Wilims Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Interesuje mnie czy ta mapa pójdzie na tej sondzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wersja SH działa w pełni na Elite 5 HDI z cieniowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 komornik Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dla potwierdzenia dorzucam fotki http://tufotki.pl/XYjL3 Dzięki za pomoc rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janih Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ale rozumiem ze cieniowanie znika przy zoomie ? Czy jest ciagle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 komornik Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Na moje oko przy 30m cieniowanie znika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wilims Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 pozostałe funkcje (2d i bez konturów) też działają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 jak cieniowanie działa to i 2D musi działać, nie ma bata...jak testowaliśmy z @komornikiem to od razu przestawiliśmy na cieniowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 janih Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 nie mam przy sobie swojej ale u mnie w 7hdi cieniowanie znika - nie pamiętam dokładnie przy jakim zoomie - może to kwestia złych ostawień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rower26 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 u mnie w 7 też znika... najpierw myślałem że się coś spitoliło ale jakimś cudem przypadkowo oddaliłem zbllżenie i cieniowanie powróciło...ten typ tak ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Wilims
Interesuje mnie czy ta mapa pójdzie na tej sondzie.
33 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi