PiECIA Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Czyli mnie to wychodzi, że główną zaletą tej maszyny jest "nicnieważenie" (uzyskane jak najtańszym sposobem), a reszta marketingowo-reklamowego bełkotu, to tylko malowanie tego ziemniaka, aby nabywca "kosmicznej technologi Cl4" nabrał pełnej świadomości szczęścia jakie Go spotkało... Dobrze, że Ci się Tomku nie pochwaliłem, co niedawno do UL-ta zakupiłem...Dopiero byś się turlał ze śmiechu dzień cały albo i ze dwa ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 A co się będę turlał, pokupowaliśta se, to będzieta se tym łowić... W końcu nie są takie ostatnie, tylko trzeba dbać, chuchać i dmuchać, no i nie katować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Ano dbać o te zabaweczki trzeba ponad miarę, jutro zamierzam z tego instruktarzu skorzystać - ;-) Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez PiECIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Pokazał się już nowy Rarenium FB. Kręcił już ktoś może tym młynkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Zakupiłem Rarenium 2500 Ci4 z Polskiej dystrybucji i b.szybko sprzedałem.(badziewie) za spore pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 ja tez sie wyleczylem z plastikowych mlyneczkow rarka 4000 dalem do splawika i mam spokoj bo nawet odglos z srodka mnie wkurzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Koledzy spoko, rarek za te pieniądze to przyzwoity młynek.Jeżeli chce się nie mieć odgłosów to trzeba trochę siana wydać na ten do d...y .Z niego odgłosy się nie wydobywają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Koledzy spoko, rarek za te pieniądze to przyzwoity młynek.Jeżeli chce się nie mieć odgłosów to trzeba trochę siana wydać na ten do d...y .Z niego odgłosy się nie wydobywają. Za to raczki potrafia peknac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Kręciłem nowym FB w sklepie. Podobny w pracy do FA którego miałem. W domu masełko a na łowisku pod obciążeniem można liczyć zęby w przekładni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadet Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 U mnie z kolei FA pod obciążeniem lekko stuka. Na luzie kręci maslanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Koledzy spoko, rarek za te pieniądze to przyzwoity młynek.Jeżeli chce się nie mieć odgłosów to trzeba trochę siana wydać na ten do d...y .Z niego odgłosy się nie wydobywają.Właśnie !Józek masz w 100% rację .Kupilem ten do d...y 2500 jdm.Odgłosów brak! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Biomek 4000 JDM kręci za to cudnie. A to przecież zblizona konstrukcja. Trochę więcej metalu w obudowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Wazniejsze jak kreci na sucho !Przynajmniej dla mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Daniel w domu maselko a na rybach przy 15g kleka ja tam znow wole odwrotnie choc pokrecic w domu uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 (edytowane) Daniel w domu maselko a na rybach przy 15g kleka ja tam znow wole odwrotnie choc pokrecic w domu uwielbiam Uprawiam wedkarstwo w dosc ograniczonej formie - prawie wylaczenie spininguje.Do tego 90 % sezonu spedzam krecac kolowrotkiem w rozmiarze 2500. A jest to kolowrotek o obudowie metalowej - jak chodzi o korpus (Stella, Certate). Plastikowych kolowrotkow od czasu Emblema (okolo roku 2003-05) nie stosuje w warunkach lowiska. Zdarza mi sie krecic takimi maszynkami na sucho - dlatego przy tego typu sprzetach wrazenia z krecenia "na sucho" sa wazniejsze. Edytowane 8 Października 2014 przez Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 ja tez wole lowic mniejszymi kreciolami zdecydowanie i to bez wzgledu na rozmiar ryb od 20cm do 200cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi