PaNeK Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Witam,pytanie jak na forum wędkarskie dość niefortunne, aczkolwiek kto pyta nie błądzi mamy może wśród kolegów jubilera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 31 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) A może napisz o co chodzi? Tak z grubsza chociaż. Jeśli chodzi o kamienie szlachetne, to nie pomogę, ale jeśli o coś związanego ze złotnictwem być może dam radę. Edytowane 31 Marca 2014 przez Sylwek1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 zbliża się wielkimi krokami pora na jak to niektórzy mówią ,,największy błąd młodego mężczyzny" pierścionek z kamyczkiemw związku z czym chętnie poznał bym ofertę/cenną radę kolegów gdyby się takim zajęciem parali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 No ja też w tym roku wędruję do ołtarza Broniłem się 1o lat, ale w końcu trzeba zalegalizować ten związek Pierścionek zaręczynowy moja panna nosi już od dawna, teraz muszę jeszcze kupić obrączki. 8 lat pracowałem jako złotnik, więc kontakty jeszcze jakieś mi zostały i liczę na sporą zniżkę Co do pierścionka to nie wiem jak Ci pomóc. Wzorów jest mnóstwo, a wybór generalnie zależy w dużym stopniu od zasobności portfela. Wydaje mi się, że najczęściej kupowane są stosunkowo proste pierścionki z pojedynczym kamieniem. To jak duży i jak czysty będzie brylant w oprawce zależy już od gustu i ilości kasy, którą chcesz na to przeznaczyć. Mnie bardzo się podoba połączenie złota żółtego z białym. No i ja lubię raczej delikatną biżuterię. Na szczęście moja pani też.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 wybór już + - padł, więc na pierwszy plan wchodzi zasobność portfela i tutaj liczyłem że ,,nie w sieciówce" będzie nieco taniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja dałem swojej pannie pierścionek zaręczynowy w prima aprilis.W razie czego , jak mi się odwidzi to powiem ,że żartowałem. Ale na wszelki wypadek dodam , że się mi nie odwidzi...(bo jeszcze się okaże ,że czyta jerka za moimi plecami) Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez makamba 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 To ta z avatara??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ta z avatara to moja rezerwa seksualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) @Makamba, Ty uważaj na plecy dobrze Ci radzę ... żeby luba znienacka nie wyprofilowała patelni na kształt Twojej głowy Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez Panek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 A na co jej później będzie kwadratowa patelnia? Najwyżej z liścia dostanę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 no fakt... naleśników z tej opcji nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 skoro byly woblery z kwadratowej akcji eS to czemu nie kwadratowe omlety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi