hlehle Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 DanielPowodzenia życzę łowiąc na muchę na 10-30 metrach Nie żeby to było niemożliwe, ale chwilkę linka będzie tonąć Ja na 7 musze sobie nastawić budzik by nie zasnąć jak linka idzie do dna :D Oczywiście, że nie polecam muchowania tak głęboko.Łowiłem chwilę swoją #9 na 5-8 metrach. Linka była w 7 klasie tonięcia i nie było tragedii.Widziałem fajne ryby (powyżej 5kg), ale jedynie jakieś małe czarniaki atakowały muchę, zanim te duże zdążyły zareagować. Byłem na łódce z innymi wędkarzami (spinningiści), więc długo się nie pobawiłem, żeby się nie zanudzili na śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Tragedii nie ma, ale trwa to chwilę :-) jak dowiazesz DCM idzie trochę szybciej, gorzej jak ciężką mucha przy nawrocie o coś zahaczysz :-). Na kajaku najgorsza opcja - mocne bety, mucha wbita po za zasięgiem rąk, fala i... Sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Łowiłem ze sporej łódki. Poza tym głęboko było na te 8 m, ale ryby chodziły w toni, więc muchę wystarczyło ciągać na 3-4m Chciałbym znowu spróbować, ale norweskie fiordy jakoś mi nie po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilos Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dzięki Kuba za rady Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 czy któraś z krajowych pracowni prowadzi dystrybucję blanków tfo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Ja zamawiałem blank/wędkę u Wojtka Grocholi (Pstrągman) - jeszcze blank nie dojechał wiec wciąż czekam na uzbrojenie. Zapytaj - może pan Wojtek zamówił także coś na stan. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 może w dziale FF będzie łatwiej o info: http://jerkbait.pl/topic/39238-travel-86-96-15-20lb-propozycje/?p=1463738 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek40 Opublikowano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca Panowie mieliście styczność z tfo pro III ? Co sądzicie o tej wędce? Myślałem o czymś na duże piankowce i małe strimery. Może 9 w 5 klasie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi