Skocz do zawartości

Prośba o wyczyszczenie i przesmarowanie kołowrotka / multika

Rekomendowane odpowiedzi

No jak są w jednym kawałku i przetrwają wysyłkę to jak najbardziej nie widzę problemu, tak na marginesie to strasznie dużo się na mnożylo tych power twinow ;) co jeden to z power twinem przyjeżdża czy też kurierzy sprytnie mi je porzucają aż chyba zaczne jakieś dokładniejsze foto story robić to się może coś porówna.

• Like 1

Józek nie wymiękaj :P najwyżej :lol: :lol: :lol:

dokładnie, można kalamitke wkręcić i naładować smaru z towotnicy aż bokami wyjdzie ;) zresztą sam mi przez telefon mówiłeś że nie wyobrażasz sobie inaczej posmarowanego młynka ;)

Edytowane przez Qowax001
  • Like 1

dokładnie, można kalamitke wkręcić i naładować smaru z towotnicy aż bokami wyjdzie ;) zresztą sam mi przez telefon mówiłeś że nie wyobrażasz sobie inaczej posmarowanego młynka ;)

Już jednego takiego kiedyś miałem  :lol:  :lol:  :lol:  przy -5 stopniach mrozu nie szło pokręcić korbą  :lol:  :lol:  :lol:

dwa redy bez szału....po prostu redy :D działały i działać będą, stradiczek chyba oszczedzany nie był ale oznak zużycia mechanicznego brak, dostał do środka podwójnie ! i można orać bez umiaru a przy kolejnej rozbieranej zabawie ze 3 łożyska zamiast teflonu wrzucić i będzie bajecznie, o super to szkoda gadać dawno nie widziałem czegoś tak zapuszczonego , niestety skończyły mi się naklejki "radioaktywne" :/  więcej czyszczęnia niż smarowania i skręcania a przebarwień już się usunąć nie da no i wżery na przekładni i co najśmieszniejsze na osi są widoczne gołym okiem :D