Tomek88 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 (edytowane) Serwisu ze świecą u nas szukać, zmień tytuł na oddam multiki do naprawy i któryś z jerkbaitowych fachowców Ci zrobi A najlepiej sam do kogoś zagadaj czy by nie wziął do roboty, bo rzadko serwisanci szukają nowej roboty Edytowane 8 Sierpnia 2016 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 witam Andrzej zna się na multikach jak mało kto .Na bank ci naprawi .Telefon 604084304Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golenia Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2016 O, dzięki za kontakt. Jutro będę dzwonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 dzisiaj reszta rozesłana do właścicieli, kolejny dzień w którym przez chałupkę mi się połowa jerkbaita przewinęła a miało być niby 10 miejsc na liście tydzień udany, fajnie było się spotkać z dawno niewidzianymi i tymi częściej widywanymi , wymiana informacji bezcenna od soboty ryby ryby ryby i jeszcze raz ryby , kolejne smarowanki za 6 tygodni, lista standardowo tydzień / dwa przed zjazdem do kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
range1970 Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Po rozmowie tel. zapisuję się na nastepną listę z 3 sztukami do czyszczenia/smarowania, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Wielkie dzięki Łukasz Twinek po serwisie masło w maśle,a ceratka naprawdę mnie pozytywnie zaskoczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 zdjęć rozebranych młynków wklejać mi się nie chce ale mam coś fajnego z kategorii szybko i tanio @ Guzu miał okazję się przekonać ,że takie sposoby czasem ratują życie i portfel (prezent obalimy przy najbliższej okazji) od jakiegoś czasu sporo osób mnie pytało co zrobić z topiącym się knobem w shimano żeby nie kupować nowego ani nie dorabiać z drewna w podobnej cenie, recepta prosta , uciąłem oryginalne knoby zostawiająć samą tulejkę metalową którą okleiłem taśmą do równej średnicy, podjechałem do fishing center, kupiłem gotowe końcówki do wędek z korka i pianki (chyba po 18 zł za sztukę) , nabiłem na zwykły drewniany kołek meblowy wkręciłem w wiertarkę i 2 minuty szlifowania papierem ściernym dały taki oto efekt.Także jak ktoś ma fantazję to z kilku plasterków korka można zrobić coś całkiem fajnego. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 To teraz możesz juz nawet rękojeści do patyków dorabiać :-) Tylko nie daj sie "podpuchom" i nie mów ile to kosztuje ha ha ha ha :-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Łukasz, nie, no chamówa - i szybko i tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Łukasz, nie, no chamówa - i szybko i tanio zmotywowałem się bo efekt całkiem przyjemny , wracam za miesiąc do kraju i ogarniam tokarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Witam mam dwie sztuki Team Daiwa 3000iA jeden z uszkodzonym kabłąkiem drugi kompletny i prawie sprawny słychać szum z przekładni i stuki pod obciążeniem, czy da się coś z tym zrobić? W obu kołowrotkach bebechy są kompletne wiec można przekładać części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Szum przekładni w emblemie ? Raczej łożysko i raczej na koszu bo to ich newralgiczny punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumek66 Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2016 Myślę że przyczyną moich problemów są źle dobrane podkładki dystansowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Myślę że przyczyną moich problemów są źle dobrane podkładki dystansowe. Stuki może i tak, ale nie szum.Jak Łukasz pisał sprawdź łożysko w koszu Szybka przekładka z tego co nie szumi (chyba że szumią obydwa, nie wynika to z tego co napisałeś) do tego wadliwego i już będzie coś wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 WitamCzy istnieje szansa na uratowanie Abu STX 1gen po zatopieniu ? I gdzie mógłbym znaleźć pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Mogę pomóc(W-wa);- tylko zamoczony czy długo leżał?-jakie objawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam. Potrzebuje przesmarować biomastera fb. Ktoś pomoże , najlepiej w Stolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Czy jest ktoś w Warszawie lub okolicy kto mógłby zająć się serwisem nie tylko smarowaniem Daiwą Infiniti 2 sztuki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Witam, Panowie i Panie (z naciskiem a te drugie) jakbym się z kimś umawiał kiedyś tam na serwis to proszę się przypomnieć bo wracam w weekend , mam na myśli zaklepane już Osoby , na nic dodatkowego czasu nie wyskrobię. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris73 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witam.1xTp 2500 2011 przesmarowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalniak Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Potrzebuję sprężyny kabłąka do daiwa tournament z 2000c ,ma ktoś może na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro69 Opublikowano 30 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2017 Witam, poszukuje kogoś do przesmarowania multików w Łodzi..., sam tego nie ogarniam, może jakieś łożysko, smary będą potrzebne, a ja tego nie posiadam, więc jak ktoś może pomóc bedę wdzięczny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Watki polaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Witam Panowie.W ABU C3 4601, w celu wyjęcia szpuli, po zdjęciu pokrywy bocznej, nie udaje mi się tejżesz pokrywy bocznej prawidłowo spowrotem założyć. Wstrzelić na miejsce.Gdzie błąd, robię to po raz piewrszy, i nie chcę coś zwalić, tym bardziej że taka sytuacje może się zdarzyć na łodzi itd, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Zobacz czy docisk szpuli nie jest za mocny, odpuść go trochę i wtedy spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi