Pickerel Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Po ostatnim serwisie kołowrotka przełącznik blokady biegu wstecznego zaczął bardzo lekko chodzić. Blokada nadal działa ale brakuje tak zwanego kliknięcia przy zmianie pozycji przełącznika. Co może być przyczyną takiego stanu rzeczy? Kołowrotek to 07 Stella 4000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Cześć może za dużo smaru tam dałeś ? albo po demontażu sprężynkę osadziłeś odwrotnie choć nie bardzo wiem cz jest taka możliwość . W mojej stelli 95 zresztą kupionej u ciebie blokada chodzi perfekcyjnie . Sam młynek po przesmarowaniu to po prostu bajka .Jakbyś miał jeszcze jeden taki to bylibyśmy zainteresowani , ale stan jak u mnie musi byś pozdrawiam Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Nie ja serwisowałem więc nawet nie wiem jak ta blokada wygląda od kuchni. Jeśli chodzi o Stelle 95 to raczej była to jednorazowa sprawa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymof Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Ok nie ma problemu , mamy apetyt na jeszcze jedną taką stellę model 95 , ale także w grę wchodzi 98 , modele 3000 / 4000 stan igła dokładnie taki jak posiadam .Jeżeli miałbyś coś na oku , wal jak w dym pozdrawiam Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez tymof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi