Lucas Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Dzięki Łukasz jeszcze raz, fajnie ze daiwa jest w super formie. Bardzo mi się w niej podoba minimum części i maksimum możliwości Penn po serwisie idzie prawdopodobnie na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Dzięki Łukasz jeszcze raz, fajnie ze daiwa jest w super formie. Bardzo mi się w niej podoba minimum części i maksimum możliwości Penn po serwisie idzie prawdopodobnie na sprzedaż.penn jak penn chodzi już elegancko, ale daiwa naprawdę Ci się trafiła fajna, i ryb musiała kilometry wyjąć bo szpula pod spodem była wytarta aż dotykala rotora tak więc hamulec pracować musiał i to zdrowo wrzuciłem Ci tam tarczke hamulcowa i się podniosła ciut wyżej także można orać bez litości, kiedyś jeszcze pomyśl nad wymianą knoba na coś z tej ery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Ej knob jest fajny lubię takie stare klimaty dlatego ja kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 wynalazek w nowej odsłonie bo była okazja, stestowany w boju w niedzielę hamulec super śmiga po modyfikacji a z szerokiej szpulki przynęty latają zadowalająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 i kolejna porcja zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 i deser , w tym jeden składak niech właściciel zgadnie który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ale fajne, kolorowe smary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ale fajne, kolorowe smary to dżemy, akurat sniadanie o 19stej jadłem przy stole operacyjnym. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 i deser , w tym jeden składak niech właściciel zgadnie który Nawet mnie nie denerwuj miał być według zapewnień sprzedającego NÓWKA !!!! Ehhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Nawet mnie nie denerwuj miał być według zapewnień sprzedającego NÓWKA !!!! Ehhhh....W ciemno obstawiam...... Biomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 W ciemno obstawiam...... BiomkaWaldek - gorzej Biomek kupiony u Mefiego więc lipy nie ma !!! Zdaje się że ten PG miał być nówką ??? a nie jest !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) Waldek - gorzej Biomek kupiony u Mefiego więc lipy nie ma !!! Zdaje się że ten PG miał być nówką ??? a nie jest !!!albo jest tylko chu...wo spasowanym , no i skąd w nim tyle różnych smarowidel pojęcia nie mam i nie wnikam, rozbierany był napewno. Edytowane 20 Stycznia 2015 przez Kombajnista_z_PGRu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Wqrwiająco smutne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 (edytowane) No to ładna wtopa , notowania pójdą w piz................, popłoch na giełdzie , trza się zbroić bo wojna idzie Edytowane 20 Stycznia 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jakoś to przeżyje trudno sie mówi nie pierwszy nie ostatni Dlatego od dzisiaj stanowczo mówię NIE wszelkim używką , jesli zakup to tylko nowy z sklepu itp 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 wynalazek w nowej odsłonie bo była okazja, stestowany w boju w niedzielę hamulec super śmiga po modyfikacji a z szerokiej szpulki przynęty latają zadowalająco.takiego składka to jeszcze świat nie widział i kolorystycznie wszystkao nawet pasuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Chyba dlatego też od dzisiaj ani jednego kołowrotka nie biorę do smarowania od nikogo poza znajomymi bo zasadniczo to już tu samych wrogów mam i z lekka się chce rzygać jak się patrzy na wałki i waleczki te malutkie i te największe jak sławny garaż twin powerow koleżanki brandzlo. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Waldek - gorzej Biomek kupiony u Mefiego więc lipy nie ma !!! Zdaje się że ten PG miał być nówką ??? a nie jest !!!Karol na Twoim miejscu bym odeslal i juz. Zostales po prostu oszukany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jakoś to przeżyje trudno sie mówi nie pierwszy nie ostatni Dlatego od dzisiaj stanowczo mówię NIE wszelkim używką , jesli zakup to tylko nowy z sklepu itp to dobre i jak najbardziej prawidlowe podejscie a tak zapytam jesli mozna ten PG to nie jest czasem ten co niedawno na gieldzie od hasiora kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Koledzy pozwolicie że wyjaśnię sobie najpierw temat z sprzedającym nie mam zamiaru wywoływać gówno burzy na forum - proszę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Koledzy pozwolicie że wyjaśnię sobie najpierw temat z sprzedającym nie mam zamiaru wywoływać gówno burzy na forum - proszę dzięki za odpowiedź wszystko rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 albo jest tylko chu...wo spasowanym , no i skąd w nim tyle różnych smarowidel pojęcia nie mam i nie wnikam, rozbierany był napewno.Wątki o smarach na JB mają kilkadziesiąt stron, więc jak się trafi jakiś Picasso to ma pole do popisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Panowie kołowrotek Twin Power mojego wuja który sprzedałem koledze jest pewny,wyjaśnię sytuację czy może był do niego pchany smar.w inny sposób niż należy.ja osobiście nie grzebałem w nim.jeśli doszło do pomyłki przepraszam,resztę załatwimy z Karolem na prv. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Mój PG od kolegi @Hasiora jest w porządku.... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Nie, żebym się chwalił ale moja Stelcia, od Przemka, również OK jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi