zetika16 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Żadnych przeróbek .. zwyczajny serwis tp 4000h i Abu Revo stx gen1 na początek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 No jak są w jednym kawałku i przetrwają wysyłkę to jak najbardziej nie widzę problemu, tak na marginesie to strasznie dużo się na mnożylo tych power twinow co jeden to z power twinem przyjeżdża czy też kurierzy sprytnie mi je porzucają aż chyba zaczne jakieś dokładniejsze foto story robić to się może coś porówna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ok jak coś będę pisał priv.. dzięki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ok jak coś będę pisał priv.. dzięki ...Może tego TP to bym zrobił, ale do multika się nie piszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Może tego TP to bym zrobił, ale do multika się nie piszę Józek nie wymiękaj najwyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Józek nie wymiękaj najwyżej dokładnie, można kalamitke wkręcić i naładować smaru z towotnicy aż bokami wyjdzie zresztą sam mi przez telefon mówiłeś że nie wyobrażasz sobie inaczej posmarowanego młynka Edytowane 14 Maja 2014 przez Qowax001 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 dokładnie, można kalamitke wkręcić i naładować smaru z towotnicy aż bokami wyjdzie zresztą sam mi przez telefon mówiłeś że nie wyobrażasz sobie inaczej posmarowanego młynka Już jednego takiego kiedyś miałem przy -5 stopniach mrozu nie szło pokręcić korbą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Już jednego takiego kiedyś miałem przy -5 stopniach mrozu nie szło pokręcić korbą eeee tam, ja dodałem wody do towotu to będzie lżej chodził nie przejmuj się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 a jak by zalac olejem jak w samochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Olej wycieknie szczelinami obudowy wyplucze smar z łożysk przy okazji, zaleje oporowke i pewnie jeszcze kilka minusów się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Aha a myslalem ze zapisze się w Historii modernizacji ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 tymczasem kolejne forumowe i jeszcze o 16stej jakieś pałer tłiny ma również Kolega z forum dowieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Kto na takie maluszki lowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 i dwa nowe twinki w środku suche jak pieprz ale Właściciel w porę zadbał o spokój ducha ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Coraz wyżej.... . To już niedługo nowe Stelki na ruszt wjadą. A na początku tak skromnie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 tu profesjonalnie posmarowane dwie sztuki przez ? no właśnie przez kogo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) .... Edytowane 23 Maja 2014 przez Qowax001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 dwa redy bez szału....po prostu redy działały i działać będą, stradiczek chyba oszczedzany nie był ale oznak zużycia mechanicznego brak, dostał do środka podwójnie ! i można orać bez umiaru a przy kolejnej rozbieranej zabawie ze 3 łożyska zamiast teflonu wrzucić i będzie bajecznie, o super to szkoda gadać dawno nie widziałem czegoś tak zapuszczonego , niestety skończyły mi się naklejki "radioaktywne" :/ więcej czyszczęnia niż smarowania i skręcania a przebarwień już się usunąć nie da no i wżery na przekładni i co najśmieszniejsze na osi są widoczne gołym okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 tu profesjonalnie posmarowane dwie sztuki przez ? no właśnie przez kogo ? Smaru na 3 kołowrotki by starczyło:-)Kto smarował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 A do mnie dotarły 3 maszynki posmarowane przez Łukasza , profesionalnie w każdym calu. Dziękuje serdecznie. Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Duzo smaru dużo sily a krecic się jakos nie chce a jak się rozbiegnie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Smaru na 3 kołowrotki by starczyło:-)Kto smarował?Nie wnikam w takie tematy szczerze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 A do mnie dotarły 3 maszynki posmarowane przez Łukasza , profesionalnie w każdym calu. Dziękuje serdecznie. Karol Kolego , podajesz fałszywe dane młynki były 4 salina też mazana od a do z chociaż sam nie wiem po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Kolego , podajesz fałszywe dane młynki były 4 salina też mazana od a do z chociaż sam nie wiem po co Jak to nie wiesz po co bo dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 18 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Polecam usługi kolegi, Shimańce dostały nowe życie Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi