Skocz do zawartości

Prośba o wyczyszczenie i przesmarowanie kołowrotka / multika

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Panowie, czy ktoś podjąłby się przeglądu i przesmarowania Daiwy Revros 3000?

Kupiłem używkę dość okazyjnie i właśnie to mnie trochę martwi  :ph34r:

Do tego chciałbym wzmocnić nieco hamulec pod sandacze, bo ten ma fabryczne 6 kg, ale poza ebayem nie mogę znaleźć nigdzie podkładek do tego modelu. Ktoś wie gdzie wyniuchać lub czy jakiś zamiennik występuje?

Kręćka będę potrzebował dopiero od maja, więc jakoś ekspresowo nie musi być :D

Pozdrawiam! :)

Dodam, że byłbym wielce rad, gdyby znalazł się ktoś z Bydgoszczy lub okolic, żebym mógł osobiście dostarczyć kołowrotek, aby może coś podejrzeć i się samemu nauczyć na przyszłość :)

Oczywiście jeśli znajdzie się jakiś miłosierny samarytanin z dalszych zakątków Polski, to równie chętnie podeślę kołowrotek, a uczył najwyżej będę się sam na jakichś swoich starszych zdechlakach ;)

Chyba nie tylko nasmarować ale jeszcze z sadzy po pożarze oczyścić ?

Nie ma co zbędnie gadać, każde kłamstwo zawsze wychodzi na jaw, wcześniej czy później. Jeśli z tym pożarem było to kłamstwem też pewnie wyjdzie a wtedy  ......, nie mnie to jednak oceniać a zbędnego gadanie nie potrzeba przecież, bo zaraz kolejni zaczną dyskutować i będzie kilkadziesiąt postów znów do wywalenia, po co siać zbędny spam. ;)

Nie ma co zbędnie gadać, każde kłamstwo zawsze wychodzi na jaw, wcześniej czy później. Jeśli z tym pożarem było to kłamstwem też pewnie wyjdzie a wtedy ......, nie mnie to jednak oceniać a zbędnego gadanie nie potrzeba przecież, bo zaraz kolejni zaczną dyskutować i będzie kilkadziesiąt postów znów do wywalenia, po co siać zbędny spam. ;)

Dzięki, jeden mądry, fajnie śmiać się z czyjegoś nieszczęścia, nie życze NIKOMU aby znalazł się w takiej sytuacji jak ja i moi najbliżsi...

Bo to co się stało jest moim teraz najmniejszym zmartwieniem...

Dzięki za następny punkt ostrzeżenia, bo koledzy zrobili sobie żarcik:-)

Edytowane przez sowos

Szukam osoby, która przesmarowałaby mi kołowrotek Shimano Sephia. Smar mam swój. Jest jeszcze mały problem z

,,trajkotką'' od hamulca-podczas wyciagania linki hamulec sie nie odzywa, czasami bardzo cichutko popracuje. Mój młynek musi przejść taką operacje jak najszybciej. :)

Cena oczywiście do negocjacji.

Edytowane przez Wil