Friko Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 DSS to stary model SH z RX6 myślę że wyszukiwarka powinna dać trochę informacji na jego temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 W google niezbyt wiele interesujących mnie opini jest. Ale dobrze jak kto woli.To zna ktoś z was blank Batson DSS1082-2 albo Batson SH1082-2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Tych opini może być mało, albo bedą nieciekawe gdyż jak mi sie wydaje lepszym do takiego zastosowania o jakim piszesz będzie blank wysokomodułowy i lekki, co znacznie poprawia celność i odległośc rzutów dla takich przynęt o jakich piszesz. Rozumiem, że atrakcyjna jest cena blanku i chodzi o zbudowanie czegoś nie drogiego ale poprawnie dzialającego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Nikt oczywiście nie wie lepiej niż Ty co Ci odpowiada ale zbudowanie wedki na tym blanku może faktycznie kosztować wiecej niż lepsza sprewdzona wędka z 2 reki. Spróbuj określic swój budżet i pytaj kolegów na forum. Teraz jest dobry czas na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Mój budżet zamknął by się w kwocie 400 zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 No i super teraz kazdy kto czyta tę informację a ma coś sensownego w tej cenie do zaproponowania, napisze do Ciebie a ty sobie bedziesz sprawdzał co to za cudo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 to co mogę Ci podpowiedzieć z własnego doswiadczenia to: unikaj w tej grupie kijów z ciężkimi przelotkami, bedą sie nieprzyjemnie bujać po rzucie co znacznie skraca zasięg i celność (wszelkie doważenia na końcu dolnika zwielokratniają ten efekt)Wklejki typu miękka szczytówka i reszta sztywna też są do bani. Szukaj markowego kija (byc może trochę styranego) ale raczej szybkiego, na przelewach kluska to dla mnie spora ekstrawagancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 acha,- pomyśl też o długości, do prowadzenia po przelewie zwykle lepsze są dłuższe kije... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Właśnie myślałem coś ok 2,70.Do tej pory łowiłem Miakado Sensei 5-26g 2,70 za 90 zł i przydało by się coś lepszego choć nie ukrywam że akcja tego kijka mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 wiem, że mlodemu czlowiekowi i zapalonemu moczykijowi trudno powiedzieć, łów tym co masz i zbieraj, ale to jest jedyne mądre co przychodzi mi do głowy... Jakbym coś sensownego znalazł to sie odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 Chyba że jest jeszcze jedna opcja.Przerobić kijek.Założyć do niego Hardloye i SICa na koniec bo to najbardziej mi w nim przeszkadza, a przy okazji i rękojeść by się wymieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tornado Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 RCLB 70l miodzio na moje serducho i stałe miejsce na łodzi, z wyglądu straszna pała ale leciutki i z duszą do walki czeka na sezon, tak jak i ja.Tornado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Może warto wstawić ogłoszenie w dziale KUPIĘ,sprecyzować co kolega dokładnie potrzebuje z max budżetem i może coś z drugiej ręki się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Spoko ja na razie jeszcze całej kasy nie uzbierałem, ale jak uzbieram to na pewno wystawię ogłoszenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Kuba to moze byc dobre rozwiazanie z kijem z drugiej reki. Czasem mozna kupic dobry kijek, w bardzo dobrym stanie za cenne blanku lub ciut wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Trzeba będzie to rozważyć ale gdybyś przyjechał do mnie to jeszcze jedna możliwość jest ale to musiałbyś przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Tak troszkę dyskutujemy z Kubą na priwie i zaproponowałem mu ST1142 MHX .Długość wydaje się odpowiednia do prowadzenia wobka na przelewie i opasce .Co myślicie o tym blanku, troszku tańsza propozycja od Batsona IST1142F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 To samo proponowalem Kubie. MHX ST1142 wydaje sie dobra propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Na hardloyach lub alu oxy może być fajnym nisko budżetowym kijkiem Pozostaje tylko cirpliwie uzupełniać skarbonkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Albo posprzedawać sprzęt Przed chwilą przeczytałem opis tego MHXa St1141 i taki by pasił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Podawanie przynęty takim kijkiem to już inna bajka ,w porównaniu do wędki którą użytkowałeś do tej pory .Tu praktycznie po łagodnym wymachu czekasz aż kij zrobi resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 Chodzi o to ,że rzut nie jet tak dynamiczny jak przy wędkach o akcji Fast ,gdzie można pociągnąc z nadgarstka bez obawy że kijek się złoży .Przy takiej witce wszystko dzieje się dwa razy wolniej ,ale coś za coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi