Robert Crocker Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Jakieś opinie na temat nieśmiertelników ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Persi Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Co tam immortale, przecież są nowe eternity zrobione przez G. Loomisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Ktoś miał do czynienia nad wodą z BATSON IMMORTAL IMMWS62L ? Chodzi o lekkie jigowanie 2-5 gr. Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ciekawy blank... Macałem trochę... Ale więcej Ci powie JanuszD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrk82 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ktoś miał do czynienia nad wodą z BATSON IMMORTAL IMMWS62L ? Chodzi o lekkie jigowanie 2-5 gr.Posiadam kij na tym blanku , szybka i uniwersalna okoniówka ,pstrąga też obsłuży , pociągnie małe obrotówki i woblerki jak i jigi tak do 8 G,super ugięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 a możesz wstawić ugięcie kijaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ktoś miał do czynienia nad wodą z BATSON IMMORTAL IMMWS62L ? Chodzi o lekkie jigowanie 2-5 gr. proszę Masz ten kij i pytasz jak się zachowuje? Dość specyficzny, pod przynętą szybki, pod większym obciążeniem bardzo szybko przechodzi w parabolę. Ryb nie gubi, da się łowić od 1g + paproch. Komfortowo obsługuje od 2g+ 2" do 10g+ smukłe 4" z pełną dynamiką. Bardzo uniwersalny jeśli chodzi o ryby, nie spadają okonki palczaki,bardzo dobrze obsłuży pstrąg, szczupak, sandacz, niezbyt wielkich sumków też się nie boi Ugięcie tego blanku może być trochę inne jak to które wstawiłeś Ale nie wiem czy to się liczy bo mój jest w Delcie, na domiar złego na Delfinie- więc brzydki, jakby nieszczęść było mało to dzielony i do tego po skrobance 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 @JanuszD załóż do niego Stellę i całość będzie do d...y i nieszczęście w jednym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 @JanuszD załóż do niego Stellę i całość będzie do d...y i nieszczęście w jednym Raczej się nie pogryzą, ale nie godzi się Michale Stella z poślednim proletariuszem pod rękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Że skośnooki, nie znaczy, że zaraz z proletariatu wzięty. RX8, to RX8, a to szlachta jest blankowa i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Że skośnooki, nie znaczy, że zaraz z proletariatu wzięty. RX8, to RX8, a to szlachta jest blankowa i tyle Ajjj, nie o blank mi chodziło, toż wiadomo, że wysoki z urodzenia. Stella też z dalekowschodniej szlachty przecież. Cała reszta to afront i profanacja straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ano tak .......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 (edytowane) Masz ten kij i pytasz jak się zachowuje? Dość specyficzny, pod przynętą szybki, pod większym obciążeniem bardzo szybko przechodzi w parabolę. Ryb nie gubi, da się łowić od 1g + paproch. Komfortowo obsługuje od 2g+ 2" do 10g+ smukłe 4" z pełną dynamiką. Bardzo uniwersalny jeśli chodzi o ryby, nie spadają okonki palczaki,bardzo dobrze obsłuży pstrąg, szczupak, sandacz, niezbyt wielkich sumków też się nie boi Ugięcie tego blanku może być trochę inne jak to które wstawiłeś Ale nie wiem czy to się liczy bo mój jest w Delcie, na domiar złego na Delfinie- więc brzydki, jakby nieszczęść było mało to dzielony i do tego po skrobance Znałem kilka opinii więc go kupiłem okazyjnie a zdjęcie wrzucone przeze mnie było robione przez wcześniejszego właściciela Edytowane 4 Stycznia 2017 przez Robert Crocker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopa Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Batson IMMWS62L po cast L Witam Panowie Kupiłem niedawno blank taki jak w temacie. Plan jest taki żeby ubrać go pod casta. Polećcie proszę jakiś set przelotek. Długość rękojeści 20 cm od końca kijka do środka stopki multika. Kijek będzie pracował w parze z Aldebaranem 51HG, pletką 0,06 i przyponem 1m z fluorocarbonu 0,18. Kijek pod okonia i pstrąga. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Jaki tam uchwyt wybrałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopa Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 ECS 16 albo ACS 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Mam taki. Tylko Spina. Ubrany w minimy i skss, Rafał doda mi tylko jakiś insert i pierścionki nie plastikowe i będzie kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 (edytowane) Wlot 08,(powinni robić jakaś 06 )https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Przelotki-ATC-NIRLS-Tytanowe%2C-bardzo-mocne./371 lub jakiś toritze 06https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Przelotki-FUJI-T-KWTG-Torzite-Titanium-K-Series%2C-podwojna-stopka/647 następnie:https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Przelotki-ATC-NIRLF-TYTANOWE-/20105 dalej jedna 4ka i 4lub5 3ekhttps://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Przelotki-micro-ATC-NIRLMG-tytanowe/146 swoje kijki tak zbroję w spirali i jest świetnie. Edytowane 16 Marca 2017 przez kogut 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopa Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Chcę uzbroić klasycznie nie w spirali:-) Wiem że przy castach light się sprawdza ale mi się poprostu nie podoba :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 16 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 ten set będzie pasował też klasycznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Podepnę się trochę pod temat. A dokładniej interesują mnie informacje na temat tego blanku, uzbrojonego pod spinna. Z jaką główką komfortowo rzuci Easy Shaker'em i poprowadzi? I jak obsługuje inne wabie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Już kilka opinii poznałem, ale może jest więcej osób posiadających kijek na tym blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopa Opublikowano 19 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Podziel się tym co już wiesz :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silesian Dream Opublikowano 20 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Z tego co się dowiedziałem, kijek na tym blanku powinien obsłużyć gumki od 2g+2" do 10g+smukłe 4". Ale opinie są bardzo zróżnicowane, jedni uważają, że obskoczy gumki do 8g, a inni znowu, że podoła główkom do 15g. Idzie też poprowadzić małe wobki i blaszki. Jeśli coś poplątałem, to proszę o sprostowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi