zetika16 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tylko to cie tu trzyma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie Mialem tu nabrac wiedzy ale chyba zrezygnuje z tego forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja bym raczej powiedział, że to forum zrezygnuje z Ciebie Na Twoim miejscu zacząłbym też zbierać maile lub inne kontakty do "partnerów biznesowych" póki admini jeszcze pozwalają Ci tu pisać. Bardzo wyrozumiali są w Twoim przypadku a Ty jeszcze bardziej zdajesz się to mieć w poważaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Po prostu skończe te "interesy" i napisze do admina o usuniecie konta moze byc? Tylko prosze nie teraz bo kase strace!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baitcasting Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Panowie i Panie ma takie pytanie. Co sądzicie o zestawie na Sandacze ? KIJ https://www.redpike.pl/product-pol-5485-Westin-Wedka-W3-Finesse-T-Texas-Carolina-213-cm-M-7-21g-2sec.htmlKołowrotek to Shimano Caius A 151Powiedzcie co myślicie, tylko proszę bez hejtu zaczynam z sandaczami na casting.A jak coś w tym zestawie nie pasuje do podajcie swoje propozycje może jakieś oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baitcasting Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Myślę że około 350 grMoże trochę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Pod sandacza bierz tego dłuższego expride A do 21 gram i nowego steeza będziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Do steeza to tylko megabass będzie pasował, ewentualnie coś z porównywalnej półki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) Ja w zeszłym tygodniu odebrałem Ever Greena do 21gr...też powinien być dobry? Tyko czy podpiąć CC 101DC czy TD Zillion Type R ?! Edytowane 23 Marca 2019 przez BOB 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 23 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Bob dasz pomacać tego evergreena ? kiedyś prawie udało mi się dorwać IRSC-69MH Stallion RS Limited ale niestety sprzedawca pomimo ze go wystawił wycofał się i do tej pory nie wiem czy miałem pecha czy farta... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano113 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 WitamPanowie mam pytanko. Planuję zakup zestawu castingowego, kij już się robi ale co do młynka myślałem nad Shimano curado bądź curado cz ? Jakieś porady mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Damian napisz jakie cw kija,planowane przynęty i ryby . Bo na razie to wiemy że chcesz mieć zestaw castingowy, jak ma stać i być ozdobą to wybieraj ładniejszy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms80 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 A jaką gramaturę przynęt i jakie typy przynęty chcesz obsługiwać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 WitamPanowie mam pytanko. Planuję zakup zestawu castingowego, kij już się robi ale co do młynka myślałem nad Shimano curado bądź curado cz ? Jakieś porady mile widziane Miło byłoby, gdybyś prosząc o radę w kwestii multika, skreślił kilka słów o parametrach kija. Bez tego mamy równanie ze zbyt dużą ilością niewiadomych. Nawet jeśli przygotowywana wędka będzie miała pazurek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano113 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Kij będzie na blanku gawas GB 120x o długości ok 2m i chcę łowić głównie gumami ale i zdarzy się jerkami max 60-70g a minimum 35g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 To już coś. Tradycyjnie polecam Tatulę. Stosunek ceny do jakości, wybór przełożeń i rozmiarów daje możliwość uniwersalnego wyboru łatwego w obsłudze i wdzięcznego multiplikatora. Reszta w wątku wyżej wymienionej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Tatula tylko bije inne na głowę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyta73032 Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Witam wszystkich potrzebuje informacji na temat Shimano Citica 201HG ma to być multik dla poczatkujacego przynęty wszystkie możliwe jerka salmo 10cm f/s gumy do 22/23cm na głowkach do 10g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 (edytowane) UUUUU dla tego multika gumy 23cm to zabójstwo.Weź sobie https://www.mefistofishing.pl/shimano-curado-k-201-left-new-2018-p-1898.html Edytowane 19 Maja 2019 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyta73032 Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 Wybór padł na DAIWA TATULA HD 200HSL myślę że będzie dobry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi