Szymon4999 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Znalazłem o nim jeden temat ale nie znalazłem w nim nic przydatnego.Posiada ktoś ten młynek? Jak wrażenia? Nie jest duży? Bo mam 14 lat i mniejsze ręce niż starsi.Jeśli nikt go nie posiada to podajcie jakieś sensowne propozycje multiplikatrów do 300zł pod wędke Dragon Millenium Fatso Jerk Cast 25-60g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 widze, ze sie mleko rozlalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Kto wylał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Tego multika już raczej nie kupisz nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Niby czemu? Jest w jakims internetowym : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Pokaż w jakim, może być na PW. Ten multik nie jest już produkowany od jakiegoś czasu. Edytowane 30 Marca 2014 przez damian22777 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja posiadam ten multik i go nie używam ponieważ wolę niski profil a mam duże dłonie, od kupna był trzy razy na d wodą i tyle było z niego pożytku. Mi taki multik nie pasuje, jak pisałem wolę niski profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Ja posiadam ten multik i go nie używam ponieważ wolę niski profil a mam duże dłonie, od kupna był trzy razy na d wodą i tyle było z niego pożytku. Mi taki multik nie pasuje, jak pisałem wolę niski profil.Jest bardzo duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Czy nie lepiej założyć jeden sensowny temat niż 10 bezsensownych? Te konstrukcje co wybierasz to stare kotlety pływające w jeszcze starszym oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 To zaproponujcie coś do 300zł sprawdzonego i dobrego! Bardzo prosz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Napisalem Ci w innym temacie. Abu Ambassadeur C3 Wielkość 4501/5501. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 shimano cardif, corvalus, abu 4501 / 5501 , i pewnie pare innych,w niskim profilu abu orra sx, abu evo s/sx/stx - tu uzywki,.wystarczy troche poszperac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Michał Corvalusa chyba bym z tego zestawienia wyrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 shimano cardif, corvalus, abu 4501 / 5501 , i pewnie pare innych, w niskim profilu abu orra sx, abu evo s/sx/stx - tu uzywki,. wystarczy troche poszperac.Miałem już zamawiaClc Cardiff'a ale kosztuje 450zl!!!!! Mam prosbe doda ktos w moim imieniu posta kupie Shimano Cardiff? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Miły i młody chłopcze - próby obejścia regulaminu był, są i będą karane. Póki co powitaj pierwszy punkt na swoim koncie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 50 postow w 6 dni, 95% spamu i wysmiewanie moda, dobry start, nie ma co 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Z nikogo sie nie wysmiewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Musi być okrągły? Jak nie to kup sobie Dragon HS200il i będziesz zadowolony. Z ciekawosci miałem go i nie ma tragedii. Nawet lowilem przy takim kiju jak masz milenium fatso Jerk i lata ladnie daleko z tym zestawem i ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Pitt to tylko uśmiech radości z powodu pierwszego punktu Kup sobie ABU C3 4601 lub 5601 i ciesz sie przez najbliższe 50 lat bezawaryjną pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Pitt to tylko uśmiech radości z powodu pierwszego punktu Kup sobie ABU C3 4601 lub 5601 i ciesz sie przez najbliższe 50 lat bezawaryjną pracą Cenie sobie wygląd a ten akurat jest brzydki....dobra nie oszukujmy sie jest tragiczny jak na moj gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 SSC3 5601 w pięknym purpurowym kolorze jest ładniejszy od tego Cardifa za 77dolarów i to o wiele, ale to tylko moje zdanie. Na sąsiednim forum na stronie głownej masz artykuł o Solid Blaze 4601, który jest aktualnie w moim posiadaniu i myslę, że warto poczytać sobie i pooglądać fotki Jakby co, to bierz Abu Revo S, ST, STX i masz ładny w niskim profilu, a w dodatku pancerny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 No no to Abu Revo niezłe.Pancerne miałeś na myśli bardzo dobre i ogólnie niezniszczalne?.Bardzo dziękuje a myślisz że zgra się z Dragon Millenium Fatso Jerk Cast 25-60g na największych szczupakach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 SSC3 5601 w pięknym purpurowym kolorze jest ładniejszy od tego Cardifa za 77dolarów i to o wiele, ale to tylko moje zdanie. Na sąsiednim forum na stronie głownej masz artykuł o Solid Blaze 4601, który jest aktualnie w moim posiadaniu i myslę, że warto poczytać sobie i pooglądać fotki Jakby co, to bierz Abu Revo S, ST, STX i masz ładny w niskim profilu, a w dodatku pancerny Tylko fajnie że kosztuje 500zł :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 kolega pisal o uzywkach. chcesz tanio i nowo - bierz team dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi