Skocz do zawartości

Prośba o wyczyszczenie i przesmarowanie kołowrotka / multika

Rekomendowane odpowiedzi

To widzę , że będzie miał kto smarować moje maszynki. Godzien podziwu zapał. Mnie już sie nie chce. :ph34r:

tak Twoje niedoczekanie :D pewnie przed przystąpieniem do smarowania Twoich kosmicznych multikow to bym dom musiał zastawić :D i tiry wszystkie.

lepiej mi złoty środek na wywarzenie rotora w c4 podaj :D bo chyba nocka zarwana będzie.

Edytowane przez Qowax001
  • Like 1

i jeszcze zaległe dwie Daiwki, eSeSka w miodowym stanie oraz Certate która po poprzednim serwise wróciła zaledwie bez 4 części, albo po prostu wyparowały podczas pracy :D z tego miejsca też chciałem Ojcu Chrzestnemu wszystkich Daiw podziękować za uświadomienie mnie telefoniczne że jednak tych części brakuje i wcale nie mam zwidów bo w pierwszym momencie pomyślałem że może wyszedł taki model daiwy bez podkładek....tulejek i firma chciała sprawdzić trwałość części na ścieranie :D :D :D pozdrawiam Z i raz jeszcze dziękuje za telefoniczne rozkminianie skąd w święta wziąć części do certate :D

i jeszcze zaległe dwie Daiwki, eSeSka w miodowym stanie oraz Certate która po poprzednim serwise wróciła zaledwie bez 4 części, albo po prostu wyparowały podczas pracy :D z tego miejsca też chciałem Ojcu Chrzestnemu wszystkich Daiw podziękować za uświadomienie mnie telefoniczne że jednak tych części brakuje i wcale nie mam zwidów bo w pierwszym momencie pomyślałem że może wyszedł taki model daiwy bez podkładek....tulejek i firma chciała sprawdzić trwałość części na ścieranie :D :D  :D pozdrawiam Z i raz jeszcze dziękuje za telefoniczne rozkminianie skąd w święta wziąć części do certate :D

a gdzie to ten poprzedni serwis był??? pełna profeska jak się zapomina części wsadzić :D

Witam Panowie

Poznałem dzisiaj fajnego konkretnego Kolegę. Poprosiłem go o pomoc przy moim stareńkim ale jarym DAM-ie.

Pogadaliśmy chwilę, tak jak dwóch wędkarzy potrafi rozmawiać, On ogarniał sprzęt, czas szybko przeszedł, mój DAM ma drugie życie.

@Qowax001, piękne dzięki za pomoc i spotkanie.

Pozdrawiam.

Alek