Skocz do zawartości

Pierwszy zestaw castingowy

oski124

Rekomendowane odpowiedzi

Szymon z calym szacunkiem do Twojej osoby...

Nie ladnie jest drwic i trolowac z kolegow na forum ( nie patrzac na sporo wiekszy wiek ode mnie jak i od Ciebie - bo wszyscy rowni w internecie sa )

Zadales pytania - dostales odpowiedzi - i to konkretne ten i taki mutik bedzie ok - nie musisz szukac dalej bo ludzie na forum wiedza co mowia, bo mieli sprzet w reku lowili nim i maja cos do powiedzenia o nim.

Przestan byc beszczelny i zacznij sie zachowywac bo moze sie zdarzyc ze administracj forum postara sie abys nie mial dostepu do tego skarbnika wiedzy.

Pozdrawiam !

meme

• Like 4

Kolego Szymonie , podsumujmy.

Nie wiesz czego chcesz. 

Nic ci się nie podoba z polecanych młynków.

Nie mamy więcej cierpliwości do twojej osoby. 

Proponuje modowi usuniecie tego nic nie wnoszącego tematu jak i stertę bezsensownych pozostałych tematów tego usera.

• Like 2

meth666 - nie rób takich wpisów bo mnie to drażni typu osądzanie z góry...to już nie pierwszy raz. Poza tym chłopak jest miły tylko trzeba go naprowadzić na właściwą drogę (czasami to trwa dłużej niż nam się wydaje). I traktuj moje posty poważnie...

Szymon - chodzi mi o to zebyś przeglądał stare lub aktualne podobne tematy. Znajdziesz tam większość odpowiedzi, pozdrawiam

• Like 1

Przeczytałem to coś co tu się dzieje od deski do deski (teraz , po raz pierwszy)

Ale jaja! Panowie, nie dość, że bez sensu w wielu przypadkach chcąc dobrze, straciliście czas,  to jeszcze @Szymon potrafił kilku z Was skłócić!!!

Niesamowite- "młody"...do polityki. Widzę świetlistą przyszłość przed Tobą.

Edytowane przez BOB1
  • Like 2

meth666 - nie rób takich wpisów bo mnie to drażni typu osądzanie z góry...to już nie pierwszy raz. Poza tym chłopak jest miły tylko trzeba go naprowadzić na właściwą drogę (czasami to trwa dłużej niż nam się wydaje). I traktuj moje posty poważnie...

Szymon - chodzi mi o to zebyś przeglądał stare lub aktualne podobne tematy. Znajdziesz tam większość odpowiedzi, pozdrawiam

Masz racje jestem mily ale jak ktos pisze np ze sie z kogos wysmiewam bo napisalem emotikona to tez mnie drazni!

No cóż kolega BOB1opisał cały klimat tego postu .Zgadzam się w 100% co napisał.Pzd.

Przeczytałem to coś co tu się dzieje od deski do deski (teraz , po raz pierwszy)

Ale jaja! Panowie, nie dość, że bez sensu w wielu przypadkach chcąc dobrze, straciliście czas, to jeszcze @Szymon potrafił kilku z Was skłócić!!!

Niesamowite- "młody"...do polityki. Widzę świetlistą przyszłość przed Tobą.

Edytowane przez rothen

Cos nie pasuje? Co zle zrobilem ZNOWU

Szymonie czy pamiętasz moją wiadomość do ciebie z 13 lutego 2014, dałem ci wtedy kilka wskazówek ale nie posłuchałeś.

To już czwarte twoje wcielenie na Jerkbait, a byłeś informowany że multikonto jest złamaniem regulaminu.

• Like 1

Szymonie czy pamiętasz moją wiadomość do ciebie z 13 lutego 2014, dałem ci wtedy kilka wskazówek ale nie posłuchałeś.

To już czwarte twoje wcielenie na Jerkbait, a byłeś informowany że multikonto jest złamaniem regulaminu.

Kasuj , Piotrek, kasuj. Nawet starałem sie głosu nie zabierać w późniejszej dyskusji. Karmienie młodego trolla.

• Like 1