Łukasz91 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2012 (edytowane) Skoro tak to tak A może ma cie jeszcze jakieś propozycje ?? , a te MHX nie będa za sztywne? Edytowane 16 Grudnia 2012 przez Łukasz91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Batson SWB70XH czy SWB70H pod dużego wąsa ? Może ktoś miał styczność z tymi kijami i może doradzić jak wypadną. Ma być budżetowo i nie do zdarcia pod kręciął z kabłąkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Celuj w modele M czy MH.Znajomy ma M (do 25lb) i bez najmniejszego problemy mocy mu wystacza na targanie +2m miśków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 A czemu nie RCLB ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 No dokładnie Kubuś zawsze orginalny Wszyscy RCLB a on SWB.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Po co przepłacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 RCLB 25 lb to dobrze ponizej 200 za blank.Nie wiem ile mozna zaszczedzic biorac te tansze.Ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Ale te 40 lb mocy chce mieć bo i bobry mnie wkurzają na rewirach Po za tym to forecasty Edytowane 17 Lutego 2013 przez Forecast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Ja mam właśnie na ukończeniu 25 myślę, że na kijanki będzie jak znalazł bobra to ja na boleniowego CTS-a wytargałem a miał być bolek pod metr hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Kubuś ty lepiej powiedz ze to 40lb to bedziesz rozstawiał po Odrze jak tyczki i slalom bedziesz uprawiał Pomiedzy bobro - barkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Tak na poważnie to na gotowo RCLB w okolicy pięciu stówek sie zmieścisz.Więc cena spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) Kuba roznica w cenie gotowego kija wyjdzie taka jak roznica w cenie blankow. Mysle, ze 30lb RCLB wystarczy na nasze rodzime kijanki. Za 5 stow mozna 40-sto funtowego RCLB zrobic Edytowane 17 Lutego 2013 przez Patryk1125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 17 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Buduj XH, wykluczysz mozliwosc ze "trzeba bylo ten mocniejszy budowac".Czysta oszczednosc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus19835 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Witam mam zamir skrecic sobie wedke na takim blanku IST1025F RX7 2 2,60 10-28 10-17 Mod/F Med/H pod szczupaki glownie przynety beda stosowanedo gumu 6do 10cm i gr glowki do 20g i woblery 10cm i wahadlowki 25g czy bedzie to odpowieni blank. jeszcze mam na oku ST1023-MHX Graphite 2 2,60 10-21 6-12 Fast Medium.Prosze o porade/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Warto przeczytać http://jerkbait.pl/topic/17297-artykul-rodbuilderzy-prezentuja-–-wedki-szczupakowe/ O tym Batsonie też zdaje się był artykuł, dobre opinie miał kijek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus19835 Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 na drozszyblank to musze dozbierac ale pewnie wybiore tego batsona rx6 wolniejszy na szczupaka bedzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Kup lepiej używanego avida 86mhf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Mam kij na tym MHX pod szczupaka na średnio i przede wszystkim gumy na główkach 5-15gr okazjonalnie wahadła do 20gr, obrotówki 3-4 i wobki 7-10cm no i był to strzał w dziesiątkę Ubrany jest w alconite i szczyt SiC, uchwyt Fuji DPS 18, czyli ogólnie standard, kij jest szybki, pod rybą ładnie pracuje, praca przynęty (gumy w opadzie) jest precyzyjnie przekazywana przez blank, ogólnie polecam bardzo dobra relacja cena do możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Z tych dwóch zdecydowanie Batson. Jeśli kasy Ci starczy, to weź RX8, ale RX7 też spoko. Generalnie na takie łowienie trza kija uncjowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus19835 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 rx8 nie bedzie za szybki na szczuplego ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Ależ skąd, ależ skąd Mam, to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Z gotowcòw polecam St croix wild river, albo premiera w dlugosci 8.6, 10-17lb, 7-28gr,Nic innego nie potrzebujesz pod takie łowy, mialem premiera oddałem po Rodzinie za 2 stòwki, a,le szczupaków na niego złapałem spooooro....Ugiecie pieknie, bdb dobrze trzyma ryby, dobre czucie itd... BATSONÒW nie znam ale jak Fatso mòwi ze bedzie okej to bedzie, Kolega zna sie na rzeczy i warto mu zaufać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrus19835 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Witam mam st.croix ale truimpha najtanszy ale jeszcze go nie testowalem kupilem po okazyjnej cenie 2.60 7-21 gr zobaczymy jak sie spisze na szczuplym delikatne lowienie.Ale widze jak kolesie sami dlubia kije to tylko zazdroscic ale nerwy tez musza byc przy omotkowani i lakierowaniu Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 Każdy, nim zaczął, myślał sobie, że to jakaś czarna magia, sztuka tajemna i nie wiadomo, co. Tymczasem da się to zrobić bez straszych problemów, tylko warto wcześniej trochę poczytać i parę filmików obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Czy mógłby mi ktoś porównać te dwa blanki:ISB 781ISJ 782? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi