Qowax001 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Tej plastikowej daiwy jak nie zapackasz od nowości to można do śmieci odrazu wyrzucić, ma mega szczelinę i wszystko wpada w otwarte łożyska koła, a penna tak poprostu, do orki stworzony to niech ma.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Panie Tomek, życie.Robić klienta w bambuko, co tam i tak kupi, po roku wypierniczy i kupi następny.Tak jak w kolejny model Stelli, czy Ceraty, bo przecież każdy nowy model nową jakość niesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dlatego kupować trzeba jak najmniej , wyłącznie niezbędne przedmioty.Moim zdaniem właśnie "taki" powinien być nowoczesny obywatel świata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Kolejne forumowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Pachnące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Co to za shimaniak z dragiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Symetrzak aero z korba od stradica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 To widzę , że będzie miał kto smarować moje maszynki. Godzien podziwu zapał. Mnie już sie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zieloczek100 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Qowax jak dobrze pdzie niedługo będziesz robił fotki mojej librze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 (edytowane) To widzę , że będzie miał kto smarować moje maszynki. Godzien podziwu zapał. Mnie już sie nie chce. tak Twoje niedoczekanie pewnie przed przystąpieniem do smarowania Twoich kosmicznych multikow to bym dom musiał zastawić i tiry wszystkie.lepiej mi złoty środek na wywarzenie rotora w c4 podaj bo chyba nocka zarwana będzie. Edytowane 28 Kwietnia 2014 przez Qowax001 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Fajnie się je ogląda ;-)Po majówce szykuję następną partię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zastanawia mnie kiedy Ci się skończą jutro Ci odsyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 I ja wczoraj odebrałem od Łukasza 2 maszyny-jeszcze raz dzięki za expresową robotę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Nie ma sprawy dzisiaj zakrece się za czymś bardziej profesjonalnym do rozebrania tego draga w stradicu i nastepnym razem go co do śrubki rozbiore żeby wszystkie były tak zadbane jak Twoje to zawsze byłby express Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek245 Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2014 Mało łowione to i zadbane :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 i jeszcze zaległe dwie Daiwki, eSeSka w miodowym stanie oraz Certate która po poprzednim serwise wróciła zaledwie bez 4 części, albo po prostu wyparowały podczas pracy z tego miejsca też chciałem Ojcu Chrzestnemu wszystkich Daiw podziękować za uświadomienie mnie telefoniczne że jednak tych części brakuje i wcale nie mam zwidów bo w pierwszym momencie pomyślałem że może wyszedł taki model daiwy bez podkładek....tulejek i firma chciała sprawdzić trwałość części na ścieranie :D pozdrawiam Z i raz jeszcze dziękuje za telefoniczne rozkminianie skąd w święta wziąć części do certate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 i jeszcze zaległe dwie Daiwki, eSeSka w miodowym stanie oraz Certate która po poprzednim serwise wróciła zaledwie bez 4 części, albo po prostu wyparowały podczas pracy z tego miejsca też chciałem Ojcu Chrzestnemu wszystkich Daiw podziękować za uświadomienie mnie telefoniczne że jednak tych części brakuje i wcale nie mam zwidów bo w pierwszym momencie pomyślałem że może wyszedł taki model daiwy bez podkładek....tulejek i firma chciała sprawdzić trwałość części na ścieranie :D pozdrawiam Z i raz jeszcze dziękuje za telefoniczne rozkminianie skąd w święta wziąć części do certate a gdzie to ten poprzedni serwis był??? pełna profeska jak się zapomina części wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Nie będę się wypowiadał w tym temacie , jak Właściciel maszyn zechce to skomentuje ważne że przekładni poprzednik wsadzić nie zapomniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Witam Panowie Poznałem dzisiaj fajnego konkretnego Kolegę. Poprosiłem go o pomoc przy moim stareńkim ale jarym DAM-ie.Pogadaliśmy chwilę, tak jak dwóch wędkarzy potrafi rozmawiać, On ogarniał sprzęt, czas szybko przeszedł, mój DAM ma drugie życie.@Qowax001, piękne dzięki za pomoc i spotkanie. Pozdrawiam.Alek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Sumowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Lukasz widze ze się rozwijamy bezproblemowy gostek,tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ja tam ciągle w kokonie ? Rozwijać się nie mam już w którą stronę chyba że sobie laser kupie poprostu jakoś tak temat żyję a salina to dla forumowego Kolegi jedynie w celu porównania gabarytu clonay 4" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 A najlepsze jest to, że przy okazji serwisu Łukasz uświadomił mi, że mam całkiem sympatyczny kołowrotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Mi tez wybil z glowy pewne przeróbki w brandii ......i miał racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej6 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Cześć.Kolego Qowax 001 czy mógłbyś zdradzić co to za niebieściutki smar,który używasz do kołowrotków.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi