rózgaś Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam, czas na coroczny serwis silnika. Gdzie mogę kupić w sieci oleje, filtry do silnika. Macie może taki sklep warty polecenia? Nie mam czasu za tym jeździć. Potrzebuję do Yamaszki 15 2007. dziękuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 30 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Kilka razy zdażyło mi się korzystać TU: http://sklep-twinpower.com.pl Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rózgaś Opublikowano 30 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Dzięki Karolu, temat załatwiony :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rózgaś
Witam, czas na coroczny serwis silnika. Gdzie mogę kupić w sieci oleje, filtry do silnika. Macie może taki sklep warty polecenia? Nie mam czasu za tym jeździć. Potrzebuję do Yamaszki 15 2007. dziękuwa.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi