kryst Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Dla miłośników Ito Monoblock - 100XR/100XR-L: http://www.tackletour.com/reviewitomonoblock.html Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Miałem łowiłem .... fajny młynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Miałem łowiłem .... fajny młynek Artykul tez mialem napisac :D Pozdrawiam, Bujo P.S. Mlynek tez mialem i lowilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Czego to ja nie miałem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Nie mialem i nie lowilem... Bo inni lowili i nie zapowiada sie zebym mial miec <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Szybcy jesteście ! Chcecie coś dodać dla nas maluczkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Szybcy jesteście ! Chcecie coś dodać dla nas maluczkich? @Kryst, bardziej spasowanego młynka, ja w swoich łapkach jak dotąd nie trzymałem. Nie wiem tylko, czy akurat ten model (są inne Monoblocki?)Tylko , ta maluśka korbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Czego to ja nie miałem zrobić kwintesencja !!! To jedna z najważniejszych wypowiedzi w historii działu baitcasting Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Witam, Popper- miales w rekach najpewniej tego mlynka ze zdjec Remka :D Korbke z tego co wiem mozna zmienic. Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Michał, ja wiem którego miałem w łapach. Ty oczywiście też to wiesz . I tak nie nadążam, za tymi wszystkimi nowinkami PSDo dzisiaj nie rozumien dlaczego, jego były właściciel, wybrał w końcu Antka DC ale to się tak chyba musi kręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 Trzeba przyznać piękna maszynka w własnym rodzaju Szkoda ze nie kręciłem taka maszynką może kiedyś @RemekCzy te zdjęcia nie robiłeś za pomocą namiotu bezcieniowego o którym mi wspomniałeś ? Przepraszam za OT PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Czego to ja nie miałem zrobić kwintesencja !!! To jedna z najważniejszych wypowiedzi w historii działu baitcasting Jurku,Dzial castingowy to nie tylko mój twór. Czekam oczywiście na wkład innych użytkowników. Chętnie poczytałbym o Waszych doświadczeniach na temat castingu bo przecież łowicie sporo, różnych i w różnych warunkach ryb. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 @RemekCzy te zdjęcia nie robiłeś za pomocą namiotu bezcieniowego o którym mi wspomniałeś ? Tak. Możesz zrobić sobie taki namiot samodzielnie ze średniego kartonika (tylna ścianka zostaje, góra, i dwa boki wycinasz duże okienka i wklejasz tam biały papier, od przodu robisz zdjęcia - więc w ogóle nie potrzebujesz ścianki, oświetlenie - zależy od Ciebie - ja używam lamp błyskowych, albo mocnych halogenów). PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Tak jak popper stwierdził - osobiście też nie widziałem bardziej spasowanego mlynka. Nazwa monoblock do niego całkowiecie pasuje. Zastosowanie - średni kaliber. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 wszystko się zgadza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Widzę, że ten egzemplarz przemierzył pół Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Prawdziwy full wypas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Widzę, że ten egzemplarz przemierzył pół Polski zakończył Remku kadencje wędrówek u mnie - dożywocie u Spigota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Widzę, że ten egzemplarz przemierzył pół Polski Witam, @Remek- zapomniales napisac jeszcze o podrozy z UK :D Pozdrawiam, Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 @spigot napisał:zakończył Remku kadencje wędrówek u mnie - dożywocie u Spigota Rafał, Myślę, że tylko do następnego ataku sprzętoriozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Kryst monoblock jest jak ckiereczek. Tego sie nie wymienia bo... Nie ma juz na co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Drogi Mifciu, Ale smaki się zmieniają, czasami lubi się czekoladowe, a czasami miętowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Podobno co 7 lat Sztaby marketingowców w Shimano i Daiwie działają więc ... nigdy nie mów nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 czysto teoretycznie masz racje... ale... to klasyka... jej nie mozna przestac lubić choc musz przyznac ze daiwa pluton wyglada bardzo obiecujaco... z drugiej jednak strony im dluzej na nia patrze... tym bardziej widze shimano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi