hlehle Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Taka mała przestroga.Wczoraj sandaczyk 50cm zrobił mi coś takiego z tym wobkiem: Na początku myślałem, że po prostu plecionka pękła. Całe szczęście, że zdezorientowana ryba wbiła się na płyciznę i udało mi się ją odkolczykować. Później powstają historie o potworach z Wisły co łamią woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Włóczykij Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Dobrze wiedzieć bo też ostatnio sobie kupiłem jednego do przetestowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 o wyrobach f. kamatsu wzorowanych na Rapale DT16 tez za dobrze nie mozna sie wypowiadac, ale o tym najlepiej wie supersobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 supersobi Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 wiem wiem.. jakiś potwornie mądry szczupak był na tyle sprytny, żeby polknąc wobka zostawiając mi tylko ster na plecionce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 spoko sobi. jeszcze kilka wycieczek i mysle ze zaczniesz sie sluchac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
hlehle
Taka mała przestroga.
Wczoraj sandaczyk 50cm zrobił mi coś takiego z tym wobkiem:
Na początku myślałem, że po prostu plecionka pękła. Całe szczęście, że zdezorientowana ryba wbiła się na płyciznę i udało mi się ją odkolczykować.
Później powstają historie o potworach z Wisły co łamią woblery
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi