Sandacz23 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Też mam , blank git, a jaka cena... ;-) I tyyyyyle lat dzielnie służy Generalnie cała seria RX6 z FLY jest udana. Edytowane 7 Lipca 2016 przez TomekSudety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Udane blanki, RX6 #5 w 5-cio składzie mam spinningowego travelka na weekendowe wypady .Zacny kijek bo nic z niego nie spada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 12 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 musi być krótkie? może DS 821..... mocy w dolniku ma więcej niż piszą. bardzo szybki - nawet momentami wydaje się za szybki ale pod obciążeniem się gnie w miarę płynnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2016 Poszukiwania doprowadzily mnie i wlasciciela przyszlej wedki do nabycia tego blanku:Po kilku dniach od zakupu i po utwierdzeniu sie ze blank bedzie adekwatny do wertikala okoniowo sandaczowego - Friko nakierowal mnie na fakt, ze przeciez Pac Bay i Batson maja wspolne korzenie i ze nieprodukowany Batsonowski IC721 powinien miec odpowiednik w ofercie Pac. Poszukalem i faktycznie jest - T2C721, i pewnie pojawi sie w arsenale.http://tackle24.de/index.php?a=169〈=engDzieki Panowie, dzieki Pawle 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Poszukiwania doprowadzily mnie i wlasciciela przyszlej wedki do nabycia tego blanku:20160723_074248-1.jpgPo kilku dniach od zakupu i po utwierdzeniu sie ze blank bedzie adekwatny do wertikala okoniowo sandaczowego - Friko nakierowal mnie na fakt, ze przeciez Pac Bay i Batson maja wspolne korzenie i ze nieprodukowany Batsonowski IC721 powinien miec odpowiednik w ofercie Pac. Poszukalem i faktycznie jest - T2C721, i pewnie pojawi sie w arsenale.http://tackle24.de/index.php?a=169〈=engDzieki Panowie, dzieki Pawle no to troszkę przy grubo jak na oksy nie chcę Cię martwić ale kij na tym blanku to mi ciska ponad 40g łącznie tym akurat łowię najkrócej bo ledwo miesiąc ale moc ma pod konkretne sandały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Okoniowe grubo bywa czesto roznie rozumiane, na zdjeciu wabik z ostatnich okoniowych lowow wlasciciela przszlej wedki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Gumka bardzo ciekawa Jak mozesz to spytaj sie wlasciciela co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Gumka to chyba Mega Teez od Westin'ahttp://www.fishingtackleshop.com.au/products/westin-mega-teez-lures.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Zapytam, ale zapewne Westin,ktory ostatnio zaczyna dominowac w sklepach wedkarskich Geteborga... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 "Okoniowe grubo bywa czesto roznie rozumiane, na zdjeciu wabik z ostatnich okoniowych lowow wlasciciela przszlej wedki"Tak "grubo" to i sandacza zadowoli. Na Solinie w grudniu okonie łowi sie przy okazji polowania na zębatego na 35g. Obojętnie czy guma czy "pióro". Nie widziwiają że "za cieżko". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Zapytam, ale zapewne Westin,ktory ostatnio zaczyna dominowac w sklepach wedkarskich Geteborga... no to blank dobrany perfekcyjnie jak pogonie st croixa to na jego miejsce jeszcze zanabęde czwartego immortala i będę happy blanki kocury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Poszukiwania doprowadzily mnie i wlasciciela przyszlej wedki do nabycia tego blanku:20160723_074248-1.jpgPo kilku dniach od zakupu i po utwierdzeniu sie ze blank bedzie adekwatny do wertikala okoniowo sandaczowego - Friko nakierowal mnie na fakt, ze przeciez Pac Bay i Batson maja wspolne korzenie i ze nieprodukowany Batsonowski IC721 powinien miec odpowiednik w ofercie Pac. Poszukalem i faktycznie jest - T2C721, i pewnie pojawi sie w arsenale.http://tackle24.de/index.php?a=169〈=engDzieki Panowie, dzieki Pawle Witam, Poważnie zastanawiam się nad tym blankiem (IMMWS62MXF), bo ciężko mi utrafić w coś, co by spełniało moje fanaberie. Chciałbym zrobić krótką sandaczówkę ( najlepiej 1,8 m). Musi być szybka, do prowokowania przynętą różnych ewolucji poprzez potrząsanie, drganie nadgarstkiem itp. Jednocześnie dobrze jakby to nie była "pała" tylko przechodziła pod rybą w progresywne ugięcie. Jak się zachowuje w dolnych granicach wyrzutu? Da radę od tych 5 gr. ? Jak z czułością tego blanku? Nadaje się, żeby go jeszcze skrócić o kilka centymetrów? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Edytowane 21 Października 2016 przez motorhead1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Do moderatora: Pozwolę sobie założyć nowy wątek. Później ewentualnie można go tutaj przenieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Batson Immortal Walleye IMMWS62MXF Witam, Poważnie zastanawiam się nad tym blankiem (IMMWS62MXF), bo ciężko mi utrafić w coś, co by spełniało moje fanaberie. Chciałbym zrobić krótką sandaczówkę ( najlepiej 1,8 m). Musi być szybka, do prowokowania przynętą różnych ewolucji poprzez potrząsanie, drganie nadgarstkiem itp. Jednocześnie dobrze jakby to nie była "pała" tylko przechodziła pod rybą w progresywne ugięcie. Jak się zachowuje w dolnych granicach wyrzutu? Da radę od tych 5 gr. ? Jak z czułością tego blanku? Nadaje się, żeby go jeszcze skrócić o kilka centymetrów? Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Brawo z kreatywnosc, a odnosnie blanku IMMWS62MXF i wedki na nim... juz we wlasciwym, nowym watku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Dźwięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Wedka na tytulowym blanku nie lowilem, wytypowalem go po parametrach i ogledzinach w FC do wertykalnego lowienia okoni w SE, gdzie czesto zdzrzaja sie szczupakowe przylowy. Zbrojenie pod casta, drobniutko na szczycie LGST 4,5 moim zdaniem najlepiej pracuje w zakresie przynet 15-30g animowanych w pionie. Czuly szczyt, progresywne, glebokie uciecie, lekkosc krociutkiego blanku pozwalaja domyslac sie ze "lekkie" skandynawskie lowienie bedzie duza przyjemnoscia. Na fotkach okonie juz na te wedke lowione iokoniowy przylow z ostatniej soboty: A jak pracuje, to mam nadzieje ze niedlugo zobaczymy tu film z holu szczupaka ze zdjecia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Nie wiem czy nie za mocna. Potrzebuję czegoś krótkiego, ale tak do 5-15 gr główek plus guma max. 4 cale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorhead1983 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Hmmm po rozmowie z p. Irkiem Matuszewskim myślę, że to może być to, czego szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 (edytowane) skasować Edytowane 24 Października 2016 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Gumka bardzo ciekawa Jak mozesz to spytaj sie wlasciciela co to? Gumka wygląda mi na Westin Megateez ale ten kolor mi nie pasi .Bardzo łowne gumy zarówno "jaskółka" Miniteez jak i ta z ogonem welona Megateez .Łowię nimi wertykalnie sandacze na Elbie .Z opadu też się sprawdzają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 No i prosze... po temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzulej Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Witam, jako sprawca powstania tego wątku pozwolę sobie na krótki opis . Użytkuje oba kije od miesiąca i obydwa sprawiają mi dużo radości. Zarówno T2C721 jak i IMMWS62MXF są czułe z tym ze t2c721 ma głębokie ugiecie i sprawdził się też super przy trolingu mniejszymi woblerami. Natomiast batson to kij bardzo uniwersalny jak dla mnie. Drop shot, jig, popery czy wertikal nie są problemem. Świetnie rzuca od 10 do 30g choć optymalne do 25 g. U mnie oba kije zdążył zaliczyć też po szczupaku 100 + i pięknie zapracowaly w obu przypadkach nie dając mi poczucia braku mocy przy dużych rybach. Tu trochę widać batsona. Dzięki Zbyszek za kolejne dobrze dobrane i skrojone kije..... a wyzwanie było duże jak sam wiesz ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 29 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Parę dni temu kupiłem XST1144F ... znowu Będzie w Torzite'ach ... biedaczek Widać , że bez nie go się ni cholery nie da 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) Ja od paru dni mam XST 1143F Edytowane 31 Października 2016 przez guciolucky 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi