majatony Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 23 Listopada 2014 przez majatony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ostatnio spotykam takie coraz częściej.Nawet nie tylko na jakichś leśnych peryferiach , ale nawet w "bezdrzewnym" centrum miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Cześć miałem dziś okazję przyczaić się na tego jegomościa Ciekawe nad czym tak myślał Brzeg łysy, pewnie nad przeprowadzką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) . Edytowane 23 Listopada 2014 przez majatony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Myślał pewnie " niech ten intruz podejdzie bliżej to ja mu pokażę" Około dwóch lat wstecz podszedłem do takiego "gościa" dosłownie na 1 metr,w ostatniej chwili jak pieprznął ogonem i dał nura, dwa metry dalej wynurzył się na chwilę by znów z ogromną siłą ogona uderzyć w wodę.Dawał mi do zrozumienia, że to jego teren.Żyją w tym stawie już kilka ładnych lat i ludzi zbytnio się nie boją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Eeee, a ja nawet jakbym chciał to spotkać nie mogę Znaków przebywania mnóstwo, samych lokatorów brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 "Bober" chyba za granicę chciał rzeką uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi