Czoper Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 WHAT THE FUCK!!!?? może ktoś coś wiedzieć na ten temat?? doszły do mnie takie informacje... czyżbym musiał moja poczciwą skodę zezłomować?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) autocenzura Edytowane 5 Marca 2015 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 To czym teraz w Polsce bedziemy jezdzic? Konie z zaprzegiem powroca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dodatkowo właściciel ponosi wszelkie koszty związane ze złomowaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 pierwszy kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Dobrze, ze juz niedlugo 2 kwietnia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Eeee, za wcześnie chłopaki. Można to było jeszcze pociągnąć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Nadgorliwi jestescie ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 yyyyyyyyyyyywszystko fajnie,ale co jest większym złomem.......moja Micra która chodzi jak kuna z rocznika 1996,czy sąsiada wypasiona fura z 2013 roku ,za prawie 100tyś zł ............która jebie się za ,przeproszeniem, jak wiatr zmieni kierunek......a o mrozach nie wspomnę. Proponuję rozebrac tez wszystkie bloki z wielkiej płyty...wszystkie były przewidziane na 30 lat więc..........czas rozbierać Co z ludźmi? Na bruk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UNIA RZĄDZI,UNIA RADZI,UNIA NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!buahhahahaahahahah 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 DObrze , że ostatnio kupiłem sobie dobry rower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 pierwszy kwiecieńnoooooooooo i po co my tu budujemy napięcie................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) ciekawy jestem jakim samochodem jezdzi ten sk.......yn co wymyslil ten przepis? Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ciekawy jestem jakim samochodem jezdzi ten sk.......yn co wymyslil ten przepis?pewnie "rządowym"...buahahha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Oplem Senatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgadza się, oraz wszelkie kołowrotki wyprodukowane przed 1998 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Pryszcza im nie oddam. Ostatnio tankuję za krk, na blacie 210km, gazuję się, a tu wchodzi za 45zł. baja. dizlem dojeżdżam za tyle za Jędrzejów, (czyt. połowę bliżej)A jakie auto jeździ 130 na drugim biegu??? - Służbowe,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Gdyby faktycznie złomowali wszystkie młynki sprzed '98 ryby mogłyby dostać szoku, bo nagle liczba tych, które dostają w łeb na dzień dobry by spadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jako zwolennik starszych samochodów, dowcip ten uznaję za całkiem nieśmieszny. Druga sprawa to trochę mnie zmroziło, że żyję w czasach, kiedy taki taki kretynizm uznajemy za całkiem realny do wprowadzenia, a reakcją na niego byłoby jedynie bezsilne pobiadolenie sobie, a potem potulne się do niego zastosowanie. Unijne pranie mózgów jest przerażająco skuteczne, chyba jeszcze żaden totalitaryzm nie był w stanie tak zniewolić umysłów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ja wczoraj podczas oglądania Expressu reporterów na początku reportażu dałem się nabrać. Poleciała wiązanka w stronę biednego szkiełka. Nie wyobrażam sobie rozstania z moją 27letnią niuńka która jest w stanie lepszym niż niejeden kilkulatek. Ludzie udzielający wywiadu jak te baranki potulnie się na to godzili - oczy mi chciały wyjść. Na szczęście mózg się w porę opamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 W Polsce robilem raz przeglad tzn dwa razy w tym jeden raz samochod nawet nie byl w Polsce, a przeglad przeszedl .Pierwszym razem gdy samochod byl na stacji, to sprawdzano swiatla, zawieszenie i ..... i tyle? Zadnego pomiaru emisji spalin, ktory w Hiszpanii musial byc przeprowadzony.Pytalem na stacji w Polsce "a nie wlozycie mu nic w rure zeby zobaczyc...?" dostalem odpowiedz " to nie zachod" .Wiec aby moc wycofac jakiekolwiek auto z obiegu, musi byc niesprawene techniczne badz nie spelniac jakis norm, jezeli w Polsce nie sprawdza sie emisji spalin (Nie wiem jak na innych stacjach diagnostycznych) wiec nie maja podstaw do wycofania auta z obiegu.Wedlug mnie oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Widzisz problem w tym, że żart polegał na podaniu do wiadomości, że właśnie stworzono podstawę do wycofania mającą niewiele wspólnego ze stanem technicznym! I przerażająca jest świadomość, że jeśli by do tego doszło naprawdę, łyknęlibyśmy to jedynie pomrukując sobie nieco pod nosem, jak wiele innych bzdur.Co do stacji, to bywa różnie, w jednej kręcili nosem przy "badaniu" , że samochód stary, a nie sprawdzili nawet ustawienia świateł, w tej gdzie zwykle robię badania, światła sprawdzają, ustawiają, czujnik w rurę wsadzają, nad zawieszeniem i hamulcami też się pastwią. Z drobnymi pierdołami nie wpływającymi na bezpieczeństwo samochód przechodzi ( "Pan wymieni tą żarówkę przy oświetleniu tablicy"), z grubszymi nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 @grunwald1980 u mnie przegląd wygląda zupełnie inaczej. Pan diagnosta wsiada w auto i sam przejeżdża ścieżkę diagnostyczną. Sprawdzane zawieszenie, luzy, hamulce, ręczny, sprawność amortyzatorów, światła, numery nadwozia. Full opcja. Jeśli już płacę za przegląd to chce aby był wiarygodny i chce wiedzieć czym jeżdżę. Nie ma wykrętów bo auta używam na codzień i mimo 27lat mogę na nie liczyć. Jedyna rzecz do której można się przyczepić to na pewno normy spalin - tu stare autka pomimo dobrego stanu technicznego będą odbiegać... z założenia nie z racji wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 WHAT THE FUCK!!!?? może ktoś coś wiedzieć na ten temat?? doszły do mnie takie informacje... czyżbym musiał moja poczciwą skodę zezłomować?!Mnie z kolei doszły słuchy że złomujemy tylko Skody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Mnie z kolei doszły słuchy że złomujemy tylko Skody. Superb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi