Plecha Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam.Szukam kręćka do rozpoczęcia zabawy z muchą i wpadłem na takie coś.http://www.ebay.pl/itm/231186767505?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Fajny wygląd, cena też nie najgorsza ale czy wartości użytkowe to to ma jakieś?? Ma ktoś może jakieś info o tej firmie /marce? Może użytkuje ktoś? Warte zachodu ? czy może w tej cenie zdecydować się na coś mniej "dizajnerskiego" a sprawdzonego?Wdzięczny będę za jakieś info .PozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Szkoda że nie pokazali konstrukcji hamulca bo korpus i szpula przypomina szablon wg którego jest robiona większość kołowrotków w chinach i które można se ściągnąć za 30-40$ z przełyka. Oczywiście bez tak dizajnerskiego malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquarius Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Kupiłem taki w klasie 3 kolor czerwony z takimi śmiesznymi maziami Na razie byłem z nim 3 razy nad wodą i nie holowałem jakiejś większej ryby więc trudno powiedzieć.Ogólne wrażenie ,precyzja wykonania,praca,praca hamulca-według mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi