Skocz do zawartości

Prośba o wyczyszczenie i przesmarowanie kołowrotka / multika

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Łukasz jeszcze raz, fajnie ze daiwa jest w super formie. Bardzo mi się w niej podoba minimum części i maksimum możliwości :D Penn po serwisie idzie prawdopodobnie na sprzedaż.

penn jak penn chodzi już elegancko, ale daiwa naprawdę Ci się trafiła fajna, i ryb musiała kilometry wyjąć bo szpula pod spodem była wytarta aż dotykala rotora tak więc hamulec pracować musiał i to zdrowo :) wrzuciłem Ci tam tarczke hamulcowa i się podniosła ciut wyżej także można orać bez litości, kiedyś jeszcze pomyśl nad wymianą knoba na coś z tej ery ;)

Waldek - gorzej :( :( :(

Biomek kupiony u Mefiego więc lipy nie ma !!!

Zdaje się że ten PG miał być nówką ??? a nie jest !!!

albo jest tylko chu...wo spasowanym , no i skąd w nim tyle różnych smarowidel pojęcia nie mam i nie wnikam, rozbierany był napewno. Edytowane przez Kombajnista_z_PGRu

Chyba dlatego też od dzisiaj ani jednego kołowrotka nie biorę do smarowania od nikogo poza znajomymi :D bo zasadniczo to już tu samych wrogów mam i z lekka się chce rzygać jak się patrzy na wałki i waleczki te malutkie i te największe jak sławny garaż twin powerow koleżanki brandzlo.

• Like 6

Jakoś to przeżyje ;) trudno sie mówi :( :( :( nie pierwszy nie ostatni :huh:

Dlatego od dzisiaj stanowczo mówię NIE wszelkim używką , jesli zakup to tylko nowy z sklepu itp :) :) :)

to dobre i jak najbardziej prawidlowe podejscie :)

a tak zapytam jesli mozna ten PG to nie jest czasem ten co niedawno na gieldzie od hasiora kupiłeś ?

Panowie kołowrotek Twin Power mojego wuja który sprzedałem koledze jest pewny,wyjaśnię sytuację czy może był do niego pchany smar.w inny sposób niż należy.

ja osobiście nie grzebałem w nim.

jeśli doszło do pomyłki przepraszam,resztę załatwimy z Karolem na prv.

• Like 3