Voiteh Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Panowie szukam batsona rx7 10,8" #4 w czterech kawałkach. Niestety złamałem wędkę, (dokładniej drugi element od dołu) i jestem w kropce. Elementu można szukać wyłącznie na rynku wtórnym. Może ktoś posiada?? Albo jest w stanie poradzić co z tym fantem zrobić. Pozdrawiam a pytałeś w Fishing Center? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fOkUsSsS Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Tak, niestety nie mają i nie są w stanie załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Panowie. Kupiłem blank stara zielona seria rx7. Długość 1.83 w dwóch kawałkach... 2-9 grama deklarowany ciężar opisany... Kojarzy ktoś co to za symbol blanku? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaIS721F-M się nazywał.. Ex/light spin trout.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Wyślij całość do FA do Krakowa. Dorobią element złamany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maweric88 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Witam wszystkich forumowiczówco powiedzielibyscie o takiej wedce z pracowni (pod sandacza - guma wobler)batson xst 1085przelotki torziteuchwyt alps Rpdmvt 17dolnik dzielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Nada się, jak dziesiątki innych. Kwestia czy znajdziesz to "coś" czy będziesz szukał dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maweric88 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 ok a przelotki (wiem ze sa drogie) ale czy beda dobre??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maweric88 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 znalazlem tu tyle ze jak ich sie uzywa, jakie rozmiary itd ale nic dla zwyklego zjadacza chleba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Witam wszystkich forumowiczówco powiedzielibyscie o takiej wedce z pracowni (pod sandacza - guma wobler)batson xst 1085przelotki torziteuchwyt alps Rpdmvt 17dolnik dzielonyNada się, aczkolwiek moim zdaniem jest troche rozchybotany w dole (NFC HM o tych samych parametrach podobnie). Bardziej mi się podoba IST1085F/REVST90HM.Torzity, to świetne przelotki, bardzo lekkie i - jak wszystkie nowe Fuji - gładziutkie. Brać!Uchwyt - sprawdź, jaki uchwyt jest dla Ciebie najwygodniejszy. Nie każdy każdemu pasuje.Dolnik dzielony - ja nie znoszę rolników dzielonych. Poza tym - MOIM ZDANIEM - do dłuższych kijów nie pasują.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 znalazlem tu tyle ze jak ich sie uzywa, jakie rozmiary itd ale nic dla zwyklego zjadacza chlebaAle o co chodzi? Czego ta uwaga dotyczy i tego Ci brakuje? Chleb większość ludzi w Polsce zjada ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 ok a przelotki (wiem ze sa drogie) ale czy beda dobre???Dobre, one są znakomite. Lekkie ze świetnym wkładem.Pytanie czy zawsze tego potrzebujemy.Do tego blanku dałbym spokojnie Fuji sic slim, to w końcu na być uniwersalny uncjowy kij. Sama koncepcja budowania wędek na tych nowych systemach zbrojenia też jest dyskusyjna, jeśli chodzi o osiagane odległości lekkimi przynętami i właściwości rzutowe lepiej sprawdzą się stare dobre warianty oparte o klasyczne przelotki.Moja opinia jako zwykłego zjadacza chleba, nie ma sensu w Twoim przypadku dopłacać do Torzite. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 (edytowane) Dobre, one są znakomite. Lekkie ze świetnym wkładem.Pytanie czy zawsze tego potrzebujemy.Do tego blanku dałbym spokojnie Fuji sic slim, to w końcu na być uniwersalny uncjowy kij. Sama koncepcja budowania wędek na tych nowych systemach zbrojenia też jest dyskusyjna, jeśli chodzi o osiagane odległości lekkimi przynętami i właściwości rzutowe lepiej sprawdzą się stare dobre warianty oparte o klasyczne przelotki.Moja opinia jako zwykłego zjadacza chleba, nie ma sensu w Twoim przypadku dopłacać do Torzite.Są sytuacje, gdzie ultralkekko min. właśnie Torzajty popsują całą robotę blanku. Myślę, że należy o tym pamiętać w pogoni za nowinkami. No ale to trzeba trochę tematu liznąć albo udać się do budowniczego, który naprowadzi i wytłumaczy po co No chyba, że to ma być blink blink do paradowania po nadwodnych pigalakach, i wcale nie o narzędzie do łowienia ryb chodzi, to wtedy ładować to co najdroższe i najnowsze... Edytowane 3 Stycznia 2021 przez nyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maweric88 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Dzieki wszystkim za odpowiedzCo do ludzi ktorzy jedza chleb nie mam nic zeby nie byloJuz wszysko wiem Dzieki jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Nowe blanki Batson Eternity RX10 (Made in Korea)https://getbitoutdoors.com/blanks/rainshadow/eternity-series-rod-blanks/new-eternity-rx10/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 17 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Będziesz sprawdzał któregoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolen Opublikowano 20 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2021 Bije się z myślami, bo poki co nic mi nie brakuje Brat użytkuje ETES68ML-SS (Made in USA) i z racji uniwersalności tego blanku mam chęć wziąć go sobie na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek2303 Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 (edytowane) Witam.Ma ktoś może kijka zrobionego na blankuBatson Enterprises XST1085F 2,75m 10-28g 10-17lb?Słyszałem, że to typowy rzeczny uniwersał. Edytowane 9 Grudnia 2021 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Witam.Ma ktoś może kijka zrobionego na blankuBatson Enterprises XST1085F 2,75m 10-28g 10-17lb?Słyszałem, że to typowy rzeczny uniwersał.A kolega użył przypadkiem forumowej wyszukiwarki?Na temat XST1085F jest przecież od cholery wpisów , albo jeszcze więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalKisiel Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Ja właśnie skończyłem budować kijek na tym blanku. Co Cię interesuje kolego?A przy okazji witam wszystkich kolegów, bo to mój pierwszy wpis na JB ???? ???????? ????️ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Ja właśnie skończyłem budować kijek na tym blanku. Co Cię interesuje kolego?A przy okazji witam wszystkich kolegów, bo to mój pierwszy wpis na JB Zdjęcia i chwal się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek2303 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Ja właśnie skończyłem budować kijek na tym blanku. Co Cię interesuje kolego?A przy okazji witam wszystkich kolegów, bo to mój pierwszy wpis na JB ???? ???????? ????️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek2303 Opublikowano 15 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2021 Interesowało mnie jak jest ze wcinaniem sandaczy przy łowieniu w opadzie i czy ten blank jest rzeczywiście tak czuły jak opisują, ale przekonam się w niedzielę sam bo kupiłem już gotowego kijka w jednej z pracowni ???? dzięki wielkie za dopowiedz ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalKisiel Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zdjęcia i chwal się Trochę się wstydzę, ale ok 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalKisiel Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Interesowało mnie jak jest ze wcinaniem sandaczy przy łowieniu w opadzie i czy ten blank jest rzeczywiście tak czuły jak opisują, ale przekonam się w niedzielę sam bo kupiłem już gotowego kijka w jednej z pracowni ???? dzięki wielkie za dopowiedz ????Na pewno jest to katapulta do przynęt, bolenia i szczupaka bez problemu ogarnie, zgodnie z nazwą trocie i łososie też, a z sandaczami musisz sam sprawdzić, ja będę coś więcej wiedział w sobotę, jak mój kolega zacznie się nią bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 16 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2021 Na krawędzi omotki (ostatnia tota z przelotką) nie powinno być trochę lakieru? I ten ... (dziwny) podpis kija. Ale jak ktoś tak lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi