Skocz do zawartości
  • 0

MaxiMapa SH a Lowrance Elite 5 HDI

Wilims

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dla świętego spokoju warto się upewnić, Na stronie maximapy widnieje info że wersja SH współpracuje z Elite 7 HDI i M. Używam z elite 7 HDI i potwierdzam-działa. Biorąc pod uwagę że elite 5 HDi jest bliźniaczym sprzętem z mniejszym ekranem powinno hulać bezproblemowo. Wykonanie telefonu będzie najlepszym sposobem na 100% potwierdzenie.

• 0

tam jest napisane, że Elite 7 HDI o 5 nie ma nic 

ta informacja że działa z elite 7 HDI ukazała się już dawno, zanim elite 5 hdi  powstała. Od mniej więcej pół roku nie widziałem żadnych zmian (uaktualnień treści na stronie maximapy. Zwracam uwagę że notka nt daty dostępności wersji maximapy dla Wigierskiego Parku Narodowego wisi co najmniej od roku .

• 0

To mamy sprzeczne info...

Ja dostałem 20.03.14 mailową informację z Best sonaru "Proponuję mapę cieniowaną Mazur plus obrysy akwenów w całej Polsce cena 299+ 16 zł przesyłka"

Zamówiłem i dostałem a że jeszcze raczkuje w tym temacie to nie wiem czy wszystko działa jak należy.

Żadnej instrukcji nie dokładają tylko 2gb mini sd

• 0

To mamy sprzeczne info...

Ja dostałem 20.03.14 mailową informację z Best sonaru "Proponuję mapę cieniowaną Mazur plus obrysy akwenów w całej Polsce cena 299+ 16 zł przesyłka"[/size]

Zamówiłem i dostałem a że jeszcze raczkuje w tym temacie to nie wiem czy wszystko działa jak należy.[/size]

Żadnej instrukcji nie dokładają tylko 2gb mini sd

Na jakim echu ?

• 0

Generalnie mapa się chyba odpala ale poza obrysami wód nie widzę nic nadzwyczajnego .... może czegoś nie ustawiłem, może czegoś jeszcze nie wgrałem sam nie wiem. Wyczytałem ze produkt należy zarejestrować... 

To jest moja pierwsza echosonda wiec dopiero poznaje temat. W każdym bądź razie nie mam takich zdjęć jak na fotkach z reklamy produktu.

Jeśli będziecie chętni mnie poinstruować to możemy pokombinować i zdjęcia wrzucić na forum

• 0

http://jerkbait.pl/topic/20996-nowe-lowrance-elite-7-hdi/page-8

Tutaj screeny z maximapy na elite 7. Czy rownież masz taki efekt cieniowania na elite 5 ?

Efekt cieniowania niewidoczny jest na maksymalnym zbliżeniu. W opcjach w echu musi być również zaznaczone cieniowanie.

Edytowane przez rower26

• 0

No niestety nie 

Nie wiem czy się wyświetli ale tak na szybko zrpbiłem kilka fotek

http://tufotki.pl/q71hS

nie wiem czy się nie myle ale cieniowany jest tylko obszar mazur

a jak działa?płynnie?chodzi mi o to czy nie skacze itp. można porównać porównać z filmami na youtubie.

Edytowane przez Wilims

• 0

nie wiem czy się nie myle ale cieniowany jest tylko obszar mazur

a jak działa?płynnie?chodzi mi o to czy nie skacze itp. można porównać porównać z filmami na youtubie.

Zegrze jest również cieniowane. jak mapa kupowana niedawno to jest połączona Wielkie Jeziora Mazurskie+jezioro Zegrzyńskie

• 0

Zgadza sie. Wrzucalem fotki zegrza i mazur cienie plus barymetria przy zoomie

Na poprzedniej stronie wrzuciłem linka do Twoich fotek. Jak kolega Komornik się zamelduje na forum to spróbujemy coś powalczyć i sprawdzimy czy na elite 5 hdi również będzie hulała mapa w pełnej krasie.