pitt Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA! UWAGA!JUZ W KROTCE! WIELKI KONKURS! DO WYGRANIA 4-OSOBOWA 3-TYGODNIOWA FLY-FISHINGOWA WYCIECZA NA 3 ROZNYCH WYSPACH KARAIBSKICH (ALL INCL):TRANSFERY Z/DO LOTNISK/HOTELIWSZYSTKIE PRZELOTY (INCL Z WYSPY DO WYSPY)ZAKWATEROWANIE W SUITACH PREZYDENCKICH W SWIATOWEJ KLASY RESORTACH *****WYSOKIEJ KLASY MUCHOWY SPRZET WEDKARSKIMUCHYLODZIEPALIWOWYZYWIENIENAPOJECODZIENNE MASAZE PO CIEZKIM DNIU LOWIENIA24 GODZINNY GUIDING PRZEZ NASZE SPRAWDZONE W BOJACH PRZEWODNICZKI WYCZERPUJACE SZCZEGOLY JUZ NIEDLUGO NA LAMACH PORTALU!UWAGA! UWAGA! UWAGA!OSOBY ZAINTERESOWANE KONKURSEM PROSIMY JUZ DZIS O BEZPOSREDNI KONTAKT Z REDAKCJA NA ADRES MAILOWY:friko@jerkbait.pl 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wysłałem kilka zgłoszeń co by mnie nie pominęli.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie ma bata skrzynka Pawła pęknie Ale załogantki bomba .......................................................... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joah12345 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 No no no to się zapowiada Mail poleciał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Z okazji 1 kwietnia życzę wszystkim udanego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 3 tygodnie z tyloma sprawdzonymi w bojach przewodniczkami to troszkę za długo obawiam się że może przyschnąć skóra do kręgosłupa nawet na 4 giętkie.....muchowe baty Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tak pierwszo kwietniowy żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie, nie, nie!!!Pitt, proszę powiedź, że to nie żart! Prooooszę, nie rób mi tego, ja chcę na taką wyprawę!PS. szczególnie zainteresował mnie sprzęt m.in. muchy i... lodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 tak, potwierdzam ... sam friko przeniosl watek do forum ogolnego i zawiesil jako ogloszenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Piotr, kiedy na to wszystko czas znajdziemy . Pisze w liczbie mnogiej bo, rozumiem że Ty już jesteś na liście chętnych :D .Kija do morskich łowów już odkurzyłem . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pisze w liczbie mnogiej bo, rozumiem że Ty już jesteś na liście chętnych no comments Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nie startuje ! Przewodniczki mają za małe piersi A nadto jeśli obsługują kilkanscie grup w roku gdzie indziej mogą byc za luź.... tzn za duże U. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dodać do tego należy uzasadniony strach uczestnika wycieczki przed chorobami zawodowymi przewodniczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 A żonę można wziąść - niechby się czegoś nauczyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Czy żona Staszka czyta, co Staszek pisze na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Mam nadzieję że nie czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ja też kiedyś miałem taką nadzieję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 po ilu dniach zacząłeś widzieć ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Na prawe oko po trzech, lewe puchło około tygodnia, najmocniej jednak ucierpiały ośrodki przyjemności fizycznej. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Czy żona Staszka czyta, co Staszek pisze na forum? Przecież Staszkowi ino o nabycie wiedzy wędkarskiej chodzi.No bo czego innego mogłaby się małżonka w takim towarzystwie nauczyć?! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Przecież Staszkowi ino o nabycie wiedzy wędkarskiej chodzi.No bo czego innego mogłaby się małżonka w takim towarzystwie nauczyć?! :D Dokładnie- chodzi mi o naciąganie robaka ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Przecież Staszkowi ino o nabycie wiedzy wędkarskiej chodzi.No bo czego innego mogłaby się małżonka w takim towarzystwie nauczyć?! :D Cały czas o tym mowa. Czego nauczyć - dżerking, to na pewno, dojdą do tego wyrafinowane techniki pracy kijem, uzupełniane od czasu do czasu opadem (co normalne), możliwe, że nauka pójdzie w kierunku atraktantów, ewentualnie prezentacji wabika pod różnym kątem, nie wiem czy czasem nie dojdzie zabawa bocznym trokiem, w końcu to krajowy wyjazd, ewentualnie podwójne podbicie.Jak widzisz same cenne rzeczy, które nieodmiennie się naszym paniom źle kojarzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Wskazane byłoby także dość częste używanie gum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Kurde, na muchę nie łowię za miętkie te kije. Jesli już to ze sztywną pałą gdzieś w Norwegii na morzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 W takim towarzystwie będzie sztywna pała na morzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi