Szymon4999 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Obawiam sie ze nie wszyscy majà kamerke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Szymon z calym szacunkiem do Twojej osoby... Nie ladnie jest drwic i trolowac z kolegow na forum ( nie patrzac na sporo wiekszy wiek ode mnie jak i od Ciebie - bo wszyscy rowni w internecie sa ) Zadales pytania - dostales odpowiedzi - i to konkretne ten i taki mutik bedzie ok - nie musisz szukac dalej bo ludzie na forum wiedza co mowia, bo mieli sprzet w reku lowili nim i maja cos do powiedzenia o nim. Przestan byc beszczelny i zacznij sie zachowywac bo moze sie zdarzyc ze administracj forum postara sie abys nie mial dostepu do tego skarbnika wiedzy. Pozdrawiam ! meme 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Każda odp Szymona jest po prostu, fajna:). Zaczaj się na giełdzie lub na allegr.. i czekaj aż się coś pojawi i czytaj stare posty w temacie ale nie odświeżaj ich. Tu na forum i na sąsiednim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Kolego Szymonie , podsumujmy.Nie wiesz czego chcesz. Nic ci się nie podoba z polecanych młynków. Nie mamy więcej cierpliwości do twojej osoby. Proponuje modowi usuniecie tego nic nie wnoszącego tematu jak i stertę bezsensownych pozostałych tematów tego usera. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 meth666 - pisz za siebie. Jesteś doradcą moda? Proponuję napisać skargę może zostaniesz nagrodzony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dobra koniec tego! Przeszperam aukcje i sam sobie poradze bo i tak mi dużo pomogliście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 meth666 - pisz za siebie. Jesteś doradcą moda? Proponuję napisać skargę może zostaniesz nagrodzony... Chyba nie będę traktował Twoich postów poważnie skoro wypisujesz takie bzdury. Wędkę w dłoń i nad wodę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Szymon......No nareszcie Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez maniek1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 meth666 - nie rób takich wpisów bo mnie to drażni typu osądzanie z góry...to już nie pierwszy raz. Poza tym chłopak jest miły tylko trzeba go naprowadzić na właściwą drogę (czasami to trwa dłużej niż nam się wydaje). I traktuj moje posty poważnie... Szymon - chodzi mi o to zebyś przeglądał stare lub aktualne podobne tematy. Znajdziesz tam większość odpowiedzi, pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Przeczytałem to coś co tu się dzieje od deski do deski (teraz , po raz pierwszy)Ale jaja! Panowie, nie dość, że bez sensu w wielu przypadkach chcąc dobrze, straciliście czas, to jeszcze @Szymon potrafił kilku z Was skłócić!!!Niesamowite- "młody"...do polityki. Widzę świetlistą przyszłość przed Tobą. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 meth666 - nie rób takich wpisów bo mnie to drażni typu osądzanie z góry...to już nie pierwszy raz. Poza tym chłopak jest miły tylko trzeba go naprowadzić na właściwą drogę (czasami to trwa dłużej niż nam się wydaje). I traktuj moje posty poważnie...Szymon - chodzi mi o to zebyś przeglądał stare lub aktualne podobne tematy. Znajdziesz tam większość odpowiedzi, pozdrawiamMasz racje jestem mily ale jak ktos pisze np ze sie z kogos wysmiewam bo napisalem emotikona to tez mnie drazni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 BOB - Heh...Nikt się nie kłóci bynajmniej nie ja, tylko stwierdziłem. Szymon - zrób sobie przerwę od wpisów i lepiej poszperaj na forach zbierając informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja tam mam wcięte, to i cierpliwy jestem Mała lektura http://www.team-rapa.pl/recenzja/okuma-san-juan-s-250lx/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja tam mam wcięte, to i cierpliwy jestem Mała lektura http://www.team-rapa.pl/recenzja/okuma-san-juan-s-250lx/Jak ja sie za cos biore to porzodnie!Wszystko na temat tego multika przeczytane wraz z tym testem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) No cóż kolega BOB1opisał cały klimat tego postu .Zgadzam się w 100% co napisał.Pzd. Przeczytałem to coś co tu się dzieje od deski do deski (teraz , po raz pierwszy)Ale jaja! Panowie, nie dość, że bez sensu w wielu przypadkach chcąc dobrze, straciliście czas, to jeszcze @Szymon potrafił kilku z Was skłócić!!!Niesamowite- "młody"...do polityki. Widzę świetlistą przyszłość przed Tobą. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 @mifeklitości, proszę... zrób DEL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 i sam sobie poradze bo i tak mi dużo pomogliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 i sam sobie poradze bo i tak mi dużo pomogliścieCos nie pasuje? Co zle zrobilem ZNOWU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Cos nie pasuje? Co zle zrobilem ZNOWUSzymonie czy pamiętasz moją wiadomość do ciebie z 13 lutego 2014, dałem ci wtedy kilka wskazówek ale nie posłuchałeś.To już czwarte twoje wcielenie na Jerkbait, a byłeś informowany że multikonto jest złamaniem regulaminu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 To wygląda jak bajka o wilku i zającu (niestety) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie!!! Reszta kont nie istnieje poprosilem admina zeby je usunol :)nie wiem czy usunol ale napisalem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Szymonie czy pamiętasz moją wiadomość do ciebie z 13 lutego 2014, dałem ci wtedy kilka wskazówek ale nie posłuchałeś.To już czwarte twoje wcielenie na Jerkbait, a byłeś informowany że multikonto jest złamaniem regulaminu.Kasuj , Piotrek, kasuj. Nawet starałem sie głosu nie zabierać w późniejszej dyskusji. Karmienie młodego trolla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie prosze was! Mam tu kilka interesow zwiozanych z zakupionymi przedmiotami i musze miec kontakt przynajmniej n 1msc no Prosze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dobry argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nic nie zmyslam! Chcecie to podam nicki! Tych co mam z nimi jakieś...A poza tym dzisiaj zrobilem przelew i mam cos jeszcze uzgodnic i niechce stracic kasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi