zetika16 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 PROSZĘ ADMINISTRATORA O USUNIECIE MOJEGO KONTA NA JERKBAICIE. Pozdrawiam i dziękuję za stos ciekawych informacji przyswojonych na forum.Spóźniony żart pryma aprilis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 PROSZĘ ADMINISTRATORA O USUNIECIE MOJEGO KONTA NA JERKBAICIE. Pozdrawiam i dziękuję za stos ciekawych informacji przyswojonych na forum.Ejjjjj no kolego ........ coś mi umknęło ???? Nie rób jaj Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ktoś sie Łukaszowi włamał na konto może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nikt się nie włamał, proszę o szybkie rozpatrzenie prośby przez Admina. pozdrawiam i życzę miłego dnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Panowie sezon prac w polu się zaczyna.Dajcie @Kombajniście trochę wolnego Za serwis kołowrotków nie zdziera jak niektórzy, a za coś trzeba żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Bez jaj Panie Kombajnisto ;o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Co jest grane ???Łukasz , bez jaj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) . Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez elmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Co jest Łukasz? Napisz jeśli możesz o co chodzi a może jakoś pomożemy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 What's the fuck is going on? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Szanujemy Chłopaka..tak?Szanujmy i decyzje. PozdrawiamAlek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Witam,Panowie, czy ktoś podjąłby się przeglądu i przesmarowania Daiwy Revros 3000?Kupiłem używkę dość okazyjnie i właśnie to mnie trochę martwi Do tego chciałbym wzmocnić nieco hamulec pod sandacze, bo ten ma fabryczne 6 kg, ale poza ebayem nie mogę znaleźć nigdzie podkładek do tego modelu. Ktoś wie gdzie wyniuchać lub czy jakiś zamiennik występuje?Kręćka będę potrzebował dopiero od maja, więc jakoś ekspresowo nie musi być Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dodam, że byłbym wielce rad, gdyby znalazł się ktoś z Bydgoszczy lub okolic, żebym mógł osobiście dostarczyć kołowrotek, aby może coś podejrzeć i się samemu nauczyć na przyszłość Oczywiście jeśli znajdzie się jakiś miłosierny samarytanin z dalszych zakątków Polski, to równie chętnie podeślę kołowrotek, a uczył najwyżej będę się sam na jakichś swoich starszych zdechlakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Marcin wyślij młynek do tegoż kolegi http://jerkbait.pl/user/52376-j%C3%B3zef-lesniak/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Sorki ma ktoś namiar na kolege kombajniste? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Szukam kogoś kto podjoł by się przesmarowania team daiwy 3000cu, shimano aero3010gt, super aero 3000, i okume epix. Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pendergrast Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Aero 3010 GT fajny kręcioł, szkoda tylko, że nie podparty pod pinionem. Sory za Off... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Sorki ma ktoś namiar na kolege kombajniste?Pisz priv ... widać że się loguje może odpisze Ci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Szukam kogoś kto podjoł by się przesmarowania team daiwy 3000cu, shimano aero3010gt, super aero 3000, i okume epix. Prosze o pomocChyba nie tylko nasmarować ale jeszcze z sadzy po pożarze oczyścić ? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Chyba nie tylko nasmarować ale jeszcze z sadzy po pożarze oczyścić ? .. dobre to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zajebiste wręcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Chyba nie tylko nasmarować ale jeszcze z sadzy po pożarze oczyścić ? Nie ma co zbędnie gadać, każde kłamstwo zawsze wychodzi na jaw, wcześniej czy później. Jeśli z tym pożarem było to kłamstwem też pewnie wyjdzie a wtedy ......, nie mnie to jednak oceniać a zbędnego gadanie nie potrzeba przecież, bo zaraz kolejni zaczną dyskutować i będzie kilkadziesiąt postów znów do wywalenia, po co siać zbędny spam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie ma co zbędnie gadać, każde kłamstwo zawsze wychodzi na jaw, wcześniej czy później. Jeśli z tym pożarem było to kłamstwem też pewnie wyjdzie a wtedy ......, nie mnie to jednak oceniać a zbędnego gadanie nie potrzeba przecież, bo zaraz kolejni zaczną dyskutować i będzie kilkadziesiąt postów znów do wywalenia, po co siać zbędny spam. Dzięki, jeden mądry, fajnie śmiać się z czyjegoś nieszczęścia, nie życze NIKOMU aby znalazł się w takiej sytuacji jak ja i moi najbliżsi... Bo to co się stało jest moim teraz najmniejszym zmartwieniem... Dzięki za następny punkt ostrzeżenia, bo koledzy zrobili sobie żarcik:-) Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez sowos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 (edytowane) Szukam osoby, która przesmarowałaby mi kołowrotek Shimano Sephia. Smar mam swój. Jest jeszcze mały problem z ,,trajkotką'' od hamulca-podczas wyciagania linki hamulec sie nie odzywa, czasami bardzo cichutko popracuje. Mój młynek musi przejść taką operacje jak najszybciej. Cena oczywiście do negocjacji. Edytowane 15 Maja 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Cena za co? Za przesmarowanie? Jak będziesz w Olsztynie to ci go za free przesmaruje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi