grunwald1980 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/92548/60/wyrok_dla_klusownika_rafala_sSzkoda, ze tylko takich klosownikow lapia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n15 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dobre i to, przynajmniej może niektórych powstrzyma od podobnych działań. Z drugiej jednak strony pozoracja pola walki ze strony strażników jest znana: najłatwiej jest złapać płotki lub zebrać postawiony sprzęt - na koniec roku trzeba coś wykazać w podsumowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Żenujące. Cały oddział ; straż etatowa i pospolite ruszenie zatrzymali groźnego przestępce z podbierakiem i jedną rybą a tymczasem pewnie kolesie na pobliskiej rzece trałlerami sciągali sieci. Teraz tego biedaka wsadzą do kicia i odbiorą mu całomiesięczny zasiłek dla bezrobotnych a sami wypną piersi po ordery. To są pozorne działania które nagłaśnia się w celu zamydlenia oczu opini publicznej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 spaczone te wyroki ... jak złapią na gorącym uczynku takich co pół wora ryb mają to wycenią na 300zł, jak jeden facet z jakimś pistoletem się trafi to 600 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ...I to jakiś bidul . Pewnie nie miał co do garnka włożyć ; poszedł z samym podbierakiem złapać sobie rybę i miał nieprawdopodobne szczęście że mu się udało , a tu z krzaków wyłażą zintegrowane oddziały PSR i OSR wspierane przez Policję i Obronę Cywilną . - " Ręce do góry Gnoju . Padnij . Powstań . Padnij . Ryj do błota . Nogi szeroko ! Szeroko mówię ! Co tam Kurwa masz ?! Ryba ? Rybek co się Kurwa zachciało ? Będziesz miał rybki . Zgnijesz w pierdlu zasrańcu. "Biedak , miał najgorszy dzień w życiu , już chyba do końca swych dni będzie miał alergię na ryby. Co za kraj ; niedługo będą ścigać przedszkolaki jak zamoczą w wodzie sznurek z haczykiem z gwoździa a prawdziwi kłusownicy z agregatami , sieciami , granatami i diabli wiedzą czym jeszcze , nadal będą się cieszyć bezkarnością , bo przecież złapanie takich mogłoby się okazać uciążliwe , albo nawet niebezpieczne.( lub niekoleżeńskie ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 takich kwiatków jest więcejhttp://www.wiocha.pl/941637,Lowil-ryby-w-swoim-stawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Ostatnie video załamuje... Jakoś bardzo lubimy prężyć muskuły i robić pokazówy jeśli mamy do czynienia z kimś mniejszym/słabszym od siebie. Gorzej, jeśli mamy do czynienia z osobą nam równą albo silniejszą, wtedy zaczyna się szczypanie po jajach i udawanie, że COŚ się robi... Przy okazji, gość z PZW gadał jak typowy cwaniaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Bezprawie ! Zal mi tego czlowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Bezprawie ! Zal mi tego czlowieka.Trochę tak ale przedstawię sytuację sprzed chyba 10 lub 11 lat której byłem uczestnikiem.Pożyczyłem łódkę w stanicy PZW w Strzyżach na cofce ZZ. Zostawiłem dowód, zapłaciłem i wio na wodę.Ledwo zacząłem podpłyneli panowie z PSR i kontrola, a proszę bardzo szczególnie że była to piersza kontrola po kilku latach którą widziałem. Zgrzyt nastąpił kiedy poprosili o rejestrację łodzi? Mówią że ze stanicy PZW a oni że mam mieć a jak nie to 50plz kary. No to tłumaczę po raz kolejny że ze stanicy ale ich to nie obchodzi i tylko jedno 50,50,50.A że ja w zapartę że nie płacę to jeden wpadł na pomysł i stwierdził że ........... konfiskują łódź .Na takie dictum natychmiast się zgodziłem z zastrzeżeniem że muszą mnie najpierw wysadzić na brzeg .Kwota zmalała do 20 bo inaczej ......... konfiskują łódź , na co dalej się zgadzałem bo juz mnie wq.....li.Odpalili silnik i odpłyneli .Jak oddawałem łódkę w stanicy i opowiedziałem o tym usłyszałem że coś ich poj.......ło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Trochę tak ale przedstawię sytuację sprzed chyba 10 lub 11 lat której byłem uczestnikiem.Pożyczyłem łódkę w stanicy PZW w Strzyżach na cofce ZZ. Zostawiłem dowód, zapłaciłem i wio na wodę.Ledwo zacząłem podpłyneli panowie z PSR i kontrola, a proszę bardzo szczególnie że była to piersza kontrola po kilku latach którą widziałem. Zgrzyt nastąpił kiedy poprosili o rejestrację łodzi? Mówią że ze stanicy PZW a oni że mam mieć a jak nie to 50plz kary. No to tłumaczę po raz kolejny że ze stanicy ale ich to nie obchodzi i tylko jedno 50,50,50.A że ja w zapartę że nie płacę to jeden wpadł na pomysł i stwierdził że ........... konfiskują łódź .Na takie dictum natychmiast się zgodziłem z zastrzeżeniem że muszą mnie najpierw wysadzić na brzeg .Kwota zmalała do 20 bo inaczej ......... konfiskują łódź , na co dalej się zgadzałem bo juz mnie wq.....li.Odpalili silnik i odpłyneli .Jak oddawałem łódkę w stanicy i opowiedziałem o tym usłyszałem że coś ich poj.......ło.Chłopaki zwyczajnie chcieli w łapę. Jakiś Ty niedomyślny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Chłopaki zwyczajnie chcieli w łapę. Jakiś Ty niedomyślny. Niedlugo beda chcieli w buzie...gender :/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Chłopaki zwyczajnie chcieli w łapę. Jakiś Ty niedomyślny. Tak pomyślałem ale żeby mnie wycenić tylko na 50plz co ja? tania dziwka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Moze miales h...jowy makijaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi