Jozi Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Cześć.Kolego Qowax 001 czy mógłbyś zdradzić co to za niebieściutki smar,który używasz do kołowrotków.Pozdrawiam.Obstawiam Penna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Penna też mam ale jest bardziej "matowy" ten błyszczący to mobilgrease xp 222, ale do przekładni go rzadko używam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 kolejne pancerniki do kontroli wąsatych mieszkańców Wisły ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 jakieś dziwne szmery bajery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) i winowajca prosto z pustyni, w środku też nie za bogato. Edytowane 6 Maja 2014 przez Qowax001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Jeden z dzisiejszej dostawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tik_tak275 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Multik już dotarł pełna profeska polecam kolegę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Lukasz dolewasz do bendzyny ekstr.... trochę nafty?czy myjesz ciepla woda z ludwikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Nie dolewam nafty, mam tłuste łapy jak składam ludwik tylko do naczyń chociaż mam zmywarkę a jak się zepsuje albo tabletki do mycia się skończą to Dziewczynę mw zapasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Aha bo ja to w rękawiczkach robie ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 koniec weekendu poniedziałek japońsko-tajski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2014 i czyściutko, granatowy regal konstrukcyjnie jak statek kosmiczny praca super praktycznie zerowe zużycie a gniazdo (w ramieniu) pręcika odpowiedzialnego za zbijanie kabłąka wytarte do tego stopnia że kabłąk sam zamyka się przy rzucie, porażka.....ewidentna wada materiału i konstrukcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 (edytowane) i następne dżapany, a w turku niespodzianka....ktoś się chciał dobrać ale mu nie wyszło i to ja go rozdziewiczylem. Edytowane 5 Czerwca 2014 przez Qowax001 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 I swoje nowe trupy reanimowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Co to sa te "trupy" Lukasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Caldie Iks... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Aha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 I ode mnie dwa młynki już lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 I ode mnie dwa młynki już lecą i pewnie ze 22 od innych a penna w dużych pudełkach jak nie mogłem znaleźć tak dalej nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 i następne dżapany, a w turku niespodzianka....jakieś chyba kebaba resztki i w pakiecie pourabiane łepki od śrub obudowy.To ten Turek kupiony od znajomego pana na Alledrogo w stanie ''excelent'' - dzięki Łukasz za serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Może i lepiej że burak śruby ukrecil i otworzyć nie mógł bo by dopiero narobił ekselenta w środku nie bój nic Karolu, rękę dam sobie uciąć że jest na jerkbaicie jeszcze się nawinie..... Edytowane 14 Maja 2014 przez Qowax001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jaki jest czas oczekiwania na serwis u Ciebie.. coś bym znalazł ci do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jaki jest czas oczekiwania na serwis u Ciebie.. coś bym znalazł ci do roboty Karola maszynki przyszły wczoraj chyba z rana, dzisiaj jadą do właściciela, ogólnie w ten sam dzień się staram odsyłac ale nie zawsze się da bo czasem coś wypadnie...nie z paczki oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Super czyli ze się tak nieśmiało zapytam... można by? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Zależy jaki sprzęt i co chcemy uzyskać, za poprawki w nowych kolowrotkach z góry dziękuję a osób co myślą że nowy stradic po rozebraniu i złożeniu będzie śmigal jak stelcia nie brakuje, nie mam w domu niestety tokarek, obrabiarek cnc i hurtowni części, bardziej traktuje to jako hobby i pomoc Kolegom Wedkarzom bywa że i dokładam do tego interesu więc też nie chciałbym siedzieć tydzień bo ktoś chce margaryne a wyszło masło ale z majonezem ale z ketchupem byłoby lepsze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi