zorro Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2011 Zorro wysyłajte daiwy, trafią w dobre ręce ,po wysyłce utulisz się w żalu i za trzy dni smutek przejdzie Eeeee...., Panie Dowcipny Doradca, a może Pan byś tak wysłał swoje Tomkowi, a ja Cię będę w żalu utulał... Jakoś bardziej mi się taka opcja podoba.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zorro a powiedz Ty mi do jakiej klasy sznura max.robili te Amorki???Byłą np.w klasie 9 czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 A mówię Ci, że robili... I 5-7, i 6-8, i 7-9, i 9-10... Do jedenastu stópek są dwu- i trzyskłady, a powyżej 12', to już tylko trzyczęściowe i czwórki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Odbierz Zorro ten telfon wreszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Odbierz Zorro ten telfon wreszcie Nawet oddzwoniłem ale pogadałem tylko z muzyczką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Wędeczka połowiła klonków 30-40cm pięknie trzyma rybę a przy tym ma kupę mocy.Rzuty bardzo celne i powtarzalne.Pod każdym względem bardzo udana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Doszła do towarzystwa jeszcze muchóweczka na tym blanku,po wymianie przelotek itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Odświeżam kotleta. W zeszłym roku nabyłem na forum wędkę opatrzoną symbolem SAKS. Jest to kijek na blanku (cyt z opisu) Composite Developments 3,05m 4-14g. Blank New Zeland.Kolorek sugeruje Blue Rapida, ale oznaczenia takowego nie ma i blanku o podobnych parametrach na stronie CD też nie znalazłem. Ktoś z Was może się orientuje, jaki to konkretnie blank? W sumie to info dla zaspokojenia ciekawości, bo tak , czy inaczej rybska na nim wyjeżdżają PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Niebieskie przed BR to seria Exclusive chyba była. Tzn. mam 3 i wszystkie niebieskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Niebieskie przed BR to seria Exclusive chyba była. Tzn. mam 3 i wszystkie niebieskie Bardzo możliwe Nie mówię, że nie... Gdzieś można znaleźć spis i opis tych blanków, żeby wyprowadzić jakiś wzór, czym w ogóle łowię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam, Seria Classic tez była niebieska ale ręki nie dam sobie za to uciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Miałem kiedyś BR (według FC), którego sam również, mimo katalogów "sieciowych", zidentyfikować nie umiałem.Polegać zostało na słowie Pana I.Matuszewskiego.SAKS już raczej nie istnieje, z tego co wyniosłem, po rozmowie z Waldkiem Saksem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 To ile tej zniżki dla forumowiczów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Miałem kiedyś BR (według FC), którego sam również, mimo katalogów "sieciowych", zidentyfikować nie umiałem.Polegać zostało na słowie Pana I.Matuszewskiego.SAKS już raczej nie istnieje, z tego co wyniosłem, po rozmowie z Waldkiem Saksem Też gadałem.Super gość szkoda że jest jak jest.Zbrojenie było czyściutkie.Rzetelny człowiek-takich już nie robią. Wędeczki od Waldka i czasy CC. Edytowane 14 Maja 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 W październiku 2002 roku kupiłem od Waldka Batsona ISP 1085F. Mam go i czasem używam, do dziś. Fajny kijek i bardzo sympatyczny sprzedawca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Algeroth82 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witam, zastanawiam się nad zakupem a w zasadzie stworzeniem wędki w pracowni. Najbliżej mnie jest pracownia http://www.saks-rods.pl/ i chciałbym zapytać o opinie na jej temat. Będę wdzięczny bo niestety nie sztuka wydać 1000+ PLN i dostać w zamian słaby produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Witam, zastanawiam się nad zakupem a w zasadzie stworzeniem wędki w pracowni. Najbliżej mnie jest pracownia http://www.saks-rods.pl/ i chciałbym zapytać o opinie na jej temat. Będę wdzięczny bo niestety nie sztuka wydać 1000+ PLN i dostać w zamian słaby produkt. Niestety, zajrzyj do tego wątku http://jerkbait.pl/topic/81532-szukam-rodbuildingera%C2%A0dolno%C5%9Bl%C4%85skie/?hl=%26quot%3Bsaks%26quot%3B#entry2006991 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) Zdaje się, że się spóźniłeś ze zleceniem. O parę sezonów. Jak ostatnio rozmawiałem z Waldkiem, gdzieś w 2014r, twierdził, że zamknął ineres, już na stałe. Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Mój pierwszy kij do casta był robiony przez Waldka. To Batson. Ma u mnie dożywocie. Stare czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Mój pierwszy kij z pracowni do casta był robiony przez Waldka. To Batson. Ma u mnie dożywocie. Stare czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 (edytowane) kurka, mój pierwszy Custom pochodził właśnie z tej pracowni, a dokładnie drugi, bo były to czasy, gdy nie miałem o RB bladego pojęcia, coś tam pogrzebałem i wybrałem, zamówiłem, otrzymałem, ale nie byłem zadowolony, za delikatna była, Pan Waldemar zgodził się przyjąć wędkę, doradził coś innego, coś tam dopłaciłem, zrobił i łowiłem nią przez wiele lat Edytowane 13 Kwietnia 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Mój pierwszy kij do casta był robiony przez Waldka. To Batson. Ma u mnie dożywocie. Stare czasy. Dokładnie jak u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2017 To samo .Zajebisty człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Też mam kij robiony przez Waldka i 2 przerabiane ,w jednym tylko wymiana rączki a w drugim preróbka picera na casta po spirali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi