Licus Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Proszę o pomoc. Skąd/gdzie zakupić odpowiednią tubę do wysyłki wędki?potrzebuję taką 1,5 m długości i minimum na 7 cm średnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavko Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zobacz w sklepie typu Komfort - rolki po wykładzinach, wystarczy dociąć, tyle że trochę ważą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Najszybciej chyba w jakimś budowlanym,zwykła PCV i kijek leci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 sklep budowlany: najtansza rura odplywowa, rynna spustowa, warto też zapytać w sklepie z wykładzinami i dywanami, mają tam tekturowe bardzo mocne i grube, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Jak nie masz w domu żadnej kartonowej tuby to przejdź się do najbliższego sklepu hydraulicznego. Kup rurę PCV i problem z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Rura pcv w markiecie budowlanym.Będzie ważyła ok. kilograma. Koledzy byli szybsi :-) . Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez marek0l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo1676 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udaj sie kolego do sklepu gdzie sprzedaja wykladziny na takich tubach maja zwiniete wykladziny a tuby wyrzucaja ja biore z Komfortu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 jak kolega wyżej pisze - idź do sklepu z wykładzinami, marketu budowlanego typu nomi, obi, castorama i za fryko bierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek O Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wpisz sobie w wyszukiwarkę "agencje reklamowe'" na Twoim terenie. Idzie tam druk wielkoformatowy z tzw. rolki. Rolki są różne do 2m długości średnica od od 7 cm do chyba 22cm . Dla nich to śmieci, oddadzą zapewne w gratisie. Każdą ilość ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie polecam kartonowych tub ze wzgledu na większą wagę. Sklep budowlany i pcv załatwia sprawę. A i jeszcze dobrze jest taką tubę zapakować w tektury tak aby byla " kwadratowa" to też obniży znacząco koszt wysyłki kurierem. Okrągła jest niestandardowa i trzeba dopłacać, a tak tego można unikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Wysyłałem kilka wędek przez pośrednika. Czy wpisalem 3 czy 10kg koszt ten sam, okrągłe tuby też nie miały wplywu na przesyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 co zmieni waga jeśli mieści się w widełkach, żeby dopłacić za wędkę trzeba by tą tubę chyba piachem dopchać bynajmniej u mojego kuriera (DPD) polecam, nigdy nie miałem problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 co zmieni waga jeśli mieści się w widełkach, żeby dopłacić za wędkę trzeba by tą tubę chyba piachem dopchać bynajmniej u mojego kuriera (DPD) polecam, nigdy nie miałem problemówkoszty moze i okej ale paczki juz dwa razy miałem zostawione pod drzwiami i chodu.... nastepnym razem chyba przypale głupa ze nic nie dostałem i bedą mieli problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczypak Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 najlepsza jest pcv ze sklepu budowlanego... trwała - bezpieczna i lekka, a kosztuje parę złotych... Najlepiej zmierzyć najpierw średnicę jaką potrzebujemy i kupić najcieńszą możliwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Licus Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 dzięki wszystkim za pomoc.myślę, że wyczerpaliście temat.a na rury pcv z budowlanego bym chyba nie wpadł jakbym przy okazji sam na taką rurę nie spojrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 I dodam że szukaj po sklepach rur pcv lekko zgniecionych / uszkodzonych oni się chcą tego pozbyć a można kupić za pare złoty , a swoje zadanie i tak spełni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 a ja będę się upierał że sensu w wydawaniu tych paru złotych żadnego chyba że po tekturę trzeba jechać pół miasta koszty moze i okej ale paczki juz dwa razy miałem zostawione pod drzwiami i chodu.... nastepnym razem chyba przypale głupa ze nic nie dostałem i bedą mieli problem do mnie zawsze dzwonią, umawiają się na konkretną godzinę, jak mi coś wypadnie to dzwonią i pytają czy można u sąsiada ... może trafił Ci się dziadowski pracownik, albo mi facet który lubi swoją pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi