majatony Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Kilka zaległych forumowych maszynek , z braku czasu chyba trzeba przystopować z fotkami bo ryby biero z każdą kolejną na warsztacie bardziej skłaniam się do kupna Mileny pod sandacze Lukasz moze mi kiedys odbije to Ci sprzedam i nawet pudełkoleczko metalowe w komplecie dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Czytalem w sieci ze na mileny biora bardziej zdecydowaniemniej pustych pstrykniec Prawda to ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Czytalem w sieci ze na mileny biora bardziej zdecydowaniemniej pustych pstrykniecPrawda to ?tak, nawet jak mi ktoś do smarowania przynosi milene to w domu na echu mam zapisy sandaczy i szczytowki się w wedkach wyginaja, dodam że nie ma to nic wspólnego z zawartością moich zamrażalek milena to sztywny młynek jak cholera nie tłumi brań, ale to takie trochę spekulacje nieoficjalne. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 tak, nawet jak mi ktoś do smarowania przynosi milene to w domu na echu mam zapisy sandaczy i szczytowki się w wedkach wyginaja, dodam że nie ma to nic wspólnego z zawartością moich zamrażalek milena to sztywny młynek jak cholera nie tłumi brań, ale to takie trochę spekulacje nieoficjalne.ta alu stella 95 co kupiles tez będzie dobrze radzić sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 I też nie tłumi brań 98 podobnie. Metaliczny pogłos przy kręceniu się niesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 ta alu stella 95 co kupiles tez będzie dobrze radzić sobieto nie była dla mnie, ja sobie żadnego mlynka do końca życia już raczej nie kupie ;D poza milenka i tatula pod light verti bo stala szpula mało wygodna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Nowe rarki i stradivariusy na x shipie bardzo sympatycznie wyglądają i pracują, vankowi odlata ramie kabłąka chyba się turbo rotorki plasticzane słabo sprawują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 some plastic is fantastic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 some plastic is fantastic w lalkach barbie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Czytalem w sieci ze na mileny biora bardziej zdecydowaniemniej pustych pstrykniecMilenę puknąć ? czy pstryknąć ? jak się mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Pstryknąć na dobranoc po puknięciu;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 dzisiaj skromnie jedna fota maszyn z Pieńska bo jakoś się zagadaliśmy z Kolegą @Jurkan a trochę tego przyniósł do smalcowania ;> w twinku ktoś zrobił grzyba dokręcając hardcorowo śrubę od korbki i łożyska zdjąć się raczej bezinwazyjnie nie dało, na mój gust osiowości brak Daiwka dostała gratisowo łożysko bo się ostało niepotrzebne ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 vankowi odlata ramie kabłąka chyba się turbo rotorki plasticzane słabo sprawują E tam, Łukasz ledwo co sie rusza. A jak odleci to se Zaubera kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 E tam, Łukasz ledwo co sie rusza. A jak odleci to se Zaubera kupię. Póki co dbaj o to żeby się nie pogorszyło a za roczek się go zatulejkuje jak stelle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 na szybkości, świeże młynki po smarowaniu "czyimś" trafiły odrazu do mnie w każdym coś nie teges Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 dzisiaj skromnie jedna fota maszyn z Pieńska bo jakoś się zagadaliśmy z Kolegą @Jurkan a trochę tego przyniósł do smalcowania ;> w twinku ktoś zrobił grzyba dokręcając hardcorowo śrubę od korbki i łożyska zdjąć się raczej bezinwazyjnie nie dało, na mój gust osiowości brak Daiwka dostała gratisowo łożysko bo się ostało niepotrzebne Kołowrotki już umnie .Dziękuje za fachową obsługe i serwis.Pozdrawiam Darek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 (edytowane) Dzisiaj porcja maszyn z mlecznej krainy smaru w sprayu, infi i cerata w opłakanym stanie, stanowczo odradzam używanie tego typu specyfików bo syf po nich niemiłosierny dosłownie wszędzie, rotor w infi był praktycznie odkręcony , po dokładnym spasowaniu i uczciwym przesmarowaniu maszynka odwdzięczyła się gładką i delikatną pracą , naprawdę najtwardsza przekładnia pokazała klasę chyba uratowało ją to że łożysko pinionu górne było dobrze dociśnięte blaszką i nie latał on na boki wraz z rotorem.Na dziś finish. Edytowane 12 Lutego 2015 przez Kombajnista_z_PGRu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Na jutrzejszy deser zostają turasy Karola którym każdemu z osobna coś tam delikatnie dolega, pokrowce też zostaną wzbogacone o modną ostatnimi czasy drugą kieszonkę ze sztruksu przez co ich wartość w niektórych rejonach Polski wzrośnie kilkukrotnie ;> 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Tak spytam z czystej ciekawości żeby nie tworzyć nowego wątku, ile taki 3500 waży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 3 i pół stówki w gramach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 i gotowe ostatnie. Wszystkie dzisiaj poleciały do właścicieli. pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Dzięki Łukasz za ogarnięcie ''Tureckich'' posłużą jeszcze długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Wielkie dzięki Łukaszu, tchnąłeś nowe życie w moje młyneczki. Dziś rano dotarły, bajkowa robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Wielkie dzięki Łukaszu, tchnąłeś nowe życie w moje młyneczki. Dziś rano dotarły, bajkowa robota Z tych dwóch daiwek to sam jestem dumny, sam wiesz w jakim były stanie, reszta to pikuś ta infinity mnie zaskoczyła, młynek w takim stanie z odkreconym rotorem powinien chodzić jak traktor a wyszło sam wiesz jak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) młynek przesmarowany w jednym z większych Warszawskich serwisów widać nie żałują sosu, aż się wylewał.Muchowiec do naprawy i tuningu hamulca przed Bornholmem, niby sporo uszczelek ale w hamulcu rdza oraz rozpuszczone podkładki papierowe, na filcu śmiga elegancko Edytowane 17 Lutego 2015 przez Kombajnista_z_PGRu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi