Skocz do zawartości

Blanki Batson Enterprises

saalar

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...

Witam mam zamir skrecic sobie wedke na takim blanku IST1025F  RX7 2 2,60 10-28 10-17 Mod/F Med/H pod szczupaki glownie przynety beda stosowanedo gumu 6do 10cm i gr glowki do 20g i woblery 10cm i wahadlowki 25g czy bedzie to odpowieni blank. jeszcze mam na oku ST1023-MHX Graphite 2  2,60  10-21   6-12   Fast  Medium.Prosze o porade/.

Mam kij na tym MHX pod szczupaka na średnio i przede wszystkim gumy na główkach 5-15gr okazjonalnie wahadła do 20gr, obrotówki 3-4 i wobki 7-10cm no i był to strzał w dziesiątkę  :D Ubrany jest w alconite i szczyt SiC, uchwyt Fuji DPS 18, czyli ogólnie standard, kij jest szybki, pod rybą ładnie pracuje, praca przynęty (gumy w opadzie) jest precyzyjnie przekazywana przez blank, ogólnie polecam bardzo dobra relacja cena do możliwości :)   

Z gotowcòw polecam St croix wild river, albo premiera w dlugosci 8.6, 10-17lb, 7-28gr,

Nic innego nie potrzebujesz pod takie łowy, mialem premiera oddałem po Rodzinie za 2 stòwki, a,le szczupaków na niego złapałem spooooro....

Ugiecie pieknie, bdb dobrze trzyma ryby, dobre czucie itd...

BATSONÒW nie znam ale jak Fatso mòwi ze bedzie okej to bedzie, Kolega zna sie na rzeczy i warto mu zaufać...

Witam mam st.croix ale truimpha najtanszy ale jeszcze go nie testowalem kupilem po okazyjnej cenie 2.60 7-21 gr zobaczymy jak sie spisze na szczuplym delikatne lowienie.Ale widze jak kolesie sami dlubia kije to tylko zazdroscic ale nerwy tez musza byc przy omotkowani i lakierowaniu Pozdro

• 2 tygodnie później...