godski Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ma też minusy. Jak każdy. http://jerkbait.pl/topic/12817-tica-taurus-4000-od-środka/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ma też minusy. Jak każdy. http://jerkbait.pl/topic/12817-tica-taurus-4000-od-środka/Andrzej, wystarczy sobie wkleic kawałek uszczelki pod rotor jak w shimano i problem zamykajacego się czasem kablaka jest wyeliminowany, a co do ciężkiej pracy od początku producent informuje ze mlynek nie jest przesmarowany i dodaje smar do zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Tu w euro i cena chyba lepiej niż niezła: http://www.fishingevolution.com/mostra_prodotto.php?prodotto=1978Euro też teraz drogie. Z jednej strony mamy tańszą ropę ale rubel ciągnie złotego na dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Michał Ty to u mnie częstym gościem jesteś tak sobie myślę a tu z rana exceler przyjechał w częściach i taurusik z fotką po smarowaniu dla Kolegi Jakuba jeśli tak bardzo tego widoku potrzebuje oraz jeśli tak bardzo chce się odgryźć.Exceler przyjechał w częściach a wyjechał jak z fabryki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 beznadziejna cena Kolego model ze szpulka 1000 tylko do podlodowki się nadaje niestety niedawno z Usa za 550 zł można było nowe 3000/4000 ściągać , teraz w ogóle rzadko się pojawiają.a nawet troszke taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Fajny ten Taurusik - choruję na takiego. Szkoda że USD taki drogi.http://allegro.pl/tica-taurus-3000-i4936618311.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 http://allegro.pl/tica-taurus-3000-i4936618311.htmlWidziałem. Nie zaryzykowałem. Aż takiego parcia nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K...k Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Polish Domestic Market PDM uszyje jeszcze z flaneli pokrowiec z dwiema kieszonkami i będę udawał na rybach że wkrecam korbe Łukasz, kup sobie w Decathlonie śpiochy neoprenowe za 39pln i będziesz miał materiał na pokrowce. Z flaneli uszyj sobie kraciastą koszulę, zapuść brodę i będziesz wyglądał nad wodą jak "człowiek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Wieczorem Kolega wpadł z dwoma nowymi morusami , stelcią i ignisem ( stella była nasmarowana marmoladą z truskawek i "korba odlatała" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Panowie, wielka prośba !! Nie chodzi tu o żadne zbiórki i tego typu imprezy, a o ten magiczny jeden procent który miałby trafić do Córeczki naszego forumowego Kolegi Wojtka ! Dziewczynka mega pocieszna z zacięciem wędkarskim , zebrane pieniążki docelowo mają trafić na kosztowną terapie dla Dziewczynki która pomoże jej odpowiednio rozwijać się. Jako iż jerkbait jest jedynym portalem z jakiego korzystam byłbym wdzięczny za wklejenie foteczki z nr na inne przybytki typu facebook i te sprawy ja jestem w tym temacie zielony. Dziękuję za zainteresowanie i każdy 1 % który trafi w Jej kierunku. pozdrawiam Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Kombajnista_z_PGRu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pazurak Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Może i ja sobie kupię. Pod sumka pewnie wystarczy sparowany z Beastmasterem Silurus AX. Tylko jak go kupic? Cena inna a ja ani w ząb włoskiego...A , juz widzę zagwozdkę. Tylko rozmiar 1000 w tej cenie. 3000-4000 pod sumka 180,00 - 190,00 EUR. A to juz 8 stówek + transport.W Amazonie kosztuje 120 $, a w grudniu dawali rabat 50 % i kupiłem go w sumie za ok. 410 zł z kosztami transportu i opłatami celnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Panowie, wielka prośba !! Nie chodzi tu o żadne zbiórki i tego typu imprezy, a o ten magiczny jeden procent który miałby trafić do Córeczki naszego forumowego Kolegi Wojtka ! Dziewczynka mega pocieszna z zacięciem wędkarskim , zebrane pieniążki docelowo mają trafić na kosztowną terapie dla Dziewczynki która pomoże jej odpowiednio rozwijać się.Jako iż jerkbait jest jedynym portalem z jakiego korzystam byłbym wdzięczny za wklejenie foteczki z nr na inne przybytki typu facebook i te sprawy ja jestem w tym temacie zielony. Dziękuję za zainteresowanie i każdy 1 % który trafi w Jej kierunku. pozdrawiamPrzerzuć to Łukasz do Cafe. Jest już tam podobny temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Nie będę się komuś wcinal w temat myślę że nie ma ważnych i ważniejszych w potrzebie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 kilka wynalazków z weekendu, tp 11 , stradivarius i stelcia fb z przezroczystym uzębieniem przekładni i knobem dorobionym piłą łańcuchową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 seido i st croix, a jutro kilkanaście karpiowych zabawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 coś na weekend, 3/4 już ogarnięte ale kolejne przyjadą wieczorem i jutro. Bardzo wdzięczne betoniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 do baitrunnerków fajny zestaw , na worma zwykły niebieski penn , na przekładnie na bogato morskiego penna i w roli uszczelek i do rotorka shell gadus v2 czerwony niebrudzący i nie spływający w deszczu piochu też nie łapie także pod karpiowe zasiady jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 No offence ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) z dzisiaj kilka forumowych maszyn piękna daiwa w naprawdę super stanie i rolka na tulejce jej nie przeszkadza zdecydowanie, shimaniaki Kolegi Andrzeja @Godski niestety nadają się na śmietnik bo nie były przechowywane w pokrowcach z dwiema kieszonkami a doszły mnie słuchy z Gdańska że to podstawa aby masło było masłem bo jak wszyscy wiemy kołowrotki nie są po to aby łowiły ryby, ino korbki wkręcane mają furczeć. Edytowane 16 Stycznia 2015 przez Kombajnista_z_PGRu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Chyba muszę te pokrowce z dwiema kieszonkami zakupić. Mam tylko zwykłe Suchość była pewnie. Szczególnie w XG i TP 02. W Biomku widać ślady zużycia czegokolwiek? Podobno z papieru są robione... .Te plastikowe kółeczka mnie martwią w 02. I ilość podkładek pod łożyskiem koła.Zamawiać kuriera na poniedziałek? Edytowane 16 Stycznia 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zamawiaj, już wszystkie paczki na wylocie stoją gotowe na poniedziałek bo w niedziele na rybencje uderzam to sobie dzisjaj wieczór zarwałem, w biomku tylko widać delikatnie wypolerowane powierzchnie styku przekładni, xg gicior nic dodać nic ująć, w pg paskudnie knob stukał , o te kółka bym się nie martwił, na przekładni jest ten minimalny luzik ale jakże bardzo wskazany pg chyba nieużywany poza domem tak by się zdawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) XG ze 3 godziny łowił pewnie. Ale, co dziwne, pod obciążeniem potrafił stuknąć. Na wormie. PG od @HGasiora. Ja go nie używałem. Faktycznie, knob się ciężko kręcił. Kierunek dla niego to Szwecja Ale dobrze usłyszeć, że to nówka.Te dwa to pewnie dożywocie ze mną mają. Jeszcze moje potomki będą nimi kręciły.Biomek pewnie ze 20-30 godzin pokręcił max. Mówiłem, że dużo roboty z nimi nie będzie. Wkrótce następne młynki... . teraz to padaki aby potestować co tak naprawdę potrafisz Podaj e-mail na priv. Wyślę skan listu DHL. Tarcze hamulcowe i obudowy rotora ruszałeś ? Edytowane 17 Stycznia 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Tarczki są dobrze przesaczone bo to nowe młynki , od góry tylko zapodalem drag greasa siemanowskiego , w rotorkach masz pacniete lekko pennem, a rolki wedle uznania sobie ogarniesz jak ustalalismy Narazie to już nic od nikogo nie biorę do smarowania bo mam sporo swoich spraw a pozatym to nie mam ochoty na testy umiejętności technicznych od tego sa specjaliści którzy z tego żyją , mi brak jest czasu chociaż mam nadzieje że i tak wielu forumowiczom pomogłem za śmieszną cenę. Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Kombajnista_z_PGRu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Pomogłeś, pomogłeś. Chwała Ci za to. Ale te następne to tak naprawdę nie padaki. Padak na giełdzie się pozbywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Pomogłeś, pomogłeś. Chwała Ci za to. Ale te następne to tak naprawdę nie padaki. Padak na giełdzie się pozbywam się nie bój, wystarczy nagwintowac oś koła żeby się wkrecala korbka, chociażby od slammera, grunt ze wkrecana do tego pokrowiec z kilkoma kieszonkami i maszyna jak ta lala z każdej padaki, w Gdańsku są specjalne pracownie które gwintuja osie i doszywaja kieszonki do standardowych pokrowców. Przecież każdy wie co to masło i skąd się bierze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi