radyk Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witam jestem zapalonym spinningistą mam dopiero 18 lat i zacząłem tworzyć woblery od marca 2014 r. Tworzenie woblerów jest już moim nałogiem z którym na pewno się nie rozstanę Oto moje pierwsze dzieła. Przepraszam za jakość zdjęcia ale niestety taki mam aparat w telefonie, Niedługo zrobię lepszym aparatem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 (edytowane) łeee stary jak na pierwsze wobki to ladne ladne Moje tak nie wyglądały Witamy ... Edytowane 1 Kwietnia 2014 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radyk Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dziękuję za opinie Będzie ich więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jak będą tak pracowały jak wyglądają to masz sukces w kieszeni.Wydaje mi się, że dobrze przestudiowałeś lekturę jerkbaitową i to bez zbędnych pytań na forum. .Witaj. Trzymam kciuki, bo kawał fajnej roboty zrobiłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Strach pomyśleć co zademonstrujesz za jakiś czas . Witaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radyk Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dziękuje za wasze miłe opinie. Teraz czekam do maja aż będę mógł wypróbować wobki na mojej pięknej odrze na razie to łapałem nimi w wannie Bardzo szybko się uczę i lubię robić takie rzeczy :) a wędkowanie to piękne spędzanie czasu Witam was również . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 jak na pierwsze to fajna estetyka ale żeby niebyło tak słodko to pierwszy , trzeci , piąty może i w wannie sobie radzą ale w Odrze mogą mieć problemy natomiast drugi to to już całkiem całkiem jak dobrze dociążyłeś to coś może skusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radyk Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zobaczymy zobaczymy ale dziękuję za opinie, na pewno wstawię fotki jak coś wyciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi