platynowłosy Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Znaczenie może mieć również pozycja spustu szpulki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Może film pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Panowie, dzięki za podpowiedzi. Problemem okazały się wysunięty bloczki. Poprawione. Wszystko wlazl na swoje miejsce.Dzięki SID za film. PozdrawiamAlek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resiak82 Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 (edytowane) Pytanie mam do kolegów smarujących swoje kręciołki. Czy na element zaznaczony strzałką dajemy smar? Kołowrotek Zauber CF 3000 Edytowane 20 Maja 2019 przez resiak82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztynteam Opublikowano 26 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2019 (edytowane) Witam kolegów, czy w Olsztynie jest ktoś kto jest w stanie nasmarowac shimano rarenium ? Ewentualnie poza Olsztynem . Chodzi o szybką akcję (wysyłka, smarowanie, wysyłka zwrotna) chciałbym żeby był gotowy na już. Jeśli ktoś jest w stanie się tego podjąć proszę o priv . Edytowane 26 Maja 2019 przez Olsztynteam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 przepraszam, ze idę okrutną drogą na skróty - czy w Wawie znajdę serwis do przeglądu kołowrotków i drobnej naprawy? m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem1987 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 Cały wątek poświęcony temu tematowi i wielokrotnie przewija się niejaki Pan Sławek z Żelaznej jako polecany serwisant: http://jerkbait.pl/topic/35827-serwis-ko%C5%82owrotk%C3%B3w-w-warszawie/page-10?hl=%C5%BCelazna#entry2176425 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Hejka,Robiłem porządki w szafce i znalazłem dwa emblemy zetki jeden 2500ia drugi 3500ia.Ktoś byłby chętny zajrzeć do nich, bo zapewne smar trzeba by wymienić, zobaczyć czy coś zużyte nie jest i ewentualnie wymienić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid8933 Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Witam!!Jak w temacie poszukuje kontaktu do osoby zajmującej sie serwisem kołowrotków Daiwy (wymiana oraz dołożenie łożysk)polecicie kogos?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 22 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 ...do Kolegi @Andana uderz, najlepiej w jego wątku autorskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braco Opublikowano 10 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2019 Potrzebuje porady. Mam Nasci 2500hgs i zastanawiam się czy jest sens oddawać go na serwis. Myślę, że już długo nie pociągnie bez jakiegoś przeglądu. Tylko czy kolowrotek za +/- 300zl jest sens serwisowac czy lepiej go zajechać i kupić nowy. Mam dwie szpule do niego wiec to tez mnie przy nim trzyma. Jakie są orientacyjne koszty takiej usługi? Polecacie konkretnego fachowca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Orientujecie się gdzie mogę kupić taką "matę" na biurko jak z tego filmu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 Mi to wygląda na dużą podkładkę na biurko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 https://dlaszycia.pl/mata-podkladowa-do-ciecia-samoregenerujaca-45x30cm-3mm.html Chyba znalazłem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2haj Opublikowano 25 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2020 Znacie kogoś ze Szczecina kto mi przesmaruje multik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Znacie kogoś ze Szczecina kto mi przesmaruje multik?Z Drawna jest kolega Andan. Może spróbuj się z nim skontaktować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomic Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2020 Czy możecie polecić kogoś do serwisu sezonowego i wymiany łożysk w Abu Garcia Revo LT Kraków i okolice? Wysłane z mojego GM1913 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zlecę chętnej osobie serwis(smarowanie,czyszczenie) dwóch prostych kołowrotków Dragona, oczywiście płacę ile będzie trzeba. Zainteresowane osoby zapraszam na PW. Poproszę również o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldziu Opublikowano 27 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja Cześć, Mam do serwisu kilka kołowrotków - Daiwy Caldie x, Stradiki FB, Team Dragony - jest ktoś na forum kto serwisuje lub ktoś kogoś poleci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 6 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca Witam. Czy znacie kogoś z Olsztyna lub okolic, kto przeserwisuje mi kilka multiplikatorów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Możesz mieć problem ze znalezieniem serwisanta w swoich stronach . Do @Slawek Nikt napisz. Biegły w temacie. Może znajdziecie consensus. Pozdrawiam Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Dzięki Robert za polecajke. Co prawda teraz sezon na łowienie, a nie smarowanie, ale jak będzie trzeba to ogarnie się temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erqgth Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Dzięki Robert za polecajke. Co prawda teraz sezon na łowienie, a nie smarowanie, ale jak będzie trzeba to ogarnie się temat.Odezwij się na priv bo, z nieznanego mi powodu, nie mogę napisać żadnej wiadomości… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Odezwij się na priv bo, z nieznanego mi powodu, nie mogę napisać żadnej wiadomości…Najprawdopodobniej masz przepełnioną skrzynkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi