Skocz do zawartości

SAKS - ruszyła strona internetowa

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Zorro wysyłajte daiwy, trafią w dobre ręce ,po wysyłce utulisz się w żalu i za trzy dni smutek przejdzie

Eeeee...., Panie Dowcipny Doradca, a może Pan byś tak wysłał swoje Tomkowi, a ja Cię będę w żalu utulał... :unsure: Jakoś bardziej mi się taka opcja podoba.. <_<

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 lata później...

Odświeżam kotleta. :)

W zeszłym roku nabyłem na forum wędkę opatrzoną symbolem SAKS. 

Jest to kijek na blanku (cyt z opisu) Composite Developments 3,05m 4-14g. Blank New Zeland.

Kolorek sugeruje Blue Rapida, ale oznaczenia takowego nie ma i blanku o podobnych parametrach na stronie CD też nie znalazłem. Ktoś z Was może się orientuje, jaki to konkretnie blank? W sumie to info dla zaspokojenia ciekawości, bo tak , czy inaczej rybska na nim wyjeżdżają ;)

Pozdrówka

Kamil

Miałem kiedyś BR (według FC), którego sam również, mimo katalogów "sieciowych", zidentyfikować nie umiałem.

Polegać zostało na słowie Pana I.Matuszewskiego.

SAKS już raczej nie istnieje, z tego co wyniosłem, po rozmowie z Waldkiem Saksem :(

Też gadałem.Super gość szkoda że jest jak jest.Zbrojenie było czyściutkie.Rzetelny człowiek-takich już nie robią. 

Wędeczki od Waldka i czasy CC.

post-46714-0-43341800-1400098639_thumb.jpgpost-46714-0-97314400-1400098653_thumb.jpg

Edytowane przez Tomy

• 2 lata później...

Witam, zastanawiam się nad zakupem a w zasadzie stworzeniem wędki w pracowni. Najbliżej mnie jest pracownia http://www.saks-rods.pl/ i chciałbym zapytać o opinie na jej temat. Będę wdzięczny bo niestety nie sztuka wydać 1000+ PLN i dostać w zamian słaby produkt.

Witam, zastanawiam się nad zakupem a w zasadzie stworzeniem wędki w pracowni. Najbliżej mnie jest pracownia http://www.saks-rods.pl/ i chciałbym zapytać o opinie na jej temat. Będę wdzięczny bo niestety nie sztuka wydać 1000+ PLN i dostać w zamian słaby produkt.

Niestety, zajrzyj do tego wątku 

http://jerkbait.pl/topic/81532-szukam-rodbuildingera%C2%A0dolno%C5%9Bl%C4%85skie/?hl=%26quot%3Bsaks%26quot%3B#entry2006991

• Like 1

kurka, mój pierwszy Custom pochodził właśnie z tej pracowni, a dokładnie drugi, bo były to czasy, gdy nie miałem o RB bladego pojęcia, coś tam pogrzebałem i wybrałem, zamówiłem, otrzymałem, ale nie byłem zadowolony, za delikatna była, Pan Waldemar zgodził się przyjąć wędkę, doradził coś innego, coś tam dopłaciłem, zrobił i łowiłem nią przez wiele lat :)

Edytowane przez BazyL