są chodliwe niezależnie od wersji. Warunkiem tej chodliwosci jest rozmiar i cena L-ka za 4k PLN ubrana raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapland Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Swiftcurrent MRM M - Reg Length 101cm x 81cm 9-11foot Używane tydzień równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapland Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Westin W10 Powercast-T 8’ 240cm XXH 40-150g Westin W8 Powercast-T 8’6” XXH 40-130g Westin W6 Jerkbait 6’6”- 195cm XXH 40-130g Orientuje się ktoś ile można za takie kombo krzyknąć?Używane 3m-ce Edytowane 4 Grudnia 2022 przez lapland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2022 (edytowane) A nie da się tego wywnioskować i zaryzykować oferty po samodzielnej analizie innych giełd i for? Może warto wziąć się do roboty i zaryzykować samo odpowiedzialności? Edytowane 4 Grudnia 2022 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi