Mekamil Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Poszukuję jak najtwardszej pianki, mocno spienionej i lekkiej. Chętnie dostałbym namiary, chyba, że ktoś może mi odstąpić materiału tak z 15 x 5 x 5 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro-sz Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Może styrodur ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Szukaj prolab 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Poszukuję jak najtwardszej pianki, mocno spienionej i lekkiej. Chętnie dostałbym namiary, chyba, że ktoś może mi odstąpić materiału tak z 15 x 5 x 5 cm.Na rękojeść kija? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon4999 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Uderz do KubaS 1 on wyrabia wobki z najtwardszej pianki jaką znam bo sam jej używałem a jest to Foam it 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zadzwoń do prodexu i poproś o pianę o gęstości 500 kg na m sześcienny. Będzie tylko 2 razy twardsza i cięższa od foamita 15. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi