kryst Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 A ja myślę, Drogi Mifciu, że Ty wszędzie widzisz miętówki Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 nie no bez jaj... taki steez... nie cholery nie przypomina shimano... i dlatego jest... (tylko-dla mnie) ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Wiem, wiem - diabełek jest czarny, no prawie czarny, we wszystkich wydaniach. A Ty kochasz ten kolor. To było widać no zdjęciach przedstawiających Twoje cukiereczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 kryst ale cos mi sie wydaje ze ty jeszcze nie widziales mojego najswiezszego kombo... tam juz troche zaszalalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Wierzę! W moim odczuciu masz bardzo dobry gust! I pewnie przyjdzie czas je podziwiać. Generalnie - jak patrzę na zdjęcia przedstawiające dzieła naszych rodbuilderów, to, dla mnie, estetyka ich wyrobów jest wspaniała, oszałamiająca - od pięknie stonowanych, z eleganckimi akcentami (np. kijki Friko) do zajefajnych - kolorowych (np. kijki Spigota). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 ...a na cepelii koncząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 A ja myślę, Drogi Mifciu, że Ty wszędzie widzisz miętówki Shimano. No i wyszło szydło z wora hahahahahah Mifek ręce do góry FBI znalazło u Ciebie na chacie jakąś czerwono czarną DAIWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Miałem tytułowy młynek w ręku i rzeczywiście spasowanie jest aż nienaturalne, ale najbardziej podoba mi się w nim pomysł-idea i konsekwencja w jej wykonaniu (mogę w zamian odpuścić ten feler jakim jest marznięcie dłoni od korbki ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Miałem tytułowy młynek w ręku i rzeczywiście spasowanie jest aż nienaturalne, ale najbardziej podoba mi się w nim pomysł-idea i konsekwencja w jej wykonaniu (mogę w zamian odpuścić ten feler jakim jest marznięcie dłoni od korbki ). Witaj Sławku wymieniłem na korek w silikonie i jest na prawdę COOL . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Witaj Sławku wymieniłem na korek w silikonie i jest na prawdę COOL Ale zniszczyłeś w ten sposób ideę - teraz to jeszcze mniej monoblocka w monoblocku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Witaj Sławku wymieniłem na korek w silikonie i jest na prawdę COOL Ale zniszczyłeś w ten sposób ideę - teraz to jeszcze mniej monoblocka w monoblocku Sławku ale za to jak ciepło w paluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 a ja jestem ciekawy jak długo jeszcze będziecie w tym watku gadać o dupie marynii <_< spigot napisz coś konstruktywnego o tym Mono Block. Przecież to rzadki model na naszym polskim podwórku. Wielu chętnie by się czegoś dowiedziało o tej konstryukcji a nie ciepło w paluchy JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 zostałem wywołany do tablicy PLUSY ____________ - mocna konstrukcja zbudowana na budzie RINGA - szerokie zastosowanie odnośnie połowu ryb jak również wagi przynęt - bardzo pewnie leżący w dłoni - szybkie dojście na lewym panelu do głównego koła w celu przesmarowania. Nie trzeba odkręcać całego lewego panelu. - dalsze odległości można osiągnąć już od 12g. nie ważyłem szpuli ponieważ przeznaczyłem go do cięższych przynęt - bardzo precyzyjny MF MINUSY _____________ - no niestety załamka jeżeli chodzi o moc hamulca walkiDUŻY MINUS nawet po zmianie okładzin ciernych. Na mokro na sucho bez zmian. Nie równa praca hamulca przy dokręcaniu gwiazdy.Na ostatnim etapie dokręcania gwiazdy czuć dużą różnicę w sile hamulca - za bardzo się świeci i wieje chłodem - prawa strona panelu z dużym pokrętłem od MF nie wygodnaczęsto przy holu przestawia się regulacja od docisku dłoni - cholernie nie wygodne łapki od korbki ( chłodne ) - brak systemu klikającego przy gwieździe i docisku szpuli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 28 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Rafał, Czyli, jednym słowem - DOSKONAŁY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 no widzisz spigot !! od dziś każdy twój post w dziale baitcasting ma być na tym poziomie.. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Ja mam zdjęcie ITO Mono na wadze - mówię o szpulkach. Muszę je znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 zostałem wywołany do tablicy PLUSY ____________ - bardzo pewnie leżący w dłoni MINUSY _____________ - prawa strona panelu z dużym pokrętłem od MF nie wygodnaczęsto przy holu przestawia się regulacja od docisku dłoni chyba czegos tu nie kumam... czyli wychodzi na to ze jest niewygodny ale ... pewnie lezy w reku... chyba sie starzeje... <_< <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 no widzisz spigot !! od dziś każdy twój post w dziale baitcasting ma być na tym poziomie.. pozd JW tak jest prezesie hahahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spigot Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 fakt złe określenie nie to że nie wygodna prawa strona czy cały młynek lecz często przy holu przestawia się MF a poza tym misiek chyba dziś na odrze nie połowiłeś bo się czepiasz <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 jak mam polowic skoro ja ponoc lowi nie potrafie... jam prosty czlowieczek i po prostu pilnuje Cię żebyś się sam pilnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Jeszcze kilka fotek (20 szt.) Monoblocka z czasów kiedy zamierzałem pisać o nim artykuł. Zdjęcia znajdziecie w naszej galerii: http://www.jerkbait.pl/gallery/displayimage.php?album=2& pos=33 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 zamierzałem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Mifku jest kilka fajnych tematów, które trzeba opisać Mono już nie mam więc ... dam sobie spokój - może kto inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 no ja tylo mialem miec te maszynke do ogledzin. ale poki co to krecilem nia tylko na sucha na jednym ze zlotow... troche malo na opis... ale znam jednego pacjenta co to ja ma... i nawet na tym forum sie udziela... kogucik jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi