Qowax001 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ale po co się cofać o 30-40 lat ? 15lat temu też były kołowrotki na których nie oszczędzano na każdej śrubeCCe i te nowe nie mają w sobie nic więcej poza kostką masła , kilkoma gramami zajonu , mag sila i gołębich odchodów, pozatym jak się telewizor zepsuje to przegapisz najwyżej kolejny odcinek Mody Na Sukces , jak się gibnie furmanka to pojedziesz autobusem, a jak się zeJsra kołowrotek to rybę życia będziesz podziwiał tylko w odbiciu smutnej twarzy w boczku nowego lśniącego SImano eksejdż. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Więć kolego proponuję nie kupować nowości, nie marudzić tylko łowić Rilehem Rexem,na ryby jeżdzić Zaporożcem oglądać programy telewizyjne na starym czarno-białym tv Alladyn z pilotem kablowym oraz prać na waszbrecie a nie pakować szmalec w nowoczesne fiu bździu Toteż i nie pakuję, w domu mam muzeum lat 60-70 a do pracy jeżdżę Le Trabanż. Co do kołowrotka to ortodoksyjny jestem i w ogóle nie używam, ościeniem ryby łowię i wypuszczam . @alex62, bardziej chodziło mi o zwrócenie uwagi iż dzisiaj również można produkować dobrze i trwale, ale "lepiej" jest jak klient co 2-3 lata wymieni zużyty produkt na nowy i dalej będzie wyrażał ochy i achy na temat danej marki ! * sorry @Qowax za zaśmiecanie wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 To nie mój wątek róbta co chceta ja i tak wszędzie fotki wklejam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 taki rodzynek przyszedł w foliowych samarkach "zabezpieczony" smarem, grafitowym ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Fajna prosta konstrukcja. Podoba mi się opalka na body. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Fajna prosta konstrukcja. Podoba mi się opalka na body.[/quote O taka ? ] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 ahahahahah bez przesady Ale jak tak na niebiesko się mieni to całkiem elegancko. Swoją drogą co to za Daiwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Zwykły emblem x , opalizują bardzo mocno z wyraźnymi akcentami fioletu i zieleni, coś jak benzynka w kałuży a te 3 na fotce to td ito a multikow nie znam nazw i nie chce znać Edytowane 13 Lipca 2014 przez Qowax001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Z góry sorry że podłączam się do tematu ale mam mały problem, jeżeli można to tak określić. Nastał dzień aby przesmarować Dragona Ultime, więc bebechy wyjąłem, momentalnie znalazły się w ,,kąpieli,, i zabrałem się za czyszczenie samego korpusu wnętrza i zauważyłem coś takiego : Dokładniej jest to mała szczelina na wylot, a dodam że młynek jakoś specjalnie dużo nie kręcił bo przy lekkim spinnie go mam, więc praktycznie jest to nówka sztuka. I teraz pytanie czy odsyłać go na gwarę, w celu wymiany na nowy ( opcja najkorzystniejsza ) czy własnymi siłami coś tu zdziałać? Bo szczerze mówiąc z szokowany jestem z lekka.. Nigdy w żadnym młynku czegoś takiego nie widziałem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozi Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Jeśli rozkręciłeś kołowrotek to automatycznie straciłeś gwarancje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 No tak ale jak niby oni mogą to sprawdzić iż był rozkręcany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 A z wierzchu dziurę widziałeś? Ale tak czy siak jest to wada ukryta i przedmiot jak najbardziej do wymiany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Wystarczy tą tylną osłonke / dupke zdjąć i to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Gratuluję bezmyślności. Jak wystarczyło dupkę odkręcić i było widać to było trzeba wysyłać a nie rozkręcać cały młynek. Teraz poskładasz na innym smarze albo gdzieś delikatnie zosawisz ślad po śrubokręcie itp. i wiadome że grzebany. I zostajesz z tym złomem do końca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 22 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Wszystko ok, tylko że ja to zauważyłem dopiero po wyjęciu bebechów ze środka, inna sprawa gdybym to zauważył rozkrecając tą tylną osłonke. Zobaczy sie może przyjmą młynek na gwarancje jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamerhed Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) mozesz jeszcze zamiast bawic sie z gwarancja wystapic z rekojmia do sprzedawcy z tytulu niezgodnosci towaru z umowa. W takiej sytuacji to sprzedawca bedzie musial sie tlumaczyc i byc moze zalatwi sprawe od reki. Oczywiscie o ile od momentu kupna nie minely 2 lata, a najlepiej by bylo gdyby minelo mniej niz 6 miesiecy. Edytowane 23 Czerwca 2014 przez hamerhed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Quowax widze ze masz trosze tych tauruskow sAM SPROWADZAM dALEJ te moim zdanbiem najlepsze i najtansze mlynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 no 5 sztuk już uzbierałem ale jedna prawdopodobnie opuści rodzinkę bo nawet nie ma gdzie przypiąć jej i żeby nie było że śpię...nie wklejałem fot bo nie miałem kompa a przez tableta wklejanie to jak picie piwa słomką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 (edytowane) Braciszkowie Edytowane 29 Lipca 2014 przez Qowax001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo1975 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 To moje, jestem w szoku wysłane wczoraj ok.14tej. a już są rozkręcone.Łukasz działasz jak błyskawica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 29 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Jakbyś dał odrazu adres zwrotny to by już leciały z powrotem a tak dopiero wieczorem odesle, za to z kablakiem w tym techniumie z fotki walczylem już drugi raz i to kilka dni grzebania i dorabiania ale w końcu fabryczny badziew zastąpiony czymś porządnym i butle wina zamknąłem przy wyważaniu rotora ; ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo1975 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Dzisiaj odebrałem Arctici,robota,podejście i kontakt na najwyższym poziomie.Polecam Łukasza z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hozel79 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Braciszkowie Qowax001 co to jest za kołowrotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Dzisiaj odebrałem Arctici,robota,podejście i kontakt na najwyższym poziomie.Polecam Łukasza z czystym sumieniem.bo ja z góry mam dobre podejście dla każdego interesanta który potrafi kołowrotki wysłać w pudełku a nie kopercie babelkowej co niestety się zdarzało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 tani i zaskakująco sympatyczny w środku shimaniak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi