godski Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Kupujemy puszkę promocyjnego Heinekena za kilka zł, wklepujemy kod spod zawleczki na www.liga.heineken.pl i cieszymy sie dobrą transmisją w necie..... .Tak to teoretycznie wygląda. Heinekena mam, net też więc za chwilę sprawdzę. Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez godski 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ale jaja to działa Dzięki za info POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Działa, działa. Promocja do 25 maja Co prawda mam NSport i TVP, ale tam nie wszystko jest.Juz wyobrażam sobie te braki Heinekena w sklepach jak brać z Jerka ruszy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 shit...dupy ruszyć sie nie chce...ale meczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) Jak chcesz to napisz na priva. Podam Ci kod a jutro odstawisz.... Mam zapas... Mam net radiowy i nic nie szarpie... . Ale pierwszy raz korzystam z płatnej transmisji. Fajnie dzielić przyjemne z przyjemnym. Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 W biedronie Heniek wychodzi po około 2,69 Tylko brać i oglądać Szkoda, że mecze tak rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Jutro w TVP Real Borussia a w N-Sport Chelsea - PSG. Jakość ... wiadomo.Albo wycieczka do Biedronki... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Mam 3 kody - bo piwo lubie, a piłki nie cierpie. Może jest ktoś kto ma na odwrót? Zainteresowani prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Mam 3 kody - bo piwo lubie, a piłki nie cierpie. Może jest ktoś kto ma na odwrót? Zainteresowani prv.Godna pochwały postawa. Ja już na priva jeden kod posłałem.Pewnie szybko skrzynka sie zapełni postami....A Manchester nie daje sobie w kaszę dmuchać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5384 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Panowie BRAMKA padła Bravo BARCAAAAAAAAAAAAAAA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) autocenzura Edytowane 5 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Ale się rewanże szykują!!! Dwa razy po 1:1 na razie. I czerwona dla Bayernu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Wkrótce półfinały i finał. Mam zapas Heinekenów na weekend i spory zapas kodów będzie w zwiazku z tym. Jak ktoś zamierza w necie bez przycinek w przyzwoitej jakości obejrzeć to zapraszam na priv. Podzielę się.Odstawicie przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 i ja sobie kupiłem dwie butelki, nie jestem fanem heńka ale piłkę w jakości HD lubię bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Dzisiaj Atletico - Chelsea. Mam kilka wolnych kodów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 6 sztuk poszło dla kolegów z forum..... Więcej nie mam. Mecz świetny. Jak ktos ma wolne kapsle/zawleczki niech da znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jak by ktos potrzebował .. to mam 4 -5-6 -sam nie wiem...ale kilka lezy na szafce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ma ktoś zbędny kod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ma ktoś zbędny kod?Gdybym wcześniej przeczytał wysłałbym. Potrzebujesz nadal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 4 wysłane .. zostało jeszcze dwa .. ale to chyba na przyszły tydzień ... (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Potrzebowałem niespodziewanie bo była awaria TV na szczęście druga połowa od początku bez zakłóceń. Browar kupiony i na zapas kod już mam gdyby była taka potrzeba. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greev Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Te transmisje są z jakimś komentarzem?Ma ktoś na zbyciu jakiegoś kapsla?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dzisiaj hicior Bayern-Real i transmisja tylko w C+. Mam kilka i się podzielę jak zawsze. @greev - poszedł priv z numerem.Jak ktoś ma nadwyżki lub niedobory to zapraszam do dzielenia się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Jak ktoś cyfrowy polsat, to mecz będzie na ZDFie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Ja nie piję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi